12 yıl sonra gelen mucizem ( kinder süprizim)

Alaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
113
0
96
46
İçel Mersin
:89:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

:89:daha önce 3 negatip tüp bebek denemesinden sonra 8 ay önce laparoskopi ameliyatı geçirdim
umudu kestiğim anda mucizem gerçekleşti.05.02.2011 GEBELİK TESTİ VE POZİTİFFFFFFFFFFFF.lütfen dualarınızı eksik etmeyin ALLAH hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

tebrik ederim cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

41 kere maşallah....Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı ve ömrünü huzurla sağlıkla göstermeyi nasip ersin...

hayırlı cumalar
inşalah allah sağlıklı ve hayırlı kılsın evladını sana...rabbim bizlerede birer mucize nasip etsinn :))))))))

Ayyy çok sevindim. :nazar:Allah sağlıkla, huzurlu bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :nazar:Darısı başımıza.. :nazar:

:43:Allahı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .Rabbim inşallah bizlerede nasip eder,Kızlar polikistik over liyim bende 4 kere tüp bebek denedim ilk ikisinde tutmadı diğer ikisinde yumurtalarım kalitesiz olduğu için embriyolar gelişmedi,bu siteye ilk defa giriyorum,benim durumumda olan varmı,ne yapacağımı bilmiyorum,çok çaresiz hissediyorum kendimi:43::43::43:

Canım benim ne mutlu sana.
okuduğum zaman gözlerim doldu sevincini kalpten paylaşıyorum.
Allah tamamına erdirsin.
anne olabilmek için çaba sarfeden umud eden bütün herkese dua ediyorum.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

:43:Allahı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .Rabbim inşallah bizlerede nasip eder,Kızlar polikistik over liyim bende 4 kere tüp bebek denedim ilk ikisinde tutmadı diğer ikisinde yumurtalarım kalitesiz olduğu için embriyolar gelişmedi,bu siteye ilk defa giriyorum,benim durumumda olan varmı,ne yapacağımı bilmiyorum,çok çaresiz hissediyorum kendimi:43::43::43:

slm mmzuhal bende aynı durumdayım umarım en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler.

senide tebrik ederim umarım hayırlısıyla kucağına alırsın:)peki laparaskopiden sonra tüp bebeklemi tuttu?

Back
X