12 yıl sonra gelen mucizem ( kinder süprizim)

Alaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
113
0
96
46
İçel Mersin
:81:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsinn inşallahh.. Darısı tüm isteyenlerin başınaaa...:nazar:

allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende 5şubatta öğrenmiştim geçen sene :49:

hayırlı olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun
ALLAH hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah tamamına erdirsin cm sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar:
darısı tüm isteyenlerin başınaa:49:

bebişler süpriz yapmayı seviyor maşallah ona annesi:) sağlıkla gelsin bebişin :nazar:

:81:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin İnşallah canım. bak adana seyhan başkette tüp bebek yaptıranlar topicini sen açmıştın orda çok arkadaş kazandım. seni ordan biliyorum. o kadar çok sevindimki. Rabbime şükürler olsun canım.

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin allahım yar ve yardımcın olsun

14 nisan da dayanamayarak cinsiyet tespiti için dr gittik.Kızımızın maaşallahı var.O bizim uğur böceğimiz.Allah isteyen herkese nasip etsin
:64::64:

14 nisan da dayanamayarak cinsiyet tespiti için dr gittik.Kızımızın maaşallahı var.O bizim uğur böceğimiz.Allah isteyen herkese nasip etsin

ayy canım benim maşallah :nazar:rabbim bütün annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş. benideee :66::49::emir_bebek:

maşallah negüzel allahım bağışlasın sağlıkla gelsin kuzucuğunuz
darısı tüm olmayanlara olsun inşallah

Back
X