12 haftalık hamişler ordamısınız :)

duygunn

evli mutlu bebisli
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
55
42
18
38
Sllmm arkadaslar bu gun tam 12 haftalik hamileyim mide bulantılarim gecen haftalardada vardı zamanla geciyo tekrar basliyo bugun 12 haftalik diyemi bilmiyorum ama sabahtan beri inanlmaz midem kötu bulaniyo halim yok sanki dahada agirlastı gibi gecer diye beklerken niye bole nezaman gecicek acaba sizde durumlar nasıl merak ediyorum .

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız .bende 9 haftalık hamileyim çok kotu bulan tim oluyo .başımı kaldıramıyorum.sürekli ilaç kullanıyorum.İnşallah cabuk geçer bu günler sağlıkla bebeklerini kabusuruz

Merhaba
Bende bugün tam 12 haftalık hamişim ve siteye yeni kayıt oldum :)
Dediğin gibi son 3 gündür çok yorgun hissediyorum kendimi temizlik yapacağım ama o enerjiyi bulamıyorum kendimde rüyalarıma giriyor temizlik yaptığım. Sabahları özellikle çok zor oluyor bugün pastaneden sandviç sipariş ettim kendim hazırşayamıyorum çünkü mide bulantısından kalkamıyorum sandviçim geldi yarısını yedim sonra hoppp çıkartmaya lavaboya koştum şimdide yatağımdayım biraz kendime geldikten sonra evi üstün körü bi makina ile çekicem büyük temizlik yapmaya halim yok akşama da yemek yapmam lazım. Artık eşime de yemek yapamayınca daha çok üzülüyorum aç yatıyor zavallım dışardan söylüyoruz ama dışarı yemeklerınıde hiç sevmiyoruz ikimiz. Umarım geçer bu günlerimiZde hamileliğin tadını çıkarırız

arkadaşlar bende 10cu haftanın içindeyim gün boyu mide bulantısı var.özellikle sabahları çoğalıyor.yorgunluk uyuma isteği hepsi tavan yapmış durumda:) daha önce doğum yapmış arkadaşlarım bugünlerini bile arayacaksın zaman öyle cabuk geciyorkı özleyeceksin diyorlar:)allah hepimizin yardımcısı olsun:)

SELAM KIZLAR BENDE 11.HAFTAMIN İÇİNDEYİM. MİĞDE BULANTIM ÇOK ŞÜKÜR Kİ GEÇTİ BENİM AMA BU HAFTA KARIN AĞRIM BAŞLADI KARNIM ÇOK AĞRIYOR NORMALMİDİR ACABA BİLGİSİ OLAN VARMI. KARNIM DA AĞRIMASA SÜPERİM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…