12 yıl önceki eski sevgiliyle görüşmek ve cinsellik ?

Evet erkekler sırf merakından ,bu kadınla da nasıl olur acaba diye binlerce km gelebilirler.Ve hatta sonrasında çok rahat bir şekilde bırakabilirler.Çünkü kadın zaten uzaktadır.Başına bela olamaz .Her konu cinselliğe dönüyorsa ve siz duygusallık arıyorsanız lütfen devam etmeyin konuşmaya .

Kesinlikle cinsellik istemediğinizi belirli sınırlarınızın olduğunu söyleyin bi bakalım geliyor mu yine binlerce km’yi aşıp :)

Kesinlikle cinsellik istemediğinizi belirli sınırlarınızın olduğunu söyleyin bi bakalım geliyor mu yine binlerce km’yi aşıp :)
hiç sanmıyorum ama en son konuşmamızda buraya gelirsen gelene kadar cinselliğe konu gelsin istemiyorum demiştim gülmüştü sadece 3 gün geçti ses yok :)

Evet erkekler sırf merakından ,bu kadınla da nasıl olur acaba diye binlerce km gelebilirler.Ve hatta sonrasında çok rahat bir şekilde bırakabilirler.Çünkü kadın zaten uzaktadır.Başına bela olamaz .Her konu cinselliğe dönüyorsa ve siz duygusallık arıyorsanız lütfen devam etmeyin konuşmaya .
haklısınız. duygusal bakıyoruz her şeye. şey de diyemiyorum ben duygusallık arıyorum karşılıklı falan da diyemiyorum ona yavşadığımı falan dusunmesin diye.

hiç sanmıyorum ama en son konuşmamızda buraya gelirsen gelene kadar cinselliğe konu gelsin istemiyorum demiştim gülmüştü sadece 3 gün geçti ses yok :)

Gelene kadar cinsellik konuşma ne demek? Yani bir yandan acik kapi birakiyor gibi konusuyorsunuz siz de. 😄 Hani gelince olabilir diyorsunuz duruma gore, simdi konusma.

Illa duygusal bir sey bekliyorsaniz kendinizi kandirmayin bu adamla. Az once bir mesajinizi gordum sizi aramamiş bile, sadece mesaj var. Konusuyoruz vs diyince sesli goruntulu vs aklima gelmisti benim dogrusu. Hani duygusuz "sadece sevişmek" için bile yetersiz davraniyor.

Gelene kadar cinsellik konuşma ne demek? Yani bir yandan acik kapi birakiyor gibi konusuyorsunuz siz de. 😄 Hani gelince olabilir diyorsunuz duruma gore, simdi konusma.

Illa duygusal bir sey bekliyorsaniz kendinizi kandirmayin bu adamla. Az once bir mesajinizi gordum sizi aramamiş bile, sadece mesaj var. Hani duygusuz "sadece sevişmek" için bile yetersiz davraniyor.
evet gelme falan demedim ilk başta hani belki demem gerekirdi haklısınız. böyle dersem tepkisi ne olur diye yazdım aslında.

çağırdı zaten yanına da ben kızımı bırakıp asla bi yere gidemem oyle soyledım.karşılıklı aşıktık unıversittede ikimizde çok seviyorduk birbirimizi hala konusrken soyluyor senı çok sevmiştim falan diye. 2 defter şiir yazmış bana hediye etmişti.işte anlamadığım normal konuşalım yani neden hemen cinsellik. bir de 12 snee sonra duygusal bir şey yokkken bana cinsellik tuhaf geliyor sırf eskı gunlerın hatrına
Eski günlerin hatrı yok ki, hormonları var.
şiir yazan kişiden koşarak kaçarım 😬 yalan dolan işler.

evet gelme falan demedim ilk başta hani belki demem gerekirdi haklısınız. böyle dersem tepkisi ne olur diye yazdım aslında.

Yani bu adam bi kahve yemege oralara gelmez. Cinsellik icin gelir, boşuna gelene kadar şöyle olsun boyle olsun vs yapmayin. Zaten gelir de sevişemezse sizinle bir daha konusacagini sanmam, sevistikten sonra da konuşmama ihtinali var. Boşuna ugrasiyorsunuz yani.

