Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
haklısınız çer çöp tip tam bi tanımı galibaİstediğini sadece cinsellik olduğunu anlamanız için daha ne demesi lazım adamın. Basbas bağırıyor sevişelim diye.
evlenip ayrılmışsınız adımlarınızı daha dikkatli atmanız gerekirken böyle çer çöp tiplere yüz vermeyin
evet benim istediğim görüşülecekse de bi kahve içmek bi yemek yemek. ama dön dolaş konu oraya geliyor maalesef. uzun seneler önce de gördüğüm için görüşmek de istiyorum fakat bu şekilde.Size sürekli cinsellik için bastırıyor fuc..bady olarak kullanmak istediği açık
Duygusal boşlukta bu tuzaklara düşmeyin silin engelleyin çcouklarınız için aklınızı bulandırmayın
Daha önce başınızdan kötü bir evlilik geçmiş ki boşanmışsiniz. Hâlâ yanlış insanlarda doğru bir hayat arıyorsunuz. İlk aşkmış artık çocuğunuz var lütfen adım atarken onu da düşünün. Hayatınıza biri girecekse size her anlamda çok değer veren biri olmalı ki kızınıza da örnek bir evlilik olmalı. Bırakın şu ağzı salyali salağı.haklısınız çer çöp tip tam bi tanımı galiba
evet kızım için zaten her şey göze aldım ve boşandım. doğru söylüyorsunuz işte bazen bi fikir almak gerekiyor yuzume carpması için gerceklerinDaha önce başınızdan kötü bir evlilik geçmiş ki boşanmışsiniz. Hâlâ yanlış insanlarda doğru bir hayat arıyorsunuz. İlk aşkmış artık çocuğunuz var lütfen adım atarken onu da düşünün. Hayatınıza biri girecekse size her anlamda çok değer veren biri olmalı ki kızınıza da örnek bir evlilik olmalı. Bırakın şu ağzı salyali salağı.
konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor
yani evet ama bu zamanda erkekler yeterki seks yapmak istesin her türlü yapar die dusunuyorumBi şey için bin km gidecek adam evet. Başı ağrımadan seks yapacak.
evet mesleği gayet iyi ve gayet de yakışıklı. benim istedğim bi kahve bi yemek ama konu oralara da gidiyor ama yine dön dolaş cinsellik. bir de 12 sene geçmiş eski sevgili de olsa vucutlar yabancı yani yine de dön dolaş cinsellikValla o kadar mı yoklukta ki cinsellik için kmlerce yol gelsin. Uçağa para verene kadar komşum Fatmayı iki gece tatile davet ederim demesi gerekmez mi. Mantıklı düşününce duygusal beklentisi olmalı ama yine de herkes her şeyi mantık çerçevesinde düşünmediğinden bence görüşme derim
o çocuğu zaten beni kandırmak için söyledğini düşünüyorumCinsellik için kullanıyor birde evlilik sorumluluğuna girmeden çocuk sahibi olursam mis diye bakıyor adam resmen
evet zaten bi kaç sene içinde evlenirsem evlenirim belki baktım olmuyor boşanırım diyorGelip gidip sevişecek, sıfır sorumlulukla. İlişki istemiyor.
Çocuğu yapıp başınıza atacak, siz elin heriflerinin dadısı mısınız ne münasebet?o çocuğu zaten beni kandırmak için söyledğini düşünüyorum
Baya akıllı bir vatandaş bu.evet zaten bi kaç sene içinde evlenirsem evlenirim belki baktım olmuyor boşanırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?