• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Elif_merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
597
404
73
uzun süredir kilo vermek istiyorum ama verememiş durumdayım ve bu konudan muzdaribim :(:( :2::2:
Vermek istediğim kilo 12 civarı. şu an 64.2 kiloyum.
bayrama en az 1 kilo vermek istiyorum. boyum 167.
olmak istediğim kilo : 53
her gün yazacağım .
benimle zayıflamak isteyen varsa beklerim :16::16::36::36:

ben seni takip ederim ama sana eşlik edemem, :5:hayatımda hiç diyet yapmadığım için başarılı olamayacağımı dşünüyorum üstelik bebiş emziriyorum iştahım çok

uzun süredir kilo vermek istiyorum ama verememiş durumdayım ve bu konudan muzdaribim :(:( :2::2:
Vermek istediğim kilo 12 civarı. şu an 64.2 kiloyum.
bayrama en az 1 kilo vermek istiyorum. boyum 167.
olmak istediğim kilo : 53
her gün yazacağım .
benimle zayıflamak isteyen varsa beklerim :16::16::36::36:

Selam :) benim boyum 168 kilomda 60 ve 50 olmak istiyorum ... 3hafta sonra izne ayrılıcaz ve memlekete gidicez bu 10 kilonun 5 ini vermek istiyorum hadi hayırlısı :)

ben seni takip ederim ama sana eşlik edemem, :5:hayatımda hiç diyet yapmadığım için başarılı olamayacağımı dşünüyorum üstelik bebiş emziriyorum iştahım çok

Bence istesen yaparsın ama işin içinde bebek varsa bir şey diyemem:sly: kaç aylık bebişimiz ????

Selam :) benim boyum 168 kilomda 60 ve 50 olmak istiyorum ... 3hafta sonra izne ayrılıcaz ve memlekete gidicez bu 10 kilonun 5 ini vermek istiyorum hadi hayırlısı :)

Sana da selam canım ;) :) inşallah beraber veririz kiloları :D
3 haftada 5 kilo fazla değil mi??? Sağlığından olma sonra???

Bende varım canım bugün hurma ve yoğurt diyetine başladım inş dayanabilirim ve başarılı olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence istesen yaparsın ama işin içinde bebek varsa bir şey diyemem:sly: kaç aylık bebişimiz ????

tatlım prensesim 2.5 aylık daha:17:
ve ben bugüne kadar hiç diyet yapmadım çünkü 48-50 kilolarda olduğum için ihtiyaç duymamıştım ama artık iştah patlaması halindeyim
50 kilo ile başladım, 12 kilo aldım gebelikte, doğumda 6 sı gitti, ancak iştahım çok arttı ve ben 3-4 kilo aldım sonrasında benim durum böyle
bebişimden fırsat bulursam takip edicem seni tatlım

tatlım prensesim 2.5 aylık daha:17:
ve ben bugüne kadar hiç diyet yapmadım çünkü 48-50 kilolarda olduğum için ihtiyaç duymamıştım ama artık iştah patlaması halindeyim
50 kilo ile başladım, 12 kilo aldım gebelikte, doğumda 6 sı gitti, ancak iştahım çok arttı ve ben 3-4 kilo aldım sonrasında benim durum böyle
bebişimden fırsat bulursam takip edicem seni tatlım

Maşallah :) nasıl da tatlıdır o şimdi ;) benim için öp prensesi :)
Senin zaten kilo fazlan çok yok :) biraz dikkat etsen çok rahat verirsin ;)

Maşallah :) nasıl da tatlıdır o şimdi ;) benim için öp prensesi :)
Senin zaten kilo fazlan çok yok :) biraz dikkat etsen çok rahat verirsin ;)

teşekkürler öperim prensesimi
ne biliyim daha da alcam diye korktum artık
çünkü hiç bu kilolara çıkmamıştım iştahım arttı :19:

Bugün iftara davetliydik ;) yemeği kararında yedim ama tatlıyı abarttım :( şimdi o suçluluk ile spor yapıcam ve sahuru da çok hafif geçireceğim ( inşallah ) :) Ramazanın bitmesine 5 gün kalmış ben daha 10 gün var sanıyordum :( :( :( çok sıkı tutup 62 yi görmem lazım hayırlısı ile :)

Elif merve aynı duygular icerisindeyiz seninle. Ben de 1.67 boyundayım ve kilom 64.
Hayatımda hiç diyete ihtiyaç duymamistim ama gebelik sonrası malesef çok pis bir bünyem olduğunu anladım, hantalll. Metobolizmam çalışma ihtiyacı hiç duymuyo. 1 yılı geçti doğum yapalı tam olarak kararımı 6 7 ay önce verdim tatilde dikkat edip verdim bi kaç kilo ama okul dönemi stresten yedim yedim yine aldım. Şimdi tatilde bu işi bitirmek istiyorum artık aslında güzel güzel vermeye başlamıştım vücudumu tanıdıkça ama ramazan girince durdu kilo verme tabii geç yemek yeme hareketsizlik. 69.8 gibiydim başladığımda şimdi tok karnına 64. Küsür oluyorum. Hedefim okul açılana kadar 56 57 kilo olmak. Ama bayrama da 2 kilo vermis olarak girmek istiyorum. Aslında hemen hemen aynı şeyleri istiyoruz:)) Bi kaç gündür salmistim tatlılar falan ama bugünden itibaren başladım. Beraber devam edebiliriz istersen. Ben her dk yazabilirim hiç sorun deil zaten motive olmadan yapamiyorum, bura hirslandiriyo beni:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün ne yedimm????
Iftar
Mercimek çorbası
Yarım sigara böreği
Tavuk sote
4 5 tane patates kızartması
2 kaşık rus salatası
Bi menü yani
Ayran
Ekmek yemedigim için eve geldiğimde acikmistim çayla peynir 1 kuru kayısı 1 kuru incir yedim ama hala açım:)
Sahurda ne yerim ne yerim???:)))
Karpuz peynir zeytin domates 1 tane de etimek yerim iş olsun diye. Ama yine doymam çünkü vücudu ramazanda saçma sapan şeylere alıştırdım. Hadi hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X