Bence boyu cok ıyıİyi akşamlar kızlar,
Bu sefer konuyu kız kardeşim için açıyorumBiz 2 kardeşiz, kendisi Eylül 2005'li. Yani bir dahaki ay 12 yaşında olacak inşallah Her neyse, kız kardeşimin derdi boyunun kısa(?) olması. Henüz regl olmadı, boyu 143. İnternetten araştırıyorum, aile hekimimize danıştım, kendi küçüklüğümü hatırlıyorum fotoğraflarıma bakıyorum yok, boyu gayet normal. Ama minik serçe kafayı bayağı taktı
Arkadaşları bundan ne kadar uzunmuş, ama kendisi ne kadar minik kalmış. Bebeklikten beri tiksinmesine rağmen geçen bir baktım elinde peynir tabağı, öğüre öğüre zorla yiyorAblacım miden kalkıyor yeme diyorum, peynir büyütüyormuş diyor. Bilgisayarın google geçmişinde gördüm ''nasıl boy uzar'' diye aratmış.
Hanımlar hakkaten bu yeni nesil uzun ve kalıplı geliyor, kardeşimin okuluna bir gittim gerçekten benimki biraz minik kalıyorElleri, yüzü minnacık ya da bana sevimli geldiğinden öyle geliyor bilemiyorum, birazcık balık etli ama öyle uzun kemik yapısına sahip değil
Anlatıyorum, önemli olanın sağlıklı olmak ve spor yapmak olduğunu(yüzmeye gidiyor), boydan dış görünüşten önce iyi bir insan olmamız gerektiğini. Bana ''ama sen uzunsun ben niye uzamıyorum böyle mi kalacağım'' diyorGenç kız oluyor sanırım takıyor kafaya, önceden hiç böyle düşünceleri yoktu :) O üzülünce ben de üzülüyorum
Ne yapmalıyım hanımlar, pedegog'a götürsem ciddi mi algılar? Kardeşim yaşlarında çocuğu/kardeşi olan var mı, diğer çocuklar da böyle mi? Tahminen daha ne kadar uzayabilir? Ya da kendi haline mi bırakmalıyım. Yorumlarınız için teşekkürler
Not: Annem 160, babam 176 ben 173küsür.
Bence de gayet iyi, sadece yeni nesile göre birazcık ufak kalıyor. Kendisi ortaokulda zaten 7.sınıf oldu:) Boyunuz çok güzel bu arada, reglden sonra mı bu kadar uzadınızBence boyu cok ıyı
Cunku ben kendımden bılıyrm
10 yasında 156 cm idim. Su an 180 cm boyum vad
Esas boyum ortaokulda attı, yanı 14 yasında falan 178 idi
12 yasında 143 ise 165 falan olur ortaokulda yanı son sınıfta
Evet cnm reglden sonra uzadımBence de gayet iyi, sadece yeni nesile göre birazcık ufak kalıyor. Kendisi ortaokulda zaten 7.sınıf oldu:) Boyunuz çok güzel bu arada, reglden sonra mı bu kadar uzadınız
Evet, dedemiz uzun boylu ona çektim sanırım:) Ben üye olduğumdan beri sutyenli foto kullanıyorum, çoğu üye bunun makarasını yaptıSizin boyunuz anne ve babanızin boyuna kiyasla uzun sayılır. Kardeşiniz de spor falan yaparsa uzar daha regl görmeye de başlamamış.
Bir de alınmayın ama baska profil resmi bulamadınız mi? Neden sutyen modeli resmini kullanmışsınız
Ohaaa lilimmmm ne buyuksun kiz oyle masAllahBence boyu cok ıyı
Cunku ben kendımden bılıyrm
10 yasında 156 cm idim. Su an 180 cm boyum vad
Esas boyum ortaokulda attı, yanı 14 yasında falan 178 idi
12 yasında 143 ise 165 falan olur ortaokulda yanı son sınıfta
Benim de 11 yaşında bıyıklarımı sakızla almaya çalışmıştımEvet cnm reglden sonra uzadım
Ya yenı nesıl cocuklar hormonlu tavuk yemekten cok ırıler
Sen ona zarıf ve guzel oldugunu, buyudukce nasıl daha da guzellesecegını ıfade etmeye calıs
Bnmde bıyıklarım vardı.jıletle kesmıstım nefret edıyordum. Annem cok kızmıştı cok kucuksun dıye, herhalde 11 yasındaydım.
