- 8 Aralık 2024
- 263
- 190
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
kızlar bebeğim 4 günlük 2. gününde sarılık oldu sınırda oldugu icin 24 saat ışık tedavisi gördü şu an evimizdeyiz. emmesinde sıkıntı yok emiyor ama çok uzun sürüyor emmesi ve yorulup hemen uyuyakalıyor, iki tane çekiyo dinleniyo üç tane çekiyor mememden dinleniyor ve yorulup uykusu geliyor. ışık tedavisi olurken oradakiler mamayı her emzirmeye 40 cc verdiklerini söyledi ama orada 3 saatte bir besleniyordu. benden de 40 cc mama vermemi istediler ve gün geçtikçede dozu artırmamı söylediler ama orada 3 saatte bir mama alıyodu şimdi ben evde sütümle de destekliyorum 2 saatte bir besliyorum fazla gelmez mi onların dediği doz? zaten hep kusmuştu orada eve geldiğimizde de kustu 1-2 saat sonra düzeldi. demek ki mama fazla geliyordu ki kustu diye düşündüm ben. şu an hem emziriyorum hemde mama veriyorum mamayıda mememin kenarından 10 luk enjektörle 20 kez veriyorum ccsini bilmiyorum başına gelen var mı böyle doyar mı acaba ben kendi sütümüde hesaba katarak bu şekilde yapıyorum ki zaten bebeğimde anca uyanık kalıyor. bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ? hala uyandırmada zorlanıyorum gözünü açmadan emiyor bide yoruluyor