Doğuma Hazırlık 12.haftada cinsiyeti kız denip sonra erkek denen varmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
133
38
merhaba arkadaşlar salı günü doktora gittiğimde 11+6 günlüktüm ve doktorum ıkıli tarama testi ölçümlerimi yaptı ben tahmin bekliyorum dedim ama baya inceledikten sonra %1 yanılmayla kız dedi ama bebiş gösterdide :) sizin değiştimi 12 haftadan sonra :KK43: kese konumuna nuba görede kız demişti burdaki arklar ama korkuyorum ya :KK43: sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ?

Eklentiler

• IMG_3154.webp
    IMG_3154.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
Yakın arkadaşıma da aynısı söylenilmişti, kendisi de kız istiyordu zaten haberi alır almaz uçtu sevinçten giysiler almaya başladı vs. Bir dahaki doktor kontrolünde erkek olduğu ortaya çıktı. Şimdiden kendinizi çok hazırlamayın, sağlıklı olsun da...

Yakın arkadaşıma da aynısı söylenilmişti, kendisi de kız istiyordu zaten haberi alır almaz uçtu sevinçten giysiler almaya başladı vs. Bir dahaki doktor kontrolünde erkek olduğu ortaya çıktı. Şimdiden kendinizi çok hazırlamayın, sağlıklı olsun da...
Ay :( inş değişmez

Stres yapma kuzum dr yüksek oran vermiş.bişey görmese bilmese söylemezdi bence.
Sağlıklı olsunlar da kız da erkek de aynı.rabbim saülıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Stres yapma kuzum dr yüksek oran vermiş.bişey görmese bilmese söylemezdi bence.
Sağlıklı olsunlar da kız da erkek de aynı.rabbim saülıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Âmin bitanem inşallah yarın başk doktora gidicem bakalım o ne diyecek :(

Âmin bitanem inşallah yarın başk doktora gidicem bakalım o ne diyecek :KK43:
Farklı dr iyi olur aslında ama cinsiyet konsunda o kadar çok değişti diyen var ki dr bana da kız ya da erkek dese inanmayacak gibiyim.
Küçük bebekler cinsiyet konusunda genelde yanılmazlarmış.
Senin oğlanlar da kız mı istiyo?

18. haftaya kadar beklesen ne olur?
Cok erken yanilma payi var tahminlerde dogal olarak.
Doktorum 18 haftadan önce bana hicbirsey söylemedi kesin belli olmaz diye. Evet beklemek zor ama en azindan sonradan yanilmiyor insan.

Yarın ıkıde çıkıcak canım senin çıktımı
Benim çıkmış.hastaneyi aradım dr um sorun yok gayet güzel dedi.gelmene gerek yok dökümanları bir sonraki randevuda veririm dedi.
İnşallah hayırlısıyla sen de bugün güzel sonuçlar alırsın.sen dakikalık kalp atışını biliyor musun?
Genelde 140 altıysa kız oluyor ya çoğunlukta tutmuş dr un dinletti mi?

Benim çıkmış.hastaneyi aradım dr um sorun yok gayet güzel dedi.gelmene gerek yok dökümanları bir sonraki randevuda veririm dedi.
İnşallah hayırlısıyla sen de bugün güzel sonuçlar alırsın.sen dakikalık kalp atışını biliyor musun?
Genelde 140 altıysa kız oluyor ya çoğunlukta tutmuş dr un dinletti mi?
Yok cnm sordum ama söylemedi doktor yok öyle bişi dedi bana :) bende aradım doktorumu bendede sorun yokmuş şükür herşey yolunda dedi ☺️

Yok cnm sordum ama söylemedi doktor yok öyle bişi dedi bana :) bende aradım doktorumu bendede sorun yokmuş şükür herşey yolunda dedi ☺️
Dr lar olaya daha bilimsel yaklaştığı için alakası yok demiş olabilir.karnın sivrilmesi yayılması gibi.
Drlar alakası yok diyorlar ama ben bile 5.aydan itibaren göbek şekline göre kız mı erkek mi tutturuyorum.

Dr lar olaya daha bilimsel yaklaştığı için alakası yok demiş olabilir.karnın sivrilmesi yayılması gibi.
Drlar alakası yok diyorlar ama ben bile 5.aydan itibaren göbek şekline göre kız mı erkek mi tutturuyorum.
Benim iki oğlumda karnım top gibiydi bunda yanlarım doldu kalçalarım büyüdü

4. 5. aya kadar bekleyin bence. ben 7. aydan sonra almistim herseyini. gerçi cok yakin tanidigim 8. ayda oğlu olacagini öğrenmişti kiz dendikten sonra :))

Back
X