Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:81:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
:81:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin İnşallah canım. bak adana seyhan başkette tüp bebek yaptıranlar topicini sen açmıştın orda çok arkadaş kazandım. seni ordan biliyorum. o kadar çok sevindimki. Rabbime şükürler olsun canım.