12 yıllık arkadaşımın hırsızlığı beni çok üzdü :(

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
slm kızlar dediğim gibi 12yıllık bi arkadaşım var hatta kankam dert ortağımdı 6ay önce bana geldi o günde küpelerimi çıkarmıştım pc dolabına koydum daha sonra aradım ama bulamadım 1tane oğlum var acaba dedim omu biyere attı hiç arkadaşımdan şüphelenmedim...
daha sonra 1ay önce kadar yine bana geldi o gece bende kaldı kendisi evli ve 2çocuğu var benim eşimde askerde şu anda oğlumun künyesi vardı kolundan düşüyo diye yine pc dolabıma koydum ve kapalı yerdeydi şurupların arka kısmında aramayınca göze çarpmazdı...
ertesi gün beni aradı çocuğun künyesi yere düşmüştü bende alıp cebime koydum kaybolmasın diye ve benim eşortmanımı giymişti o gece eşortmanın cebinden alırsın sonra yanlış anlama dedi tmm dedim aradım aradım yok 1hafta sonra yanına gitim bu konudan söz açıldı
ben biraz imada vs. bulundum falcıya gidecem evimden sürekli eşya kayboluyo felan dedim ama bu zamana kadar falcı nedir bilmem gitmemde gözü korktu söyledi hemen dedim o aldığını geri vereceksin gitti parmağındaki yüzüğünü sattı sinirli bi şekilde almış künyeyi getirdi bugün yine o mevzu açıldı telefonda konuşmuştuk dedimki küpelerimin senin aldığını biliyorum ama bu zamana kadar sustum kendin söylersin diye önce inkar etti biraz zorlayınca itiraf etti ben şimdi ne deyim ya kaç yıllık arkadaşım bunu yaptı artık yüzünü bile görmek istemiyorum ve çok fazla üzgünüm hala diyoki çok pişmanım arkadaşlağımız bitmesin ben ne yapayım şimdi

Hiç br şey anlamadım..
Kim neyi satmış?
Eşofmanın cebindeki künye ne oldu?
Arkadaşınızın küpelerinizi çaldığını nasıl farkettiniz?

Hiç br şey anlamadım..
Kim neyi satmış?
Eşofmanın cebindeki künye ne oldu?
Arkadaşınızın küpelerinizi çaldığını nasıl farkettiniz?
ben anlatim kısaca size arkadaşı önce küpeleri sonra künyeyi yürütmüş ama söylememiş sonra işte bu ikisinide itiraf ettirmiş bi şekilde şimdi diyomuş arkadaşlığımız bitmesin bu da napacağını bilemiyomuş

bencee bi şans daha verr arkadaş kolay ele geçmiyoo

benimde başıma gelmişti bekarken çalışıyordum 3 senelik arkadaşım sevgilisi askere gittiğinde para yetiştiremiyordu ve o dönem cüzdanımdan 5 lira 10 lira gidiyordu hiç arkadaşıma konduramadım okadar güveniyordumki bizim evden hiç çıkmazdı çekmecedeki taksit parası falanda eksiliyordu bu böyle 1 yıl kadar sürdü ablam nişanda müzik orkestrasının parasına bana vermişti ertesi gün ev curcuna millet gitti orkestranın parası 100 lirası eksik buda sevgili gelmiş bizden bir gidişi vardı çok tuhafıma gitmişti teyzemde çantamı karıştırken görmüş aradım o günden beri hiç konuşmadık ama ogün bugün 1 kuruşum eksilmedi bencd alakanızı kesin bugün küpe bileklik gider sonu hiç gelmez bence

daha fazla tırtıklayabilmek içinde görüşmeye devam etmek isteyebilir. böyleleri çokta güzel rol yapar üzülmş gibi falan.benimde basıma geldi kız arkadaslıgımız bitmesin diyeağladı bile meğer oda numaraymıs sonra yine yaptı aynı hatayı.sakın şans vermeyin.evinizin anahtarını bile çoğaltabilir Allah korusun.uzak durmak lazım böyle insanların sağı solu belli olmaz..

