• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Hemen yazıyorum.
İftar da davetteydik.
Yarım kase çorba
2 yk bezelye yemeği
2 yk yeşil fasulye
3 yk pilav
1 yk et
Sonra 5-6 tane baklava yedim. Çooooooook pişmanım :( aşırı derecede. Ama çok güzeldi dayanamadım :( :( :(
$por yapamadım.
Cüz okumam lazım ;)
Sahuru yiyince yazacağım :)
:) :) :)

Elif merve aynı duygular icerisindeyiz seninle. Ben de 1.67 boyundayım ve kilom 64.
Hayatımda hiç diyete ihtiyaç duymamistim ama gebelik sonrası malesef çok pis bir bünyem olduğunu anladım, hantalll. Metobolizmam çalışma ihtiyacı hiç duymuyo. 1 yılı geçti doğum yapalı tam olarak kararımı 6 7 ay önce verdim tatilde dikkat edip verdim bi kaç kilo ama okul dönemi stresten yedim yedim yine aldım. Şimdi tatilde bu işi bitirmek istiyorum artık aslında güzel güzel vermeye başlamıştım vücudumu tanıdıkça ama ramazan girince durdu kilo verme tabii geç yemek yeme hareketsizlik. 69.8 gibiydim başladığımda şimdi tok karnına 64. Küsür oluyorum. Hedefim okul açılana kadar 56 57 kilo olmak. Ama bayrama da 2 kilo vermis olarak girmek istiyorum. Aslında hemen hemen aynı şeyleri istiyoruz:)) Bi kaç gündür salmistim tatlılar falan ama bugünden itibaren başladım. Beraber devam edebiliriz istersen. Ben her dk yazabilirim hiç sorun deil zaten motive olmadan yapamiyorum, bura hirslandiriyo beni:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşaallah beraber zayıflarız :) kilomuz da aynı sayılır zaten :) :) :)

Inşallah:))
Ben de 2 dilim etimek tatlısı yedim sahur niyetine:(( ama senin 5 6 dilim baklava beni sollamış elif merve:))) 30 dk plates yaptım sadece

Inşallah:))
Ben de 2 dilim etimek tatlısı yedim sahur niyetine:(( ama senin 5 6 dilim baklava beni sollamış elif merve:))) 30 dk plates yaptım sadece

Dedim ya çok pişman oldum :( :( spor da yapamadim cüz okumam gerekiyordu ;)
Sahurdan önce arada 3 yk tarçınlı yoğurt yedim :)
Sahurda da 1 bardak süt içtim :) :) :)
:-*

uzun süredir kilo vermek istiyorum ama verememiş durumdayım ve bu konudan muzdaribim :(:( :2::2:
Vermek istediğim kilo 12 civarı. şu an 64.2 kiloyum.
bayrama en az 1 kilo vermek istiyorum. boyum 167.
olmak istediğim kilo : 53
her gün yazacağım .
benimle zayıflamak isteyen varsa beklerim :16::16::36::36:

bende sizinle zayıflamak isterim sporla ve biraz diyetle 7 kilo verdim ama bikaç kilo daha vermek istiyorum :3:

Evet :) herkesin kandili mübarek olsun ;)

Dün gece sahur yapmamamın ödülü olarak bugün 63.9 kiloyum :) :) :)

İftarda
1 tabak kibrit kebabı, karpuz
1 fincan Türk Kahvesi
1 top dondurma

Ara
1 tane Gofret

Sahura bakcaz ;) :) :) :D

Back
X