- 19 Temmuz 2016
- 125
- 84
- 48
- 35
- Konu Sahibi mayisim1005
-
ooyyy oyyy, çok heyecanlı bir anne var burada.çok teşekkürler, tatlı kocaman bir heycan benımkisi. sağlığını duydum, oynadığını gördüm, ee geriye de bunu merak edi verdim
bıraz tezcanlık var sanıyorum, gardılobun yarısı, emzikleri, kolı ıslak mendılı, oyuncakları dahı hazır
tabiki bilinebilir, ben de 11 haftada öğrendim ama doktor yapar o yorumu.Ben de 12 haftalikken öğrendim cinsiyetini...bilinebilir yani..
yani engin tecrübeye dayanarak fasulye şeklinde olunca erkek demişlerdi,bana da kız diyen çok olmuştu ama erkek çıktı sağlıklı olsun,sağlıkla kucağına al...erkeğe benziyor kısaca!çok teşekkürler, tatlı kocaman bir heycan benımkisi. sağlığını duydum, oynadığını gördüm, ee geriye de bunu merak edi verdim
bıraz tezcanlık var sanıyorum, gardılobun yarısı, emzikleri, kolı ıslak mendılı, oyuncakları dahı hazır
Oy oy ne kadanda tatlıMerhaba arkadaşlar.
henüz üye oldum. diğer bölümde çok üzülerek de olsa konuma cevap alamadığım ıçın buraya acıyorum. aff ola söz konusu bebeğim
12 haftalık ultrason muayenemızde, kocaman taklalar, dönmeler yaşamamıza rağmen, doktorumuz cinsyet konusunu açtığımızda, 'yok' diyip, ultrasonu sonlandırdı.
ama bız bırkac kare kaydettk. Sizlere önemsız gelebılır, ama ben cok heycanlı ve meraklıyım. lütfen rica ediıyorum, anlıyanlar varsa yorumsuz tahmınsız bırakmasın. teşekkürler
yorumlarınıza teşekkür ederim.
ilk gebelığım, ve genıtal organın goruntusu 10-11 haftalıkken tamamlandığını okudum (doğrulugunu bılemem tabıkı), cevrem de 11 haftalıkken cınsiyetı ögrenen de oldu. siddetli merakım o yuzden :) kızılıcak birşey yok, salığını ögrendikten sonra, benım en merak ettığım sey cinsiyeti oldu, sizlerin elbette farklı şeyler olabılır.
ayrıca doktorum 'görmedi' değil, bakmadan 'yok' dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?