Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan olmasi dr gitmen gerektigi anlamina geliyor sanirim12 haftalik hamileyim suanda cok az camasirimda kan gördüm cok korkuyorum
Cok az miktarda geldi zaten suanda oyle parça falan düşmedi korkuyorum yaKan olmasi dr gitmen gerektigi anlamina geliyor sanirim
Korkutmak istemem ama drum bana hep 1 ay sonra geleceksin kanaman olursa hemen geleceksin derdi
Parca filan dusmez zatenCok az miktarda geldi zaten suanda oyle parça falan düşmedi korkuyorum ya
Dusuk olduğunda dusermis amaParca filan dusmez zaten
Isterseniz acile gidin
Yada acili arayip sorun
Bircok sebebi varmis ya kanamanin sanirim illa kanadi diye düşük olmuuomus heraldeParca filan dusmez zaten
Isterseniz acile gidin
Yada acili arayip sorun
Tanıdıklarımin dusukleri oldu ama hic parca diyen olmadiDusuk olduğunda dusermis ama
Evet sebepsizde olabiliyormusBircok sebebi varmis ya kanamanin sanirim illa kanadi diye düşük olmuuomus heralde
Aynen cnmEvet sebepsizde olabiliyormus
Tedbiri elden birakmamak lazim
Yooo arkadaslarim anlatti sabah pembe kan gelip gece yarisi tamamen acilanlari gerek yok beklemeye gitmedinizmi halaDusuk olduğunda dusermis ama
Peki 16.haftada düşük neden olur? Bebek yerleşmiyor mu?Benim düşüğüm 16 . haftada başlayıp tam 4 gün kanama olarak devam etmişti
Beşinci gün bebeğim düştü
Hemen parça düşecek diye birşey yok
Doktora gidin hemen bi damla iki damla farketmez
Nım ilk gebeliğimdi benimde yaşım küçük ve o konuda cahildimPeki 16.haftada düşük neden olur? Bebek yerleşmiyor mu?
Bebekte anomali varsa dusuk oluyor yani sagliksiz gebelikPeki 16.haftada düşük neden olur? Bebek yerleşmiyor mu?
Kanadı diye hemen düşük olmaz tabi ama belki de düşük tehliken var. İnşallah hiçbirsey yoktur ama bence hemen git doktoraBircok sebebi varmis ya kanamanin sanirim illa kanadi diye düşük olmuuomus heralde
Gittim cnm doktoraKanadı diye hemen düşük olmaz tabi ama belki de düşük tehliken var. İnşallah hiçbirsey yoktur ama bence hemen git doktora
Ne dedi canım doktor?Gi
Gittim cnm doktora