• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.haftada yapışkan akıntı normalmi

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Genelde şeffaf beyaz ama arada hafif Sarı 2 gündür yapışkan uzayan bir akıntım var normalmi sizce bu haftalarda sarı diyorum ama suyu azaltinca renk değişimi oluyor cogaltinca açılıyor renk kokusuz felan ama bir danışayım dedim yaşayanlara

Canım geçmiş olsun bazen normalde olabilir kullandığın ilaçlardan kaynaklı kontrole gittiğinde doktoruna söyle enfeksiyonda olabilir en iyi doktorun karar vericektir
Benim de olmuştu doktor enfeksiyon için ilaç yazdı 10 gün kullandım şuan iyiyim
Su alımını azaltma hiç enfeksiyon varsa mutlaka en az 3 lt su tüketmeye bak o bile toparlar
Sağlıkla kucağına al bebişini inş 🙏🏻

Canım geçmiş olsun bazen normalde olabilir kullandığın ilaçlardan kaynaklı kontrole gittiğinde doktoruna söyle enfeksiyonda olabilir en iyi doktorun karar vericektir
Benim de olmuştu doktor enfeksiyon için ilaç yazdı 10 gün kullandım şuan iyiyim
Su alımını azaltma hiç enfeksiyon varsa mutlaka en az 3 lt su tüketmeye bak o bile toparlar
Sağlıkla kucağına al bebişini inş 🙏🏻
Karnım şimdiden çok şiş su içiyorum ama zorla yani ama onun dışında bir ağrım sizim yok 4 gün sonra 2li tarama var söylerim bakarım ne dicek

Karnım şimdiden çok şiş su içiyorum ama zorla yani ama onun dışında bir ağrım sizim yok 4 gün sonra 2li tarama var söylerim bakarım ne dicek
Kabızlık yada gaz sıkıntınız varsa bildirin doktorunuza mutlaka o yüzden şişlik oluyor genelde hayırlı haberler alın inş temiz gelir sonuçlarınız 🙏🏻

Kabızlık yada gaz sıkıntınız varsa bildirin doktorunuza mutlaka o yüzden şişlik oluyor genelde hayırlı haberler alın inş temiz gelir sonuçlarınız 🙏🏻
Evet var ara ara oluyor tanıdıklar hep normal olabilir dediği için dememiştim doktora gidince söylerim teşekkürler 🙏

Back
X