12 yada daha sonraki haftalarda cinsiyet öğrenip sonra cinsiyeti değişen varmı?

gelartik

yakışıklı oğlum uras'ım
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.080
1
66
İstanbul
Kızlar selam ilk önce rabbim herkese eli ayağı sağlam hayırlı evlatlar versin 12+5 günlüğüz bugün 2li ultrasona girdik dr umuzdan rica ettik cinsiyet için kesin değil ama erkek duruyo dedi ama önümüzdeki ay kesinleşir dedi benim size sormak istediğim erken cinsiyet öğrenip sonradan değişikliğe uğrayan oldumu mesela kızken erkek erkekken kız gibi

bende 12+5 günlükken kız diye öğrenmiştim ki kız kendini daha geç gösterir derler.sonra 16+5 te gözüktüm yine kız dedi dr.şimdi 20 haftalığım daha gitmedim ama kız kesinlikle diye düşünüyorum =) erkek bebebekler hele daha çabuk belli ediyor kendini o yüzden sanmıyorum yanılma olcağını.hayırlısı olsun =))

bende 12+5 günlükken kız diye öğrenmiştim ki kız kendini daha geç gösterir derler.sonra 16+5 te gözüktüm yine kız dedi dr.şimdi 20 haftalığım daha gitmedim ama kız kesinlikle diye düşünüyorum =) erkek bebebekler hele daha çabuk belli ediyor kendini o yüzden sanmıyorum yanılma olcağını.hayırlısı olsun =))

hani erkek bebekte kordon muhabbeti var ya ondan yanılma olabilir mi diye düşündüm sende sağlıkla kucağına al inşallah cnm

Doktorun deneyimine bakan bir durum ve bebeğin cinsiyet oluşumuna erken haftalarda erkek diyip daha sonra kız denenlerde var yakın zamanda çevremde gördüğüm duyduğum.

30.haftaya kadar kızım..31.haftadan sonra oğlum olcağını ögrendik.hemde tek bir doktor değil üç doktordan sonra..allah bağışlarsa 28 aylık oğlum var..benimkide başka bi acayip durum..

30.haftaya kadar kızım..31.haftadan sonra oğlum olcağını ögrendik.hemde tek bir doktor değil üç doktordan sonra..allah bağışlarsa 28 aylık oğlum var..benimkide başka bi acayip durum..

allah bağışlasın canım benim 12+5 te işte dr erkek dedi ne bilim değişirmi acaba diye düşünüyorum

ben çok geç öğrendim(5. ayımın içindeydim) 3 ayrı doktorda kız dedi hala değişmedi zaten:49::49::49:
ama bir arkadaşım 28. haftaya kadar erkek bekliyordu tüm hazırlıklarını ona göre yaptı hatta.... 30. haftasındaki kontrolünde kız dedi doktoru şuan 5 aylık şeker bir kızı var... tabi herkesin öyle olacak değil ama trajikomik bir olay oldu :40:

30. haftalardan sonra değişmesi gerçekten büyük şaşkınlık yaratır. benim 18. haftam bitti.15+6 iken doktorum kız dedi öncesinde bir tahminde bulunmamıştı. bu hafta ufak ufak alışverilere başladım.herşeyden önemlisi sağlık tabiki ama kız beklerken erkek ya da tersi bir durumda değişik bir durum :S

öncelikle herkese hayrlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum :)) ben hamile değilim şuandada düşünmüyorum bi arkadaşımın başına geldiği için yazmak istedim... 14. haftasında erkek dedi dr. şimdi 20 haftalık kız demiş son kontrolde ordan başka dr.a gtti o da kız demiş:)) şimdi bi kızı olcak allah nasip ederse....

13.haftada erkek dendi erkek oldu. yanılma payı bence yok tamamen doktor tecrübesi ile alakalı.benmim doktorum meslek hayatı boyunca hiç yanılmamış

senin yaşadığın tam anlamıyla şok:1::1:
ilk üç ayda yanılma duydumda 30 hftaya kadar nasıl anlamamışlar hemde pipiyi görmemek özel bi beceri olsa gerek..yada senin yaramaz pipisini saklamayı ii becermiş:9:ilk üç ay ne demişlerdi baştan berimi kızdı.hiç erkeğe benzeten olmamışmıydı:44:

