12 haftalık hamileyim

kardelen35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
23
0
86
İzmir
hamile olduğumu öğrendiğim zamandır bu siteyi takip ediyorum..çok beğeniyordum üye olmaya karar verdim...hala kendime bi doktor bulamadım sizlerin fikirleriyle karar vermeye çalışıyorum...görüşleriniz için tşk ederim:CüvCüv:

hoş geldin canım aramıza ben de yeni katıldım....bu arada nekadarlık hamilesin?? ben de hamişim de...5 haftalık... haftaya doktora baslıcaz nasıpse...izmirde güvenılcek kaliteli doktorlar bulursun diye düşünüyorum...inş. hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...

Ben de yeni bhcg yaptırdım :) Gebeyim. ben de Ankara'da ama hastanede çalışan bir doktor arıyorum. Tahlil ve ilaçlardan faydalanabilmek için. Ankara'daki özel hastanelerden önerebileceğiniz var mı acaba. Arkadaşlarım bir kaç yer önerdi ama sizlere de sormak istedim

canım ilk önce hayırlısı olsun...hoşgeldin aramıza...
özel şifa(basmane)...>mine hn.
özel metropol...>lale hn.

kardelencim doktor seçmekte biraz ggeç kalmışsn bir önce iyi bir doktoru tercih et derm ben de 12+5 im her doktorun söyledikleri farklı oluyo bir doktoru tercih edersen daha rahat edersin inş sağğğ salim bebeşlerimizi kucama alırz

selam bende 13 haftalık hamileyim ikinci bebeğime, ilkine göre cok güzel gidiyor.
ama bir sorun var oda hiç bebeği hissetmedim çok ugrastm ama kıpırdamadı hataa seyremedi bile.
karnım cıkmaya basladı

Back
X