Belirti azalması

mnmn0811

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
246
33
13
26
Kizlar 10+3 gebeyim fazla bulantim olmuyordu öğürüyordum sadece 7. Haftada kalp atisini duyduk 5 gun sonra randevum var ama goğuslerimde hassasiyet azaldı gibi hafif bel agrim oluyo bazen hafif kasik ağrım oluyo cok korkuyorum bişey varmidir acaba bi sorun olurmu tecrubeleriniz varmı kanama olmadiktan ainra sorun degil falan diyolar ama

Kizlar 10+3 gebeyim fazla bulantim olmuyordu öğürüyordum sadece 7. Haftada kalp atisini duyduk 5 gun sonra randevum var ama goğuslerimde hassasiyet azaldı gibi hafif bel agrim oluyo bazen hafif kasik ağrım oluyo cok korkuyorum bişey varmidir acaba bi sorun olurmu tecrubeleriniz varmı kanama olmadiktan ainra sorun degil falan diyolar ama
Belirtiler zaman zaman kaybolup geri gelebilir normal. Kasık ve bel ağrınızın olması da normal. Vücudunuz değişiyor, rahminiz büyüyor. Devamlı bir ağrı olmadıkça korkmayın. Uzun süre geçmeyen ağrıda doktorunuza danışın.

Bende 9. Haftamda hiç bişey hissetmedim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı hepsi bir anda kayboldu şimdi 10+5 olduk herşey yolunda Allaha şükürler olsun merak etme böyle git geller oluyormuş içini ferah tut korkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende 9. Haftamda hiç bişey hissetmedim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı hepsi bir anda kayboldu şimdi 10+5 olduk herşey yolunda Allaha şükürler olsun merak etme böyle git geller oluyormuş içini ferah tut korkma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktora gitmişmiydiniz biraz stresli günler yaşadım binkaç gündür sadece bel ve kasık agrisi olunca korktum goğuslerimde sadece sağda ağri gitti solda hafif ucunda ağrı var ne bileyim

normeeeelll 😂 bazen gidiyor, bazen geliyor, bazen gelmiyor yenileri geliyor 😂 kanama ve siddetli sancı yasamadığınız sürece endişe etmeyin

Doktora gitmişmiydiniz biraz stresli günler yaşadım binkaç gündür sadece bel ve kasık agrisi olunca korktum goğuslerimde sadece sağda ağri gitti solda hafif ucunda ağrı var ne bileyim
Evet gittim Allaha şükürler olsun hiç bi problem yok hamileliğin bazı haftalarında böyle oluyormuş vücut hormonların artışına alıştığında hiç bişey hissetmiyormuşuz tavan yaptığında da mide bulantısı ve diğer belirtiler ortaya çıkıyormuş

Düşünüp kafanıza takmayın 😊 stres yapmayın üzülmeyin bebeğinizi etkileyecek. Herkesin gebeliği aynı olacak diye bir sey yok Düşünüp de kendinizi üzmeyin sağlıcakla kucağınıza almak için dua edin bebeğiniz guzel ahlaklı olsun diye tesbihler çekin

10. Haftadan sonra hep öyle oluyor canım 3 gün gidip 3 gün gelebilir belirtiler normal kanaman ve geçmeyen şiddetli ağrın yoksa endişelenme sağlıkla gelsin

Back
X