ilaç bıttıkden 10 gun ıcınde oluyosun ... benım ılcam bıttı 7 gun oldu hala hastalanmadım.ama benım dusugum yenı bıtı o yuzden olabılır bebembende farlutal kullanıyorum 3 gün oldu..sabah 1,akşam 1 olarak..
bende daha hastalanamadım
ilaç bıttıkden 10 gun ıcınde oluyosun ... benım ılcam bıttı 7 gun oldu hala hastalanmadım.ama benım dusugum yenı bıtı o yuzden olabılır bebem
bende farlutal kullanıyorum 3 gün oldu..sabah 1,akşam 1 olarak..
bende daha hastalanamadım
adetım gecıktı dıe bı hap verdı doktorum sabah 2 aksam ıkı kullanıyordum ama halen adet olmadım
İlacın ismini yanlış yazmışım... Benim kullandığımda tarlusal
Hala adet olmak istiyormusuuuuuun?
ilaç kullanmışsın hamile oldugunda kesinleştiğine göre muaneye git canım bi :)
artik olmak istemiyorum rahimdeki yarami yaktirmak icin adeti bekliyordum :) artik cok geccccc :))))adeti beklerken hamilelik cok sasirtti beni ilk iki ay tutmadi diye umutlarim azalmisti cunkuu :)
Aaa ümitlerinin azalması için çok erken değil miymiş sencede? :)
Bak hamile kalmışsın bile, tebrik ediyorummm..
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)
aminnnn insallllaaaaah..... Kocamda daha gelemedi eltumlerdeyimmm haleeen.. Ben biraz aceeci oldugum icin cabuk yikiliyom bi iki kere denerim ucuncude umutlarum yikik olur baskasimnin bi atista tutuyo bnmki nie tutmuo diom uzulyodum hep. Ama suan bin kere hamd ediyorummm :)
artik olmak istemiyorum rahimdeki yarami yaktirmak icin adeti bekliyordum :) artik cok geccccc :))))adeti beklerken hamilelik cok sasirtti beni ilk iki ay tutmadi diye umutlarim azalmisti cunkuu :)
Hahahaha :) Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim senn adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?