12 Nisan 2021 Koç Burcunda Yeniay - Burçlara Etkileri

12 Nisan Koç Yeni Ayı; “ve uçan yıldızlar kuyruklarını sürüklüyor”​

Zaman akar gider gökyüzü değişir, bizlerde beraberinde değişiriz. Duygularımız, hislerimiz, mizacımız da özellikle ayın hakaretleriyle birlikte değişir. Yeni aylar ayın genel teması hakkında detaylı bilgiler verir, bir süredir kapattığınız, gömdüğünüz konularda artık yeniden harekete geçme evresine hazırlıktır. Kendinizi biraz olsun gözlemlerseniz yeni ayların öncesinde yalnız kalamaya, içinize dönmeye büyük bir arzu duyarsınız bu dönem balzamik fazla temsil edilir, bir çeşit çürüme evresidir. Yeniden doğumunu simgeleyen Yeni ay fazı ise yeni başlangıçları anlatır, ay yeni aydan bir kaç gün sonra hilal fazına geçtiğinde konular açığa çıkmaya başlar. Her başlangıç bizim için o konunun baharı, heyecanıdır.

“Hiç bilmediğim bir trene binip, hiç bilmediğim bir yere gitmek istiyorum. Yeniden başlamak istiyorum hayata. Yaşamak istiyorum. Ölü bir yaprak gibi savrulmaktan yoruldum. Yorgunum ey rüzgâr, esme artık…”

12 Nisan 05.30 da Koç burcunun 22 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Koç enerjisi haritaya öylesine hakim ki ufukta da koç burcu yükseliyor. Üstelik yeni ay da birinci evde gerçekleşiyor. Koç burcu kendi başına zaten başlangıçlara işaret eder, zodyağın ilk burcudur. Heyecanlı coşkulu, neşeli, cesur adımlar atmayı ifade eder. Uzun zamandır bir türlü kapanamayan konuların kapandığı, bireysel olarak tramvatik dönemlerin geride bırakıldığı bir ay olacak. Ayın teması kendimizi beslemek, maddi manevi kendimizle ilgilenmek ve büyümek, yeni hedefler belirlemek ve harekete geçmek yönünde olacak. Bağımlılık düzeyindeki ilişkilerden uzaklaşabilme, bir birey olarak ayakta durmanın farkındalığını edinme, korkularla yüzleşme zamanı…

Yeni ay kendisine eşlik eden venüsle birlikte plutoya kare yapıyor ve koç stelyumunu yöneten mars ikizler burcunda denklinayon dışı hareket ediyor. Birey olayım, cesur olayım derken aşırıya kaçma, uçlarda tepkiler verme riskimiz çok yüksek. Engeller, baskılar, psikolojik oyunlar, manipülasyon ve tüm kışkırtmalara rağmen sakin kalabilmek çok kıymetli bir eşiği aşmayı sağlayacak.
Cesaretin kılıcı kuşanıp, sağı solu doğramak olmadığı, yeni başlangıçlar yaparken geride bıraktıklarımızı bazen sert kelimelerle, bazen de sessizliğimizle kırıp dökmenin yanlışlığıyla yüzleşmeliyiz. Bu enerjinin yazmak, yaratıcı çalışmalar yaparak dönüştürülebileceğini özellikle belirtmek isterim. Zira mars 12. evdeki Neptün’ e ve junoya sert açılar yapıyorken, sağduyu büyük önem arz ediyor olacak.

Özlem Somuncu

12 Nisan Pazartesi sabahın erken saatlerinde Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkilerini yoğun bir şekilde bu hafta sonu hissedebiliriz.

Özellikle burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilir ve hayatlarında yeni bir döneme girip önemli bir başlangıç yaşayabilirler.