İlk çaldıgı küpelere pişman olmamıs künyeyle devam etmiş..Böyle arkadastan hayır gelmez bence..Ben olsam arkadaslıgımı bitirirdim.

allah aşkına utanmadan korkmadan hırsızlık yapıyor.
Sakın sakın evine sokma.Görüşmeyi de kes.
İlerde çok daha büyük hırsızlıklar yapar.
Sen nasıl hala güvenmeyi düşünüyorsun?
2 çocugu var ve küpeleri satmış belli ki yüzük almış onla.Sonra bozdurup parasını geri verdi.
Vahh vahhh.
Ben olsam şikayetçi bile olurdum.Terbiyesiz.
Belli ki senle menfaat için arkadaşlık yapıor.Paraya ihtiyacı oldugunda geliyo yanına kalmaya.Aman Allah ım.Allah bizi kötü niyetli insanlardan korusun.Amin

yorumlarınız için saolun kızlar bende dün akşam msj attım artık arkadaşlığımız bitti bi daha görüşmek istemiyorum seninle yazdım bişey diyemedi bu kadar zaman arkadaşlığımızı para için bitirdi gerçekten insanın çok yakın arkadaşının yaptığı içne oturuyo

Onun içine dert olup otursun canım.O üzülsün seni kaybettiğine.Bak sana cevap bile verememmiş.Utansın kendinden.Boşver canım

arkadasınız caldıgını nasıl ıtıraf ettı ? yanı yuzunuze karsı nasıl soyledı ? ıtıraf ettı madem hala nasıl sızınle arkadas kalmak ıster ? yahu ınsan da bırazcık gurur olmaz mı(!) hem caldıgını ıtıraf edıp hem de hala yuzunuze bakabılecek kadar rahat bır ınsan .
pekı neden calmıs sordunuz mu ?

neden calma ihtiyaci duymus maddi durumlari kotumu???
acaba su calma hastaligi varya ondan olabilirmi???
ya onun caldigini fark etmeseydiniz belkide devam edecekti bu calma olaylari...
bence arkadasliginizi bitirin boyle insanlardan hayir gelmez...
ALLAH IYILERLE KARSILASTIRSIN HERKESI...AMIN

İyi insanla herkes arkadaşlık yapar önemli olan kusurlu insanlarla arkadaş olabilmek ve en azından elimizden geleni yapabilmek diye düşünüyorum ben.. Yani ne biliyim konuşmadınızmı hiç 12 senelik arkadaşınızla neden yapmış?? Çalma hastalığımı var?? Çokmu zor durumdaydı?? Yani 12 senedir yapmamışta neden şimdi yapmış böyle birşeyi?? Yeni tanıştığınız bir insan olsa boşverin görüşmeyin derdim ama 12 senelik arkadaşınızın bunu yapmasında bir neden olmalı.. Eğer bir nedeni varsada bence manevi yönden yanında olabilirsiniz diye düşünüyorum...

şöyle itiraf etti bi kadın varmış fal bakıyomuş dediğide çıkıyomuş bende dedimki gidecem bende baktıracam altınlarımı kim çalıyosa çıksın ortaya vs. diye konuştum oda dayanamadı söyledi kendi çaldığını neden yaptın dedim keşke benden borç isteseydin dedim isteyemedim bir anlık bi duyguyla aldım dedi ama param olunca geri yapıp evinin bi köşesine atacaktım dedi maddi durumları pek iyi değil hesabını bilmeden harcama yapıyo 2 tanede kızı var kızım hastaydı dedi ama o gün hiçbişeyi yoktu kızının dedim sadece biraz grip olmuştu işte o anda aldım vs. diyerek ağlamaya başladı özür felan diledi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…