Sifir beklentiyle ben de bir gunluk bir yasarim keyfim oyle istiyor basimi agritmayacak biridir zaten diyorsaniz o zaman iyi fikir olabilir.

koni sahibinin bir cocugu var, bu tarz iliskilerden uzak durmasi gerekir bence. ilerde cocuguna ornek olabilmesi icin. bir de kadinlar erkekler gibi degil fitrat olarak. cinsellik yasadiklarinda illa ki duygusal bag olusur diye dusunuyorum. gecenlerde burda sevgilisinden hamile kalmis biri vardi. sevgilisi kadinin hamile kaldigini duyunca toz olmus resmen kadin zor durumdaydi. kadinlar dikkatli olmali ne yazik ki bu tarz iliskilerde olan kadina oluyor
Herkes kendini bilir. Mesela ben duygusal bi insanım ve duygusal olarak bir şey hissetmeden birliktelik yaşayamam. Önce sevmem lazım. O yüzden böyle bi ilişki bana görede değil. Ama güzel bi ilişkinin içinde bunu yaşamak isterim. Hamilelik konusumda da saçma sapan yöntemler değilde gerçekten korunma yöntemlerini kullanırım öyle olsa. Cinsellik maalesef hala tabu bizim ülkemizde buna bende dahil. O yüzden her türkü cinsel problemi yaşıyoruz.

bu gidişle evlenemeyeceğim
Bakın, bu adamın sizinle evlenmekle ilgili hiçbir planı yok. Akışa bırakmaktan bile bahsetmemiş, direkt yok yani.

Bir de zaten uzakta amacınız evlenmekse telefonda mı yaşayacaksınız bunu?

Nereden bakarsanız bakın bu görüşmede mantık yok.

Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
Matah bisey olsa o zaman ayrilmazdiniz ama aklmda kaldi bi kez seviseyim diosaniz cagirin gelsin

Cinsellik degil ciddi iliski ariyorum, cinsellik icin geleceksen bastan acik acik soyluyorum ki ona gore karar ver de. Yine dr gelirse asla bisey yasama hareketlerini degerlendir

Merhaba hanımlar. boşanmış 2 yaş kız çocuk annesiyim. aylar önce üniversitedeki çok aşık olduğum eski sevgilim ekledi konuşmaya başladık. bir kaç ay eski hatıralardan, güzel geçen günlerden bahsettik ara ara konuştuk gayet normal güzeldi. sonra tartıştık ve sildim. 3 ay sonra yine konuşup ekledim ve 2 aydır falan konuşuyoruz. ikimizde memuruz fakat birimiz en batıda birimiz en doğuda. bu 2 aylık süre zarfında konuştuğumuzda konu ne yapıp ne edip cinselliğe geliyor. beni arzuladığını, istediğini falan söylüyor sürekli. ben de onu arzulamadığımı cinsellik de duygusal bir şey aradığımı falan söylüyorum. hatta öyleki bana benden çocuk yapar mısın bu gidişle evlenemeyeceğim bari çocuğum olsun vs dedi. (bunu sırf bir şeyler yaşamak istediği için söylediğini düşünüyorum.)şok olmuştum. buna biraz alınıyor fakat yine cinselliğe geliyor. konu şu ki evlendiğim kişiyi sevdim falan ama bu benim ilk aşkım ve çok aşık olmuştum gerçekten aklımın bir köşesinden hiç çıkmamıştı doğruyu söylemek gerekirse. kestiremiyorum sırf cinsellik yaşamak için mi benim yanıma gelecek yoksa biraz da olsa özlem var mıdır ? konuşma aralarında bir şey için binlerce km gelecek bir adam değilim diyor birde.sonu ne olur ya kendimi kaptırırsam bu kişiyle sonumuz yok. bir taraftan bir kereden bir şey olmaz da diyorum ama sonradan vazgeçiyorum. Sizce amacı ne ?
O hiç evlenmemiş mi?

Adam net olarak evlenmek istemediğini zaten söylemiş burada tercih sizin evlilik düşünüyorsanız uzak durun

Duygular varken o da zor be. Duygusunun olmadığı eli yüzü düzgün bi herif o konuda kullanışlı olur.
Katibim konu sahibi boşluğa düşmüş gibi hissettirdi bana, duygusu yok sevilmek istiyor, yuvası olsun istiyor adamı öyle yorumlamak istiyor. Cinsellik olursa da duygusal olsun istiyor. Kadınlara başka türlüsü öğretilmediği için öyledir belki.
Adam tam vur kaç planlamacısı.

Adam takılmak için geliyor. Eğer ki siz de sadece takılayım derseniz eğlenceli olabilir takılın ama yok ben kaptırırım derseniz hiçççç bulaşmayın derim. Hayatınızda aşk acısının eksikliği olduğunu düşünmüyorum çünkü

Erkeklerde şu var evlenip bosanmissin artık istediğinde özgürce sevisebilirsin ve sevistigin adam da sorumluluk almaz neden çünkü bakire değilsin ve sana borçlu değil gibi bir kafaları oluyor iğrenç bı düşünce ama maalesef böyle düşünüyolar o yüzden uzak durun ya da asla cinsellik yaşamayın yani bu adama net olun ben nikahsız kimseyle birlikte olmam pervasız bir insan değilim net davranın tavrına bakın neler olacak büyük ihtimalle iletişimi kesecek

Back
X