12 haftalık bebeğimin cinsiyeti, YARDIM!!!

mayisim1005

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
125
84
48
35
Merhaba arkadaşlar.

henüz üye oldum. diğer bölümde çok üzülerek de olsa konuma cevap alamadığım ıçın buraya acıyorum. aff ola söz konusu bebeğim

12 haftalık ultrason muayenemızde, kocaman taklalar, dönmeler yaşamamıza rağmen, doktorumuz cinsyet konusunu açtığımızda, 'yok' diyip, ultrasonu sonlandırdı.

ama bız bırkac kare kaydettk. Sizlere önemsız gelebılır, ama ben cok heycanlı ve meraklıyım. lütfen rica ediıyorum, anlıyanlar varsa yorumsuz tahmınsız bırakmasın. teşekkürler

Eklentiler

• susam1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 1.637
  • susam2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 1.283
  • susam3.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.142
doktorun bile yorum yapmadığı bir konuda burdan yorum istemeniz talihsizlik olur.
12. haftada cinsel organlar henüz gelişmez, tecrübeli doktorlar kemik yapısına bakarak tahminde bulunabilir ama o da kesin değildir.
bu ne diye işaretlediğiniz yer emin olun çocuğun pipisi değil.
biraz daha sabredin, Allah hayırlısını versin.

Doktora güvenmeyip buradan mı fikir istiyorsunuz?
12 hafta cinsiyet için erken.
Ayrıca önemli olan sağlıklı olması mı cinsiyeti mi?

12 haftada doktorlarda sadece tahminde bulunur net degildir.
13 haftamda benziyo dendi
15. Haftamda %80 dendi.
17. Haftamda kesin erkek.
Niye bukadar sik araliklarla ultrasyona girdin dersenizde lekelenme sikayetim vardi.

Doktor anlamadysa burda anlayan cıkarmı bilmiyorm benimde 13. Haftada tahmin etti 16. Haftada dun kesin olarak söyledi zaten sizede soyleseydi tahmin olacaktı allah gonlnze gore versin

yorumlarınıza teşekkür ederim.
ilk gebelığım, ve genıtal organın goruntusu 10-11 haftalıkken tamamlandığını okudum (doğrulugunu bılemem tabıkı), cevrem de 11 haftalıkken cınsiyetı ögrenen de oldu. siddetli merakım o yuzden :) kızılıcak birşey yok, salığını ögrendikten sonra, benım en merak ettığım sey cinsiyeti oldu, sizlerin elbette farklı şeyler olabılır.

ayrıca doktorum 'görmedi' değil, bakmadan 'yok' dedi.

O çokta belli olmuyor. 11. haftamda cinsiyet söylendi bana. Ama ultrasonlardan hatta kendi bebeğimin cinsiyetinin belirlendiği zamanın video görüntüsünden bile bakıp bakıp ben anlamıyorum hiç bişey nedense

çok teşekkürler, tatlı kocaman bir heycan benımkisi. sağlığını duydum, oynadığını gördüm, ee geriye de bunu merak edi verdim

bıraz tezcanlık var sanıyorum, gardılobun yarısı, emzikleri, kolı ıslak mendılı, oyuncakları dahı hazır

ooyyy oyyy, çok heyecanlı bir anne var burada.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

cok heycanlı olduğum doğrudur, anne olduğumda :)

bıraz tepkı aldım burda, ama yanlıs anlaşıldım diye tahmın ediyorum. yoksa kızılıcak sey mı, annesının bebeğını merak etmesı.. ısmını koyup seslenmek istemesi

yani engin tecrübeye dayanarak fasulye şeklinde olunca erkek demişlerdi,bana da kız diyen çok olmuştu ama erkek çıktı sağlıklı olsun,sağlıkla kucağına al...erkeğe benziyor kısaca!

Oy oy ne kadanda tatlı

Tabi merak edeceksiniz ama çok erken daha 16 haftada kesin olur 1 ay daha bekleyin ne olacak ki

Galiba siz biseyler bekliyosunuz ondan sabirsizsiniz umarım allah gönlünüzce verir

çok teşekkür ederim hanımefendı ilk tahmınımızı aldık..

beklenti herkez de olur, beklentım bebeğımın kendısı.. onun olması ıçın bırcok sey yaşadım ben.. amelıyatlar, yıllarca hayaller.. şımdı de herşeyın yolunda gittiğini öğrendikten sonra, bunu cok öğrenmek istedim. bir ay daha bekleyın dıyorsunz, ben bu gunu zor ettım :) herkeze teşekkürler

Canım anlayamam tabii ki ama benim doktorda 12. Haftamda söylemişti çok heyecanlı Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. Bi de senin icinden ne geçiyor genelde annenin icine doğanlar çıkıyor. Ben gebe olduğumu öğrendiğimde kızım geliyor demiştim ve geldi Rabbim erkek evladını tatmamida nasip etsin.

amin bebeğime aldığım lk sey. pembe leoparlı nevresım takımı olmuştu. ama ondan sonra siddetle erkek hissettim. aserme-yok
bulantı-yok
kusma-yok
bolca uyudum, bagrıp cağırdım, sımdı hepsı geçtı bile. yatıp kalkıp Onu düşünüyorum.. taklalarını dönmelerını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…