- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de ikili taramada bebeğimin ense kalınlığı 2.7 çıktı nazal kemik gözüktü ancak doktorlarım sıkıntılı bir durum görmedi ikili tarama testim de temiz geldi. Şimdi 31 haftalığız her şey sağlıklı ilerliyor kendinizi üzmeyin. Ben de 2.5-3 arası gri alan diye yazılar okuyup çook strese girmiştim ancak doktorlarım bir sorun olmadığını söylediler. Sonuç da temiz geldi elhamdülillah. Sizin doktorunuz niçin riskli buldu anlayamadım. Başka bir problem yoksa bence tek başına ense kalınlığının bu değeri anlamlı değil. Gönlünüzü ferah tutun. Rahatlamak isterseniz fetal dna yaptırabilirsiniz12+3 HAFTALIĞIZ. DÜN İKİLİ TARAMADA ENSE KALINLIĞI 2.8 MM ÖLÇÜLDÜ. BEBEĞİN BURNU VAR VE GAYET HAREKETLİ. DOKTOR RİSKLİ DEDİ. BÖYLE OLAN VAR MI
Benimde 12. Haftada 3.5 çıkmıştı yaşım 41 bebeğim sağlıklı doğdu12+3 HAFTALIĞIZ. DÜN İKİLİ TARAMADA ENSE KALINLIĞI 2.8 MM ÖLÇÜLDÜ. BEBEĞİN BURNU VAR VE GAYET HAREKETLİ. DOKTOR RİSKLİ DEDİ. BÖYLE OLAN VAR MI
o kadar kötü konuştular ki sanki bebek doğmuş da teşhis koyulmuş gibi. 2 haftam zehir oldu resmen sınırda çıktı diye bile çok kötü konuşuyorlar.fetal yaptırdık sonuç bekliyoruz.Merhaba benim de ikili taramada bebeğimin ense kalınlığı 2.7 çıktı nazal kemik gözüktü ancak doktorlarım sıkıntılı bir durum görmedi ikili tarama testim de temiz geldi. Şimdi 31 haftalığız her şey sağlıklı ilerliyor kendinizi üzmeyin. Ben de 2.5-3 arası gri alan diye yazılar okuyup çook strese girmiştim ancak doktorlarım bir sorun olmadığını söylediler. Sonuç da temiz geldi elhamdülillah. Sizin doktorunuz niçin riskli buldu anlayamadım. Başka bir problem yoksa bence tek başına ense kalınlığının bu değeri anlamlı değil. Gönlünüzü ferah tutun. Rahatlamak isterseniz fetal dna yaptırabilirsiniz![]()
O kadar haklısın ki. Benim gittiğim doktor olumsuz konuşmamıştı çok şükür ama ben araştırmalarımdan dolayı çok korkmuştum. Bir de üstüne doktor olumsuz konuşmuş olsaydı kafayı yerdim. Belki nazal kemik gözüktüğü ve başka sıkıntı olmadığı için olumsuzluğa itmemeyi tercih etti. Ama genel olarak doktorlar her ihtimali söylüyor bu yüzden stres çok fazla oluyor. O haftalardaki stres mahvetmişti beni seni çok iyi anlıyorum. İnşAllah test de temiz gelir derin bir nefes alırsın sen deo kadar kötü konuştular ki sanki bebek doğmuş da teşhis koyulmuş gibi. 2 haftam zehir oldu resmen sınırda çıktı diye bile çok kötü konuşuyorlar.fetal yaptırdık sonuç bekliyoruz.
