- 9 Nisan 2025
- 49
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Wintergirl
12. Haftada net cinsiyeti belli olan var mı? Bize %99 dedi yanılma payı yoktur herhalde diye düşünüyorum. Bebek ihtiyaçları yavastan alabilirsiniz dedi hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende 14 haftalıkken gideceğim inşallah belli olur cinsiyeti12. Haftada net cinsiyeti belli olan var mı? Bize %99 dedi yanılma payı yoktur herhalde diye düşünüyorum. Bebek ihtiyaçları yavastan alabilirsiniz dedi hatta
ay inşallahAy bende 14 haftalıkken gideceğim inşallah belli olur cinsiyeti
Fetal dna sonucu hemen çıkıyor mu? Bir de doktor mu size yer önerdi siz mi seçtiniz yaptıracağınız yeri. Bize bir sürü brosür verdi de daha kimseyi aramadık12+4te net olarak erkek dedi iki gün sonra fetal dna sonucum çıktı orda da erkek çıktı makinesi iyiyse bebek de uygun pozisyondaysa net soyleyebiliyorlar
Canım iki hafta sonra çıktı doktorun anlaşmalı olduğu bı firma varmış hastanede verdi kanıFetal dna sonucu hemen çıkıyor mu? Bir de doktor mu size yer önerdi siz mi seçtiniz yaptıracağınız yeri. Bize bir sürü brosür verdi de daha kimseyi aramadık
2 li tarama testi kaç gün sonra sonuç çıkıyor devlette12+4te net olarak erkek dedi iki gün sonra fetal dna sonucum çıktı orda da erkek çıktı makinesi iyiyse bebek de uygun pozisyondaysa net soyleyebiliyorlar
Onu hiç bilmiyorum ben yaptırmadım 2li2 li tarama testi kaç gün sonra sonuç çıkıyor devlette
Mecburi değil mi yani mesela benden neden istedi bir sorun olduğu için miOnu hiç bilmiyorum ben yaptırmadım 2li
Bana haftaya gel 2li yapacam dedi ben de ben nipt istiyorum dedim daha güzel olur dedi direkt o gün kan vermiştim bir de hicbise yaptırmayanlar da var mecburi değil yaniMecburi değil mi yani mesela benden neden istedi bir sorun olduğu için mi
Analdim canim teşekkür ederimBana haftaya gel 2li yapacam dedi ben de ben nipt istiyorum dedim daha güzel olur dedi direkt o gün kan vermiştim bir de hicbise yaptırmayanlar da var mecburi değil yani