12 saatte biriken süt bozulur mu

Dokanmaz .

Ama siz Mastit olabilirsiniz ya da göğsünüz tıkanabilir .

Agrımıyor mu şişmiyor mu az az sağın rahatlatın . Tamamen sagarsanız süt üretimi artar

Merhaba bebeğim gece 12 de emip sabah da mama iciyo 12 saat emmiyor bu süt meme de bozulur mu bebeğime dokanir mi
3 aylık bebek 12 saat emmeden durmaz yani meme emen bebekse, saha sık emzirmeye çalışın yoksa sütünüz azalır.
emmiyorsa sağım yapın, mama yerine sağdığınız sütü verirsiniz en azından.

süt memede bozulmaz, bebeğe de dokanmaz ama size dokanabilir mastit olursunuz alimallah.

12 saat emzirmeden olmaz . Süt birikmesi diye bişey yoktur. Ne kadar emer yada sağarsanız okadar sütünüz olur . Bu yüzden Bozulmaz fakat zamanla sütünüz azalır.Geceleri en geç 3 saatte bir emzirin yada sagim yapın.gunduz daha sık emzirebilriisniz.

Dokanmaz .

Ama siz Mastit olabilirsiniz ya da göğsünüz tıkanabilir .

Agrımıyor mu şişmiyor mu az az sağın rahatlatın . Tamamen sagarsanız süt üretimi artar
Bazen ağrıyor şişiyor.bebegim mamaya alıştığı için sabah 8de veriyorum mamasını tekrar uyuyup 11 buçuk 12 gibi uyanıyor o zamn emziriyorum

Gece 1 de emiyor uyuyor sonra sabah 8de mama veriyorum tekrar uyuyor 11 buçuk 12 gibi uyanıyor emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…