Fetal dna mı yaptırdınız benim de ense kalınlığı 0.76 çıktı ama kan değerimin biri düşük çıkmış doktor bana da yüksek risklisin dedi o gübden beri ruh gibiyimÇok şükür temiz çıktı arkadaşlar test sonucumuz. Çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın
Evet fetal dna yaptırdık. Bizim ultrasonda sıkıntı gördüğü için kan almadı bileFetal dna mı yaptırdınız benim de ense kalınlığı 0.76 çıktı ama kan değerimin biri düşük çıkmış doktor bana da yüksek risklisin dedi o gübden beri ruh gibiyim
Anladım canım geçmiş olsun ne kadara yaptırdın ve kaç günde geldi sonuçEvet fetal dna yaptırdık. Bizim ultrasonda sıkıntı gördüğü için kan almadı bile
Ankarada özel hastanede yaptırdık kendi laboratuvarlarında yapıyorlar 16 bin lira. Araya bayram girdiği için 2 haftada çıktı normalde 1 hafta civarında çıkıyormuş yurt dışına gitmediği için .Anladım canım geçmiş olsun ne kadara yaptırdın ve kaç günde geldi sonuç
Bende dün yaptırdım ankarada intergende siz nerde yaptırdınız benim de ikili tarama kanlarım temiz çıktı ama ense kalınlığı 2.6 ölçüldüAnkarada özel hastanede yaptırdık kendi laboratuvarlarında yapıyorlar 16 bin lira. Araya bayram girdiği için 2 haftada çıktı normalde 1 hafta civarında çıkıyormuş yurt dışına gitmediği için .
Benimde doktorum sat:10+6 bebek ise 11+5de 3mm dr gördü pozisyonu bebeğin tam tutturamadı o kadar korkuttular ki ne yapacağım elim ayağım kırıldı. 1 hafta sonra tekrar gideceğizÇok şükür temiz çıktı arkadaşlar test sonucumuz. Çok zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın
100.yıl Hastanesinde yaptırdık. Ense kalınlığına hiç takılmamak lazımmış gerçektenBende dün yaptırdım ankarada intergende siz nerde yaptırdınız benim de ikili tarama kanlarım temiz çıktı ama ense kalınlığı 2.6 ölçüldü
Sıkmayın canınızı başka doktorlara gidin. İkili tarama yaptırdınız mı? Ben haftalarca ne sıkıntı ne stresler yaşadım çok kötüydü. Doktorlar hep çok kötü konuşuyor benim bebeğim doğmuş da teşhis koyulmuş gibi davrandılar ikili tarama yapmaya bile gerek duymadılar meğerse düşük risk çıkacakmış yapsalardı.Benimde doktorum sat:10+6 bebek ise 11+5de 3mm dr gördü pozisyonu bebeğin tam tutturamadı o kadar korkuttular ki ne yapacağım elim ayağım kırıldı. 1 hafta sonra tekrar gideceğiz
Benden ikili tarama bile almadılar başka hastane aldı ama fetal sonucu zaten temizdi. Meğerse ikili tarama da temizmiş boşuna stres yaşattılar. İkili böyle temiz gelseydi en başında hiç yaptırmazdım fetal. Kendimi de üzmezdim olan bana ve çocuğa oldu doktorların hiç umrumda değilmerhabalar ikinci Tüp Bebek denememde çok şükür tutundu 12 + 2’de ense kalınlığı 2,6 çıktı ikili tarama testi kanların temiz geldi ama doktor ense kalınlığı fazla dedi yarın Perinatoloji bölümüne gideceğim kafam Karışık yardımcı olur musunuz
Yok durumumdan dolayı fetal istedi haftaya vereceğim testi ama insan tedirgin oluyor inşallah sağlıkla kucağımıza alırızSıkmayın canınızı başka doktorlara gidin. İkili tarama yaptırdınız mı? Ben haftalarca ne sıkıntı ne stresler yaşadım çok kötüydü. Doktorlar hep çok kötü konuşuyor benim bebeğim doğmuş da teşhis koyulmuş gibi davrandılar ikili tarama yapmaya bile gerek duymadılar meğerse düşük risk çıkacakmış yapsalardı.
Merhaba doğum yaptınız mı acaba benim ense kalınlığı da 3 ve 3.2 ölçüldüMerhaba benim de ikili taramada bebeğimin ense kalınlığı 2.7 çıktı nazal kemik gözüktü ancak doktorlarım sıkıntılı bir durum görmedi ikili tarama testim de temiz geldi. Şimdi 31 haftalığız her şey sağlıklı ilerliyor kendinizi üzmeyin. Ben de 2.5-3 arası gri alan diye yazılar okuyup çook strese girmiştim ancak doktorlarım bir sorun olmadığını söylediler. Sonuç da temiz geldi elhamdülillah. Sizin doktorunuz niçin riskli buldu anlayamadım. Başka bir problem yoksa bence tek başına ense kalınlığının bu değeri anlamlı değil. Gönlünüzü ferah tutun. Rahatlamak isterseniz fetal dna yaptırabilirsiniz![]()