slm kızlar dediğim gibi 12yıllık bi arkadaşım var hatta kankam dert ortağımdı 6ay önce bana geldi o günde küpelerimi çıkarmıştım pc dolabına koydum daha sonra aradım ama bulamadım 1tane oğlum var acaba dedim omu biyere attı hiç arkadaşımdan şüphelenmedim...
daha sonra 1ay önce kadar yine bana geldi o gece bende kaldı kendisi evli ve 2çocuğu var benim eşimde askerde şu anda oğlumun künyesi vardı kolundan düşüyo diye yine pc dolabıma koydum ve kapalı yerdeydi şurupların arka kısmında aramayınca göze çarpmazdı...
ertesi gün beni aradı çocuğun künyesi yere düşmüştü bende alıp cebime koydum kaybolmasın diye ve benim eşortmanımı giymişti o gece eşortmanın cebinden alırsın sonra yanlış anlama dedi tmm dedim aradım aradım yok 1hafta sonra yanına gitim bu konudan söz açıldı
ben biraz imada vs. bulundum falcıya gidecem evimden sürekli eşya kayboluyo felan dedim ama bu zamana kadar falcı nedir bilmem gitmemde gözü korktu söyledi hemen dedim o aldığını geri vereceksin gitti parmağındaki yüzüğünü sattı sinirli bi şekilde almış künyeyi getirdi bugün yine o mevzu açıldı telefonda konuşmuştuk dedimki küpelerimin senin aldığını biliyorum ama bu zamana kadar sustum kendin söylersin diye önce inkar etti biraz zorlayınca itiraf etti ben şimdi ne deyim ya kaç yıllık arkadaşım bunu yaptı artık yüzünü bile görmek istemiyorum ve çok fazla üzgünüm hala diyoki çok pişmanım arkadaşlağımız bitmesin ben ne yapayım şimdi
ben anlatim kısaca sizeHiç br şey anlamadım..
Kim neyi satmış?
Eşofmanın cebindeki künye ne oldu?
Arkadaşınızın küpelerinizi çaldığını nasıl farkettiniz?
yorumlarınız için saolun kızlar bende dün akşam msj attım artık arkadaşlığımız bitti bi daha görüşmek istemiyorum seninle yazdım bişey diyemedi bu kadar zaman arkadaşlığımızı para için bitirdi gerçekten insanın çok yakın arkadaşının yaptığı içne oturuyo
ben anlatim kısaca sizearkadaşı önce küpeleri sonra künyeyi yürütmüş ama söylememiş sonra işte bu ikisinide itiraf ettirmiş bi şekilde şimdi diyomuş arkadaşlığımız bitmesin bu da napacağını bilemiyomuş
bencee bi şans daha verr arkadaş kolay ele geçmiyoo[/QUOTE]
Şaka mısın sen ya eşyalarımı çalan insan benim arkadaşım değil düşmanımdır zaten. Sen git arkadaş kelimesine sözlükten bak ta sonra burda yorum yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?