12.haftada doktor cinsiyetin erkek olduğunu söyledi en önemlisi sağlıklı olması ama hep koz hissediyordum erkeği duyunca şaşırdım yanılma olabilirmi?

naz161616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
15
3
36
30
E7A2D663-58E7-4679-BCA6-411546FEC80D.jpeg
EE6BC5D9-9D4A-4D52-8B8C-D71100FCF52A.jpeg

ben de erkek hissediyordum ama kızımın olacağını öğrendim ve şu anda dünyalar güzeli iki kızım var :KK200:
hisler bazen yanıltabiliyor
sağlıklı olsun da inşallah gerisi hiç önemli
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

12.haftada ufak bi rahatsızlıkla başka hastahaneye gitmiştim orda doktor kız demişti 😂 bende kız istiyordum ama
13. Haftada kendi doktorum daha cihazı karnıma koyduğu gibi bu pipili
oğlunuz olucak demişti şuan 4 yaşına girecek bi oğlum var ❤️❤️ Minikadamım o benim iyi ki var sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin gerçekten hiç bir önemi yok sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Allah başka dert vermesin.. guzel bir hamilelik geçirip sağlıklı ir şekilde kucağınıza almayı dert edeceğinize kız mı erkek mı diye dert ediyorsunuz?
Dert etsem üzülürüm tatlı bir heyecan bu ve danışmak istediğim için yazdım en önemli sağlıklı olması bunu bende bilecek kadar kafam çalışıyor böyle bırsey yaşayan varsa öğrenmek isterim ilk hamileliğim heyecanlanmam kadar normal birşey olmadığını düşünüyorum .

Vallahi ben tüm hamilelgigi boyunca kiz denipte erkek olani biliyorum nasil o pipiyi görmediler anlamadim :)

Erkek bebeklerde yanılma durumu zor oluyor. Genelde erkek dediyse, erkek oluyor. Kesin değil ama inşallah, erkek olacak diye kendinizi saçma sapan üzüntülere sokmazsiniz. Bebekler hissederler. Bu arada benimde 3 yaşında bir minnak oğlum var, iyi ki var.

Erkek bebeklerde yanılma durumu zor oluyor. Genelde erkek dediyse, erkek oluyor. Kesin değil ama inşallah, erkek olacak diye kendinizi saçma sapan üzüntülere sokmazsiniz. Bebekler hissederler. Bu arada benimde 3 yaşında bir minnak oğlum var, iyi ki var.
Aslaa sokmam erkek ye olsa kızdaa olsa kalbim pır pır İnan sadece çok erken söylediği için çok şaşırdım inanamadım 🙈

Bu bariz erkek.
Ben de hep kiz istemiştim. Dr erkek deyince ufak bir hayal kırıklığı yasamistim. Ama simdi candan cok seviliyor tabi.

Dert etsem üzülürüm tatlı bir heyecan bu ve danışmak istediğim için yazdım en önemli sağlıklı olması bunu bende bilecek kadar kafam çalışıyor böyle bırsey yaşayan varsa öğrenmek isterim ilk hamileliğim heyecanlanmam kadar normal birşey olmadığını düşünüyorum .
Erkekte genelde yanılmıyorlar. Ögrenmek icin erken ama demekki görmus. Bende oglumu 12 haftalik ögrendim. Kizimda 16. Haftaya kadar emin olamadı doktor. Kıza benziyor ama birde pipi gorursek daha sonra yanilmiyim demisti. Kizi 16 da net soyledi

Kiz istiyordunuz herhalde. Doktor pipiyi gördüyse kesindir cinsiyet. 12.haftada cinsiyet uzuvlari olusuyor

Back
X