12 tanelık bı hap kullandım adet olmak ıstıyom artıkkkk

tahminen tarlusal kullanmışsındır o fayda etmediyse tekrar test yapıp onan göre orgametril kullanabilirsin günde 3 kez 10 gün ama dr na bi sor genede

bende farlutal kullanıyorum 3 gün oldu..sabah 1,akşam 1 olarak..
bende daha hastalanamadım :50:

bende farlutal kullanıyorum 3 gün oldu..sabah 1,akşam 1 olarak..
bende daha hastalanamadım :50:
ilaç bıttıkden 10 gun ıcınde oluyosun ... benım ılcam bıttı 7 gun oldu hala hastalanmadım.ama benım dusugum yenı bıtı o yuzden olabılır bebem:ssz:

Geçen annem de aynı cümleleri kuruyordu nezaman unuttu ertesi gün oldu hemen sanırım ilaç bile alsanız stres süreyi uzatıyo yine:31:

ilaç bıttıkden 10 gun ıcınde oluyosun ... benım ılcam bıttı 7 gun oldu hala hastalanmadım.ama benım dusugum yenı bıtı o yuzden olabılır bebem:ssz:

Ama ben bundan önce 2 defa daha ilaçla hastalandım.. Birinde kullanmaya başladıktan 3 gün, birinde de 1 gün sonra olmuştum.. O yüzden şaşırdım şimdi!!!

İlacın bittiği günden itibaren 10 gün içinde olursunuz.
Bende kullandım o ilcaı hapın tamamını bitirdikten sonra 8. gün ve 9. gün oluyordum.10 güne kadar müddeti vardır.

Hala adet olmak istiyormusuuuuuun :1: ?
ilaç kullanmışsın hamile oldugunda kesinleştiğine göre muaneye git canım bi :)

artik olmak istemiyorum rahimdeki yarami yaktirmak icin adeti bekliyordum :) artik cok geccccc :))))adeti beklerken hamilelik cok sasirtti beni ilk iki ay tutmadi diye umutlarim azalmisti cunkuu :)

artik olmak istemiyorum rahimdeki yarami yaktirmak icin adeti bekliyordum :) artik cok geccccc :))))adeti beklerken hamilelik cok sasirtti beni ilk iki ay tutmadi diye umutlarim azalmisti cunkuu :)

Aaa ümitlerinin azalması için çok erken değil miymiş sencede? :)
Bak hamile kalmışsın bile, tebrik ediyorummm..
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)

Aaa ümitlerinin azalması için çok erken değil miymiş sencede? :)
Bak hamile kalmışsın bile, tebrik ediyorummm..
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)

aminnnn insallllaaaaah..... Kocamda daha gelemedi eltumlerdeyimmm haleeen.. Ben biraz aceeci oldugum icin cabuk yikiliyom bi iki kere denerim ucuncude umutlarum yikik olur baskasimnin bi atista tutuyo bnmki nie tutmuo diom uzulyodum hep. Ama suan bin kere hamd ediyorummm :)

aminnnn insallllaaaaah..... Kocamda daha gelemedi eltumlerdeyimmm haleeen.. Ben biraz aceeci oldugum icin cabuk yikiliyom bi iki kere denerim ucuncude umutlarum yikik olur baskasimnin bi atista tutuyo bnmki nie tutmuo diom uzulyodum hep. Ama suan bin kere hamd ediyorummm :)

He he benzetmen çok hoşuma gitti, ilk atışta tutmasa bile sonraki atışlarda tutmuş anlaşılan :P
Ne güzel, iyi haberlerini bekliyoruz, bakalım eşin ne tepki verecek?
Hepsini yaz olur mu :)

ya bende bu ılacı kullanalı uzerınden 20 gun gecdıı ılac bıttıkden sonra 20 gun gecdı yanıı hala olmadım offf doktorum 10gun ıcınde olursun demısdıı neden olmadım acaba bıraz daha beklesem sonra doktoraamı gıtsem acaba... ama benım dusuk olduu yenıı ondan dolayı fayda etmemıs olmasın ... kafam cok karıstı yaa ooff

Back
X