12 yıl once

Bugün iş yerine gittim. Beni görünce sevindi hoş geldin dedi .Kahve ikram etti. Bu ocak ayında nişan yapacakmış ağustosta da düğün planlıyormuş. Laf arasında gülerek " çok çalışmam lazım yaza çok büyük masraflar beni bekliyor " dedi . Gelecek hakkında konustuk. Ankaradan İstanbula taşınmak istiyormuş . 2 daire almış bu 12 sene içinde , birinde ailesiyle yaşıyor diğerini kiraya vermiş . işte o 1 evi satıp üstüne para ekleyip istanbula taşınmak istiyormuş.İş yerini de oraya taşıyacakmış.Bana sordu sen istanbula gelin gittin zamanında , hangi semti önerirsin ? Nasip olursa ileride doğacak çocuklarım nerede büyümeli sence ? dedi . Bildiğim semtleri söyledim bende. Bana gelecekteki hayalin ne dedi ? Bende evlenip çocuklarımın olması dedim . Sonra bana dedi ki ; istersen ablama anneme sorayım çevremizde bekar erkek varsa seni tanıştırsın oturun çay için dedi . Yuva kurmak seninde hakkın dedi . O öyle dedikten sonra içime sıkıntı girdi , kalktım yanımdan .

Kararlı gibi .Yorumu olan var mı ?
Daha bunun üstüne ne yorumu evleniyor senden de rahatsiz olmus artik anlasin istemedigimi diye sana birini bulalim bile demis

Bugün iş yerine gittim. Beni görünce sevindi hoş geldin dedi .Kahve ikram etti. Bu ocak ayında nişan yapacakmış ağustosta da düğün planlıyormuş. Laf arasında gülerek " çok çalışmam lazım yaza çok büyük masraflar beni bekliyor " dedi . Gelecek hakkında konustuk. Ankaradan İstanbula taşınmak istiyormuş . 2 daire almış bu 12 sene içinde , birinde ailesiyle yaşıyor diğerini kiraya vermiş . işte o 1 evi satıp üstüne para ekleyip istanbula taşınmak istiyormuş.İş yerini de oraya taşıyacakmış.Bana sordu sen istanbula gelin gittin zamanında , hangi semti önerirsin ? Nasip olursa ileride doğacak çocuklarım nerede büyümeli sence ? dedi . Bildiğim semtleri söyledim bende. Bana gelecekteki hayalin ne dedi ? Bende evlenip çocuklarımın olması dedim . Sonra bana dedi ki ; istersen ablama anneme sorayım çevremizde bekar erkek varsa seni tanıştırsın oturun çay için dedi . Yuva kurmak seninde hakkın dedi . O öyle dedikten sonra içime sıkıntı girdi , kalktım yanımdan .

Yorum mu istiyorsun!

Adam sana ufaktan yol vermiş ve üstüne de sana koca bulalım demiş. Bu yorumun üstüne daha yorum yapılmaz.

Arkadaşım benim anladığım kadarıyla bu ksii karakteri sağlam bı adam.yillar geçtikçe de olgunlaşmış,o gençlik yıllarındaki toy insan gitmiş aşkı da o yıllarda kalmış.sana şunu söyleyeyim bu adam o kiza söz vermiş siz ne yaparsanız yapın o kızı bırakmaz o.Yol verin..Kendinizi incitmeyin daha fazla.cok uzulursunuz.dileyin sizde o da mutlu olsun..

Merhaba herkese ben 31 yasındayım, bundan 12 sene once biri bana asıktı, cok seviyordu, asırı ilgi gosteriyordu, bu kisiye a diyelim, ama ben bu a kisisini o zaman reddetmistim, bu a kisisi benden 3 yas buyuk . Ben o zamanlar baska birine asık olmustum, bu kisiye de b diyelim . b kisisi benden 9 yas buyuk, b kisisiyle 6 sene evliliğim surdu , 23 yasında evlendim 29 yasında şiddetli geçimsizlik ve ihanet yuzunden bosandım.Cocuk yok. Bosandıktan sonra tanıma maksatlı birileriyle gorustum ama niyetlerinin ciddi olmadıklarına kanaat getirdim ve 2 sene once baba evine dondum. ve bu sırada bu a kisisini gordum . Beni gordugune cok sevindi ve sasırdı. Sonra ben ona hayat hikayemi anlattım , o da bana anlattı , 12 sene once onu reddettigimde cok toydu, su an 34 yasında cok yakısıklı, maddi durumu iyi, cok calıskan , cok efendi ve saygılı , hic evlenmemis , gecmiste sana asık oldugum gibi birine asık olsaydım evlenirdim dedi, şu an arkadas olarak konusuyoruz , eylülün 5 i doğum günüydü kutladım cok sevindi tesekkur etti , 2 hafta sonrada benım dogum gunum , kutlamasını bekliyorum kutlarsa cok sevinirim. Bu a kisisinin ablasınıda tanıyorum , benim buyuk kuzenimin lise arkadasıydı , a kisisinin ablası , a kisisi hakkında , annem evlendirmek istiyor dedi, 24 yasında bir kız bulmus koylerinden , kız istiyormus ama bu a kisisi dusunmek ıcın sure istemis . 2 sene once bu a kisisiyle karsılastıgımdan beri ona asıgım ama bir turlu acılamıyorum .Cesaret edemıyorum.Ne yapmalıyım?Sizce bizim icin umut var mı ?