Mine Ayman

Sağlık açısından da migren, mantar, polipler ve baş ağrılarını da gelişen sürece dikkate almak ve ihmal etmemek gereken bir döneme giriyoruz. Koç burcunda olacak olan yeni ay, kumluk alanları, engebeli yerleri, çatı katları ile ilgili konuları da güncelleyecek. Evet, güzel, girişimci, coşkulu bir yeni kapı açılıyor. Bu güzel yeni ay enerjisinin hepimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, Motivasyonlarınız ve girişimleriniz. Varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yazışmalar ve iletişimle ilgili konularla gelen fırsatlar da size yeni kapılar açılıyor. Size iyi gelecek bu yeni ayı iyi değerlendirin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz ve internet üzerinden yürüttüğünüz işleriniz. Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte ivme kazanarak yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Koç burcu yeni ayı size yeni kararlar aldıracak. Bu yüksek enerjiyi iyi değerlendirin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Organizasyonlar, proje ve ekip çalışmaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç urcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Ortak işleri önünüze getirecek olan gelişmeler kişisel konumunuzu etkileyecek. Bu güzel enerji akışını kaçırmayın.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş kariyer, hedeflediğiniz konularda çalışma şartlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kapalı alan konular ve internet üzerinden yürüyen işlerinizde fırsatlar sizi bekliyor. Koç burcu yeni ayının enerjisini iyi kullanın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, yabancılar, hukuk ve varsa büyük şirketlerle olan ilişkileriniz. Koç burcunda olan yeni ayla birlikte şanslı başlangıçlar size gelecek. İleriye yönelik projeleriniz de güzel fırsatlar yakalıyorsunuz. Koç burcu yeni ayının güzel enerjisini kaçırmayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, ödemeler ve eşinizin geliri ile ilgili yeni kapılar açılıyor. Hedeflerinle ilgili fırsatlar geliyor. Koç burcu yeni ayının güzel enerjisini kaçırmayın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklar, anlaşmalar ve varsa eşinizin şartları; Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni anlaşmalar için yeni kapılar açılıyor. Uluslar arası ve akademik alanda size yeni kapılar açacak olan gelişmeler fırsatlarıyla geliyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Çalışma koşullarınız, temponuz, beslenme düzeninizle ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Maddi kaynaklarınızı bağlayan gelişmeler ortak gelirde hareket ve şanslı fırsatlar getiriyor. Koç burcunun güzel enerjisi size iyi gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınız, yetenekleriniz, yatırımlarınız, ofis çalışmalarınız ve varsa babanızın geliriyle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Kişisel şartlarınızı ilgilendiren gelişmeler ortaklı işlerinizde fırsatlar getiriyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yerleşim, aile, kişisel temelleriniz ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda yeni fırsat ve gelişmeler sizi bekliyor. İş temponuzla ilgili gelişecek fırsatlar size iyi gelecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşmalar, kurs ve kısa eğitim programı ile ilgiliyseniz size oldukça iyi gelecek yeni kapılar açılıyor. Gelen fırsatları çabuk değerlendirmeye bakın.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili şirketler aracılığı ile size yeni kapılar açılıyor. Anlaşma yolu ile gelecek fırsatları çabuk değerlendirmeye alınız.

Banu Boz

12 Nisan’da Koç Burcunda Yeniay​

Yeni ay döngüleri yeni başlangıçları ve şansları ifade eder. 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay ise bizlere hızlı çözümler vaat ediyor. Aklınızı kurcalayan konularda sonuca ulaşmak isteyeceğiniz Koç dolunayında, Koç’un hızlı ve aceleci tavrını dengelemeniz gerekebilir. Ancak sabırlı davranırsanız çok şanslı bir Yeniay döneminden bahsedebiliriz.

Koç Burcunda yeni ay bize neler getirecek?​

Koç burcunun 22 derecesinde 12 Nisan Pazartesi günü sabaha karşı saat 5.30’da Ay ve Güneş kavuşacaklar yani yeni ay meydana gelecek. Yeni ay esnasında Balık burcu yükselecek ve yükselene Neptün oturacak yani akıllar karışık, önümüzü tam göremiyoruz. Yeni aya Koç burcundaki Venüs de eşlik edecek, Venüs’ün bu alanda rahatı çok yerinde olmadığından ilişkiler ve para konularında çok acele etmemek ve hemen karar vermemek gerekir.

Koç burcu zodyağın ilk burcudur ve başlangıçlarla alakalıdır, kimliğimizi kişiliğimizi anlatır. Baharın geldiği bugünlerde doğa uykudan hatta bir nevi ölümden uyanıyor ve ağaçlar güzel çiçeklerini açarak yeniden bir başlangıç yapıyorlar. İşte bizde aynı bu şekilde yeni başlangıçlara hazır olacağız bu dönemde.

