- Konu Sahibi UmmuHureyra
-
Tebrik ederim o kadar kiloyu vermek gerçekten irade ister.
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Shuan 109 kg-yum. Yaklashik 40 gun once zayiflama yolculuguma bashladim, 11 kilom gitti.
Bir daha asla 120 kg gormek istemiyorum, ondan nefret ediyorum! Dedigim gibi, geriye donush yok bundan sonra!
Protein agirlikli besleniyorum, spor yapiyorum. Gunde sadece 2 ogun yemek yiyorum. Hamurishleri ve shekere hayatimda yer yok!
Yuruyush yapmaya firsatim olmadigi ichin evde Leslie- walk at home programini uyguluyorum. 1 mile-la bashladim ve artirdim.
Shimdi her gun Leslie - 5 mile Fat Burning mile yapiyorum. 1 saat suruyor, acaip ter atiyorum.
Bundan sonra inshallah burada yediklerimden, yemek ve salata tariflerimden, yaptigim spordan bahs etmek istiyorum.
2014 Haziran 10 - 120 kg
2014 Temmuz 10 - 110 kg
2014 Agustos - ?
Bir daha Agustosun sonuna dogru tartilip not almak istiyorum. Niyyetim, istegim agustos sonunda 100 kg-nun altina inmek, ikili rakamlari tartida gormek. Kararli adimlarla, yavash-yavash ilerliyorum.
Slm canm nasil werdin bi ayda okdar kiloyu masllh bende 3 hafta icinde sporla diyetle 8 kilo wermek istiyorum warmi onerilerin yapabilirmiyim motiweye ihtiyacim war basarabilirmiyim bilmiyorum ama senin yazini okuyunca gaza geldim...suan 87 kiloyum bende iki ay once 96 kiloydum we 3 hafta sonra kardesimin dugunu war ozaman 79 olmak iatiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 aydir ekmek yemiyorum. Undan yapilan hich bir sey tuketmiyorum, hamur isine hayiiirrr!
2 aydir beyaz seker tuketmiyorum, beyaz seker katkili hic bir sey dilime degmedi.
Doymuyor muyum? Doyuyorum!
E neden o zaman hayati kendime zindan edeyim ki. Neden hep saklanayim? Neden istedigim kiyafetlere sigmayayim?
Vucuduma, beynime, sacima, tenime, psikolojime kisaca herseyime faydasi olmayan bu sagliksiz, gereksiz, zehir seyleri yemeyecegim!
Allahdan sadece sabir ve guc istiyorum.
anacım ben yeni gördüm ya senin günlüğünü
menün filan maşallah diyorum hiç ekmek filan yok. çok azimlisin.
sporu da bayağı yapıyorsun anladığım kadarıyla. kilom seninkinden biraz az ama sen benden sıkısındır.
bakarım senin de menülerine canım. hadi kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?