12 haftalık hamile olanlar kaç kilo aldınız?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
24
358
49
İstanbul
Valla ben 1 hafta öncesine kadar bulantıyla savaşıyordum hiç kilo almadım ama son bir haftadır maaşallah 4 kilo aldım :bbo: ilk hamişliğimde 30 kilo almıştım.2 sene içinde hepsini verdim , ama şimdi aynı kiloları tekrar almak istemiyorum Napmam lazım bilmiyorum kafamçokkarıştı Çağla Şıkel 6 kilo almış tüm hamilelik boyunca. Bide çıkmış diyoki sakın korkmayın kilo almaktan, ben bebeğimin sağlığı için herşeyi yedim diyor :roflol: Ya gülmekten yerlerde süründüm valla dinlerken

ben 16 haftalik hamileyim su an. hamileligim ilk haftalarinda 54 kiloydum simdi 53 kiloyum.hic durmadan yiyorum valla bazen 5 dilim ekmek bile yedigim oluyo cukulata vs ama almadim.bebekde bi sorun yokmus gayet saglikli masallah.su icsem yariyo denilen cinstendim ama hamilelikte alamadim cok fazla yedigim halde.bazi dr lar eger cok kilo aliyosan hamileli dieti oneriyolar.konus istersen ama bence korkma:D saglikla al bebegini kucagina insallah.

selam bende bulantıdan dolayı 13 haftalık hamileyim 3kilo verdim henüz almazdım ama bebeğim iyi umarımda çok almam.iştihaımda yok zaten

Valla ben 1 hafta öncesine kadar bulantıyla savaşıyordum hiç kilo almadım ama son bir haftadır maaşallah 4 kilo aldım :bbo: ilk hamişliğimde 30 kilo almıştım.2 sene içinde hepsini verdim , ama şimdi aynı kiloları tekrar almak istemiyorum Napmam lazım bilmiyorum kafamçokkarıştı Çağla Şıkel 6 kilo almış tüm hamilelik boyunca. Bide çıkmış diyoki sakın korkmayın kilo almaktan, ben bebeğimin sağlığı için herşeyi yedim diyor :roflol: Ya gülmekten yerlerde süründüm valla dinlerken

canım bende ılk hamılelıgımde 8 kılo almıstım suan 12 haftalık gebeyım hıc kılo almadım .gıttıgın doktora dıyetısyene gondermesını ıste cok fazla kılo almamak ve saglıklı olabılmek adına ben dıyetısyene gıttım ve yıne gıdıorum hersey yıyorum gunde 6 öğün ve kılo almıyorum hepınıze de tavsıye ederım ....

66 kiloyla hamile kaldım 14 haftalık hamileyim 71 oldum bile ben bi gidişle tosuna dönerim herhalde

9 haftalık hamileyim şimdiden 1.5 kilo aldım şu 3 ay çıksada spora başlasam böyle giderse top gibi olucam:)

11 haftalık hamileyim canım 1 kilo aldım geçen 76.300 gördüm ama şuan 74 üm 73 le gebe kalmıştım artık top gibimi olurum 5 6 kilomu alırım allah bilir. İNŞALLAHHHHH YARABBİM BÜTÜN HAMİŞLERİN BEBEKLERİ KİLO ALSIN SAĞLIKLI OLSUN NE YESEK KİLO ALMAYALIM 3 5 KİLO ALIP ONUDA DOĞUMDA VERELİM AMİNN. FİT HAMİŞLER :d

Bende 70 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum miğdem bulanmamama rağmen akşamları çok uyuduğum için kilo aldım sanırım hedefim 82 kg doğum yapmak daha fazla kilo almak istemiyorum

2 kilo aldim.benim de 12 haftalik hamislere bi sorum olacak.bebisiniz 12 haftalikken kac cm di.benim ki 6 cm.dr um normal dedi ama bana kucuk gibi geldi.

55 dim hamile kaldigimda 15 haftalik bebisim 57 kiloyum suan ama bebek normalden kiloluymus.ilginç bir durum

11 haftalık hamileyim 67 kilo ile hamile kaldım, hatta çok moralim bozulmuştu en kilolu zamanımda hamile kaldığım için:) Bulantı ve kusmalarımdan dolayı 63 kiloya düştüm ve hala aynı kilomdayım. Hiç kilo almadım aksine sürekli kilo verdim. Bakalım bundan sonra nasıl olacak bende merak içindeyim.

17 hafta 3 günlük hamileyim tam 2.kg 500 gram aldım 92.5 kg ile hamile kaldı m 95 kg oldum . zaten kg var almasamda olur yani:))

:emir_bebek: 54 ile kilo alarak hamile kalmıştım şuan 51 kiloyum :(( boyum 1.70 bulantı kusmalardan fırsat olursa inşallah kilo alıcam hiç bişey yiyemiyorum Allahım geçsin artıkk:(

Back
X