Değişimler isteyenlere ve adım atanlara gelirmiş, hep söylerim astroloji size olasılıkları gösterir ama o olayların olasılık durumundan çıkıp gerçekleşmesi tamamen size bağlıdır. İstemediğiniz ve çok şikayet ettiğiniz işi değiştirmek için birşey yapmıyor ya da harekete geçmiyorsanız astrolojik öngörü almanızın bir anlamı yoktur çünkü siz bunun içinden çıkmaya hazır değilsinizdir. İşte bu yeni ayın durumu da bu, hazır olanlar için kapılar ardına kadar açılırken, olmayanlar muhtemelen etrafına bana hiç birşey olmuyor diyecek. Evren hareketi alkışlar, o yüzden niyetinizi iyi tutun, hatta niyet edin, başlangıcı yapın sonrasını da evrene bırakın.

Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen!

Yeniden başlayacağız ama neye nereden başlamak lazım bir fikri olan var mı?

İşte konu tam da bu, konuya kendimizden başlayacağız sebebi de herşeyi hayata kendimizden yansıtıyoruz da o yüzden. E Koç burcu da tam olarak ben demekle alakalı, işte o yüzden önce kendimiz ile ilgili tespitler yapmak ve onun üzerinde ilerlemek önemli. İnsanların danışmanlık almasının en önemli sebebi hiçbirimiz yanlı olmadan kendimizi göremeyiz. Yani kendimize tarafsız bakamayız ve kendimizde değişmesi gerekenleri bir ilişki yaşamadan veya bir girdabın içinde kalıp çıkmazda kalmadan aramaya başlamayız. İşte kaderin değiştiği nokta ben ne yapıyorum, neden bu sorunları yaşıyorum, hayatım nasıl daha iyi olur diye sorduğumuz noktalardır ki onu da bu yeni ay ile birlikte yapacağız.

E o zaman ne yapmalı? Öncelikle deriiiiiiin bir nefes almalı ve yeni başlangıçlara bazı kararlar alarak başlamalı! Öncelikle hayatla bir barış yapmamız gerekiyor biz buraya acı çekmeye gelmedik, ne kadar müthiş yapılar olduğumuzu anlamaya geldik. Acılar, sorunlar yerine mutluluk, huzur, sevgi ve güzelliklere ne dersiniz? O zaman odağımızı çeviriyoruz, pozitife odaklanıyoruz ve birçok şeyi kendimizden yansıttığımızı fark ederek önce kendimizi ve hayata bakışımızı ele alıyoruz.

Yeni Ay’a geri dönersek bu yeni ayın konusu kendimiz, egomuz, ben demek isteyip diyemediğimiz veya fazlaca ben dediğimiz alanlar. Terazi yeni ayı dengeleri şaşırttı, şimdi Koç yeni ayı ile herşeyi olması gereken yere koyma zamanı.

Yeni Ay ile birlikte hayatımız son derece hızlanacak, yeni fikirler, bakış açıları ve başlangıçlar gündemde olacak. Hızlı değişimler, gelişmeler kapıda olacak. Eski fikirleri, düşünce kalıplarını bırakmak ve kendi değerinizi anlamak için ise harika fırsatlar olacak (tabii bu bencillik demek değil). Kendi gücünüzün, yeteneklerinizin farkına varın çünkü emin olun siz bu dünyada eşsizsiniz ve diğerlerinden sizi ayıran bir özellik var onu bulun!

Yeni bir iş fikri ile ortaya çıkmak ve yaratıcı projelere imza atmak için harika bir zaman. Dikkat etmek gereken ise sabırsızlık ve herşeyin hemen olmasını istemek olacak. Unutmayın herşeyin bir zamanı vardır çocuk 9 aydan önce doğarsa sıkıntı olur! Aslında bu yeni ayda harekete geçmek için 15 Nisanı beklemek iyi olabilir, sebebi ise Venüs’ün rahat etmediği Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna 14 Nisan akşamında geçmesinden sonra elimiz daha kuvvetlenecek hem aşk hem de para konularında.

Bu dönemde sağlık konularında zayıf olabileceğimiz alanlar ise baş, kafa bölgesi problemleri, diş ağrıları ve migren gibi konular olabilir. Bu dönemde ne düşündüğünüze, neden bu düşüncelerde olduğunuza çok dikkat edin çok fazla önemsenmek ihtiyacında olmakta, kendini değersiz, yetersiz görmekte size zarar. Hayatta herşey bir dengede olmalı ne kendini fazla değersiz görmeli bir insan ne de başkasını fazla değerli görüp kendini ezdirmeli hayat denge ile ve herşeyi kararında yapmakla alakalı. İşte bu yeni ayda bize önce kendimizle ilgili sonra hayatla ilgili niyetleri yapmak ve sonra da adım atmak için iyi etkiler getirecek. Güzel gelişmeler olması dileği ile…

Güliz Kına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…