yok canım demedi kimse erkek diye kız dediler.aslında şöyle eşimin işi gereği ardahanda hamile kaldım üç aylıktı ordan tayinimiz tekirdağa çıktı.ardahandayken bişey demediler.sonra memlekete gittim anneme orda iki doktor farklı haftalarda kız dedi..bizde kız diye sevdik hep.sonra tekirdağa geldik.burda doktora bi kızımız olcak ama şuan boyu kilosu nedir bilmiyoruz dedik.oda bu kız değilki erkek diyince inanamadık.33.hafta gel dedi o zamana kadarda hiçbişey almadık emin olamadık çünkü.sonra 33.haftada kesinleşti erkek oldugu.izmirdedoğum yaptım kuzenim o hastanede çalıştıgı için doğumuma girip kameraya çekti doğumumu..o an bile kendime geldiğimde kızmı erkekmi allah aşkına diye sorduğumu biliyorum..bazen kuzenime sen kameraya çekmeseydin karışmış olabilirmi diye düşünürdüm vala der güleriz..işte böyle benim hikayem.rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.hayırlı doğumlar ....

Doktorun deneyimine bakan bir durum ve bebeğin cinsiyet oluşumuna erken haftalarda erkek diyip daha sonra kız denenlerde var yakın zamanda çevremde gördüğüm duyduğum.

selam banada radyolojici 14.haftamda kesin kız dedi siz ce doğrumudur . kesin sonuc için 16.haftayı beklememmi lazıma rkadaslar cvplarınızı bekliyrum

yok canım demedi kimse erkek diye kız dediler.aslında şöyle eşimin işi gereği ardahanda hamile kaldım üç aylıktı ordan tayinimiz tekirdağa çıktı.ardahandayken bişey demediler.sonra memlekete gittim anneme orda iki doktor farklı haftalarda kız dedi..bizde kız diye sevdik hep.sonra tekirdağa geldik.burda doktora bi kızımız olcak ama şuan boyu kilosu nedir bilmiyoruz dedik.oda bu kız değilki erkek diyince inanamadık.33.hafta gel dedi o zamana kadarda hiçbişey almadık emin olamadık çünkü.sonra 33.haftada kesinleşti erkek oldugu.izmirdedoğum yaptım kuzenim o hastanede çalıştıgı için doğumuma girip kameraya çekti doğumumu..o an bile kendime geldiğimde kızmı erkekmi allah aşkına diye sorduğumu biliyorum..bazen kuzenime sen kameraya çekmeseydin karışmış olabilirmi diye düşünürdüm vala der güleriz..işte böyle benim hikayem.rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.hayırlı doğumlar ....

selam banada radyolojici 14.haftamda kesin kız dedi siz ce doğrumudur . kesin sonuc için 16.haftayı beklememmi lazıma rkadaslar cvplarınızı bekliyrum sizce kendi kadın doğum doktorumun sölyeceği cinsiyetimi dikkate alayım kafam cok karısıkkkkkkkkkkkk

benim doktorum 12 haftalıkken 2li test sırasında bacaklarının arasında hiç bişey yok kız dedi iki hafta sonra gelmemizi ozamn daha net olacağını söyledi 14. haftada da bu erkek dedi ve kıvırdı ama ben yanılma da olabilir kesin olması için daha sonra gelin demiştim dedi.. şimdi güvenim kırıldığından gidemiyorum bir daha 18 hafta dolmadan gitmiycem erkenden yapılan tahminler yanıltıcı olabiliyor 16 yı bekleyin derim ben kendinizi şartlandırmayın.birde kendine çok güveniyor doktorum akrabamda ona gidiyordu onada 12. haftada kız demiş 2 haftasonrada kız olduğu doğrulandı şimdi 6 aylık hamile ve kesin kızı oluyor nasıl olduysa benimkinin pipisini göremedi ama....
birde erkek derken o kadar emindiki sinir oldum birdahaki gelişime değişir diye düşünme %80 erkek dedi ukala bir şekilde.....

1. bebeğime 12. haftada erkek dediler ve doğru çıktı.
2. bebeğime 11. haftada kız dediler ve buda doğru çıktı.
3. bebeğime 10+6 da kız dediler. 1 hafta sonra kontrolde netleşecek sonuç.
1. bebeğimi kaybettim. Bu nedenle şimdiki bebeğimin erkek olmasını çook istiyorum. İnşallah bu sefer doktor yanılmıştır diye düşünüyorum.
Kız olursa da sevinirim tabi, kızıma arkadaş olur. Sağlıkla gelsin öncelikle.

Son düzenleme:
14. haftada 4 boyutlu ultrosonda doktor erkek dedi. 20. haftada kız denildi. hala içimde şüpheler var kesin bilmiyorum. kafası karışıyo insanın

Back
X