Sizinki de pimririkli değil mi:) Ne olacak bunların hali, nasıl nazlılar nasılDerdini sevsinler minnakın
Benimde o yaşta kızkardeşim varbu yeni nesil pek bi pimpirikli bilirim
Bizde baba 1.85 anne 1.60 olunca ortaya karışık olduk galibaortanca kızkardeşim 1.72 olunca nerdeyse ben bile boyumu takar oluyorum azcık babaya çekseymişiz keşke
Sütyeni seviyoruzda o sutyen biraz ninemin sutyenden olmamışmı kızBenim profil resmi maalesef böyleKaç üye sordu, sutyen seviyorum cevabını alınca makara yaptılar
İnşallah hemen olur da bu takıntısı geçer. Beni rol model alıyor, beni uzun görüp kendisini kısa görünce kabul edemiyor sen uzunsun da ben niye uzamıyorum diyor her gün elinde mezurayla boy ölçüyorSenin boyun anne babaya göre baya uzunmuş yalniz,maşallah :)
Boy hiç belli olmuyor,kimi ortaokula kadar uzayip duruyor ,kimi lise bitene kadar uzayabiliyor.Ailede kisa boylu olan birine cekmediyse kardesin 160-165 olur en kotu ihtimalle sanırım.Oda türk standartlarına göre fena değil
Biraz da babanne sutyeni takılıyım dedimSütyeni seviyoruzda o sutyen biraz ninemin sutyenden olmamışmı kız
lilipit Ben lilimi unutmam heryerde bulurum
Aynen hemde nasıl boyunu ayrı kilosunu ayrı takıyor geçici bir dönemde ve yeterince zayıf olduğunu sürekli hatırlatmak icab ediyorSizinki de pimririkli değil mi:) Ne olacak bunların hali, nasıl nazlılar nasıl
İyi akşamlar kızlar,
Bu sefer konuyu kız kardeşim için açıyorumBiz 2 kardeşiz, kendisi Eylül 2005'li. Yani bir dahaki ay 12 yaşında olacak inşallah Her neyse, kız kardeşimin derdi boyunun kısa(?) olması. Henüz regl olmadı, boyu 143. İnternetten araştırıyorum, aile hekimimize danıştım, kendi küçüklüğümü hatırlıyorum fotoğraflarıma bakıyorum yok, boyu gayet normal. Ama minik serçe kafayı bayağı taktı
Arkadaşları bundan ne kadar uzunmuş, ama kendisi ne kadar minik kalmış. Bebeklikten beri tiksinmesine rağmen geçen bir baktım elinde peynir tabağı, öğüre öğüre zorla yiyorAblacım miden kalkıyor yeme diyorum, peynir büyütüyormuş diyor. Bilgisayarın google geçmişinde gördüm ''nasıl boy uzar'' diye aratmış.
Hanımlar hakkaten bu yeni nesil uzun ve kalıplı geliyor, kardeşimin okuluna bir gittim gerçekten benimki biraz minik kalıyorElleri, yüzü minnacık ya da bana sevimli geldiğinden öyle geliyor bilemiyorum, birazcık balık etli ama öyle uzun kemik yapısına sahip değil
Anlatıyorum, önemli olanın sağlıklı olmak ve spor yapmak olduğunu(yüzmeye gidiyor), boydan dış görünüşten önce iyi bir insan olmamız gerektiğini. Bana ''ama sen uzunsun ben niye uzamıyorum böyle mi kalacağım'' diyorGenç kız oluyor sanırım takıyor kafaya, önceden hiç böyle düşünceleri yoktu :) O üzülünce ben de üzülüyorum
Ne yapmalıyım hanımlar, pedegog'a götürsem ciddi mi algılar? Kardeşim yaşlarında çocuğu/kardeşi olan var mı, diğer çocuklar da böyle mi? Tahminen daha ne kadar uzayabilir? Ya da kendi haline mi bırakmalıyım. Yorumlarınız için teşekkürler
Not: Annem 160, babam 176 ben 173küsür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?