Edit : Astrolojik açıdan ne düşünüyorsunuz ? A kişisi 5 eylül dogumlu ben ise 12 kasım dogumluyum. Uyum şansı nedir? Astrolojik görüşleri olan var mı ?
A kişisi bence şey, hmmm hani korku filmlerinde karakter ölür gömerler ama öte dünyadan tekrar çağırırlar ya... Zombi gibi geri gelir ya, sureti aynıdır ama kişiliği hiçbir zaman aynı kişi olmaz. İşte "A" o :ruh:

Bir Demet Akalın'dan "İlahi Adalet" şarkısını çalmadığı kalmış arkanızdan. Yorumluk bir şey yok yani, sizi gözden çıkarmış.

Arkadaşım benim anladığım kadarıyla bu ksii karakteri sağlam bı adam.yillar geçtikçe de olgunlaşmış,o gençlik yıllarındaki toy insan gitmiş aşkı da o yıllarda kalmış.sana şunu söyleyeyim bu adam o kiza söz vermiş siz ne yaparsanız yapın o kızı bırakmaz o.Yol verin..Kendinizi incitmeyin daha fazla.cok uzulursunuz.dileyin sizde o da mutlu olsun..
Karakteri çok sağlam ve çok çalışkan, genç yaşında 2 ev alıp birisini anne babasına veriyor diğerinde de kendine ayırıyor. Vefa duygusu cok yuksek

A kişisi bence şey, hmmm hani korku filmlerinde karakter ölür gömerler ama öte dünyadan tekrar çağırırlar ya... Zombi gibi geri gelir ya, sureti aynıdır ama kişiliği hiçbir zaman aynı kişi olmaz. İşte "A" o :ruh:
A kişisindeki genel değişim nedir sizce ?

Dün mesajlaştık, ben duygularımı bastırmaya çalışacağımı yazdım.Hayatında mutluluklar diledim. Teşekkür etti, darısı başına dedi, ondan sonra içindekileri döktü, beni 10 sene önce neden tercih etmediğinin farkındaydım dedi, o zamanlar geleceğim belirsizdi, sana pek zaman ayıramıyordum, part time calısıp okuyordum, eski kocan gibi aileden zengin değildim, aileme yük olmamak için çalışmalıydım. o zamanlar 20 lerimin başındaydım, seninle tertemiz bir hikaye kurmak istemiştim, isteseydim o yaşlarda önüme çıkan kıza yazardım ama benim icin sadece sen vardın eskiden.Öyle 10 kızla 20 kızla yatayım egomu arttırayım gibi bir niyetim de yoktu. Sadece seninle yuva kurmak istemiştim. Senden sonra hayatıma bir sürü kız girdi, neden böyle oldu cevaplayabilir misin yok cevaplayamazsın. 10 sene önceki ben yokum artık dedi.Hayata aynı gözle aynı açıdan bakamıyorum, 12 sene önce hayatıma hiçbir kız girmemişti aşık olduğum ilk kız yani seninle tertemiz bir hikaye yazmak istemistim ama simdi o kadar cok yazı var ki defterde bir sürü kız, beynim allak bullak.benim defterim 12 sene öncesi gibi tertemiz bomboş değil şimdi dedi Dost olarak hayatımda her zaman yerin var bunu unutma dedi .

Konuşma böyle bitti , bunu yorumlaycak biri var mı ?
yoruma gerek var mı sence? karşındaki erkek salak değil sen de bırak artık yakasını

Mune Mune ablacım bu kişinin sahte olduğunu düşünüyorum yoksa bir kadın asla bu kadar değişik olamaz diye düşünüyorum.

Yakamdan düşse biktim diye düşünüyor bugun olanlara gore gozunde yuzsuz pozisyonuna dusmussunuz
Genç yaşta 2 daire almış ta adamı öve öve bitiremiyor. Halen daha nisanli adam icin bana karşı ne hissediyor diye soruyor. Bir sonra ki soruları acaba beni kuma alır mı diye olursa şaşırmam ben bu kadar yüzsüzlüğü hiç görmedim.

Genç yaşta 2 daire almış ta adamı öve öve bitiremiyor. Halen daha nisanli adam icin bana karşı ne hissediyor diye soruyor. Bir sonra ki soruları acaba beni kuma alır mı diye olursa şaşırmam ben bu kadar yüzsüzlüğü hiç görmedim.
Sorar mi sorar valla
12 sene once evi yokken niye istememis adami

Konuyu hemen hemen okudum ve doğrusu hala bu denli umutlu olmanıza şaşırdım. Sizi kırmak istemem ancak Çelik’in şu şarkısı geldi aklıma:

Artık devir değişti eee tabii çelik de değişti
Kısa kes artık bitti senin modan geçti
Şimdi O kadın moda bye byeo_O

Daha fazla bu adamin oyuncagi olma derim.isyerine gidip gidip umut dilenip kendini kucuk dusurme ,onurunu kurtar bari..Adam catla yapip duruyor sana.Kizla foto bile paylasmis.Yaza dugun var demis.Bundan sonra planin ne diye catla yapmis.

Son düzenleme:
12 sene önce öğrenciydi,hayatıma başka hiç bir kız girsin istemiyorum senden baska, sadece sen ol diyordu, sessiz sakin efendi saygılı biriydi,hem okuyup hem çalışıyordu yorgundu surekli . Yüzü ise tam oturmamıstı .
12 sene sonra yani şimdi ise sessizliği ve ağırbaşlılığı aynı . Yüzü oturmuş ama dalgın. Karakteri aynı aslında, çok efendi iyi biri. Çok iyi baba olur ondan eminim.
Baya baya fırsatçılık akıyor

Back
X