12 yaşındaki çocuğa tecavüz girişimi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’nde 19 yaşındaki A.Ş., ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki D.Ö.’yü dövüp, jiletle yaraladıktan sonra zorla bindirdiği minibüste tecavüz etmek isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.
Sitene Ekle
12-yasindaki-cocuga-taciz-soku--5322930.Jpeg

DHA

Elektrik tesisatçısı babasının yanında çalışan A.Ş., iddiaya göre dün sabah saatlerinde plakası açıklanmayan minibüsle yanına yaklaştığı, okula giden D.Ö.’yü önce dövdü, ardından zorla araca bindirdi. A.Ş., minibüste de dövmeye devam ettiği kızı daha sonra jiletle yaraladı. O sırada yoldan geçen bir kişi olayı görüp hemen polisi aradı.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, camları kapalı minibüsü aynı cadde üzerinde park halinde buldu. Kapıyı açan polisler, A.Ş.’yi kıza tecavüz etmeye çalışırken yakaladı.

D.Ö., kapıyı açan polisten "Amca beni kurtarın" diye ağlayarak panik halinde yardım isterken, A.Ş. gözaltına alındı.

Emniyet’teki ifadesinde A.Ş.’nin daha önce kendisine arkadaşlık teklifi ettiğini ancak kabul etmediğini belirten D.Ö.’nün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından psikolojik tedavisine başlandığı ve bu nedenle de bir süre okuluna gidemeyeceği belirtildi.

A.Ş. ise Emniyet’teki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
http://www.milliyet.com.tr/tek-kelimeyle-igrencsiniz--gundem-2016323/

yok ya bunlar akıllanmaz daha yeni neler yasandı hapishanelerde tutmasınlar idam geri gelsin en azından dunyadan pislikler temizleniyor diye icimiz rahatlar

iyi ki görmüş biri, suç üstü yakalanmış, öyleydi böyleydi diye yırtamaz

ulan bunların gözlerimi bozuk, ..şeylerimi bozuk ben anlamadım nefsi bozuk manyaklar !!!!!

lan 12 yaşında laan nası nefsin kalkıyo şerefsiz!!!!!

yüzü ve ismi neden gizleniyor bu pis sapığın 19 yaşındaymış reşit yani

12 yaşındaki küçücük çocuğa yaptığına bak adinin

:KK11::KK11::KK11:

iyice kin ve nefret duygularım kabardı

yüzü ve ismi neden gizleniyor bu pis sapığın 19 yaşındaymış reşit yani

12 yaşındaki küçücük çocuğa yaptığına bak adinin

:KK11::KK11::KK11:

iyice kin ve nefret duygularım kabardı
Suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur ve salındıklarında mağdur olmamaları gibi şeylerin arkasına sığınılarak isimleri ve yüzleri saklanıyor :KK12: tecavüzcü, kadın katili, sübyancı vahşiler kesinlikle deşifre edilmeli:KK62:

Son düzenleme:
Kıza tecavüz ettikten sonra bıçaklayıp, kafasına levyeyle vurup, dna dan yakalnmamak için bileklerini kesip cesedi yakacak mıydı acaba yakalanmasaydı? Allah belanı versin senin pislik.

kızın yaşadığı il ,ilçe, yaşı,adının baş harfleri ve bir süre okula gelemeyeceğini de söyle.ama suçüstü yakalanan zanlının resmini gizle.minibüsün plakasını bile verme.bu nasıl haberdir.kızı deşifre etmek için ilan bastırmışlar sanki... Allah hepinizden korusun kadınları ne diyeyim...

bence bundan böyle kadınlara sarfedilen kötü sözler varya bunlara kullanılsın valla ya aramızda birlik başlatalım bu tarz öküzlere mesela ... suz ....pu ...pe gibi şeyler bunlara yakışıyor sadece

X