120 kg - Bir daha geriye donush yok!

UmmuHureyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
413
772
128
İstanbul
Hich bu kadar kararli olmamishtim ve bu kadar istememishtim.

Bu gunluk, diyet gunlugu degil, bu gunluk "Yemek ichin yashamama" gunlugu.

Yash 30. Metabolizma yavashladi, Pco var, triod var, tuylenme var. Daha nelerin olmasini bekliyorum?!

Kizimin toplantilarina gidemiyorum, sinif siralarina sigamamak, diger annelerin gozleri uzerimdeyken arka ve on siralari iterek oturmaya chalishmak..

Bogazimda bi dugum.

Ben Allahin yardimiyla basharacagim!

Shuan 109 kg-yum. Yaklashik 40 gun once zayiflama yolculuguma bashladim, 11 kilom gitti.

Bir daha asla 120 kg gormek istemiyorum, ondan nefret ediyorum! Dedigim gibi, geriye donush yok bundan sonra!

Protein agirlikli besleniyorum, spor yapiyorum. Gunde sadece 2 ogun yemek yiyorum. Hamurishleri ve shekere hayatimda yer yok!

Yuruyush yapmaya firsatim olmadigi ichin evde Leslie- walk at home programini uyguluyorum. 1 mile-la bashladim ve artirdim.
Shimdi her gun Leslie - 5 mile Fat Burning mile yapiyorum. 1 saat suruyor, acaip ter atiyorum.

Bundan sonra inshallah burada yediklerimden, yemek ve salata tariflerimden, yaptigim spordan bahs etmek istiyorum.

2014 Haziran 10 - 120 kg
2014 Temmuz 10 - 110 kg
2014 Agustos - ?

Bir daha Agustosun sonuna dogru tartilip not almak istiyorum. Niyyetim, istegim agustos sonunda 100 kg-nun altina inmek, ikili rakamlari tartida gormek. Kararli adimlarla, yavash-yavash ilerliyorum.

Tebrik ederim o kadar kiloyu vermek gerçekten irade ister.

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Gunlugumu cok ihmal ettim ama bundan sonra duzenli yazmaya calisicam insallah.

Her gun tartilmayacagima soz vermistim, duramadim ama. Agustosun 10-da kilo bildirimi yapicam buraya.

Kahvalti: 4 y.k musli + yogurt + bol tarcin. Dondurma gibi oldu, tok da tutuyor beni.

Ogle: Mangalda et yapicaklar, kuzu eti. Yaninda yine mangalda pismis domates, patlican olucak. Bunda olcu yok, doyana kadar yiyecegim.

Beslenme duzenimde ara ogun yok ve gunde 2 ogun yemek yiyorum. Aksham 5-ten sonraysa hic bi sey yemiyorum.

3 lt. Su + yesil cay

Slm canm nasil werdin bi ayda okdar kiloyu masllh bende 3 hafta icinde sporla diyetle 8 kilo wermek istiyorum warmi onerilerin yapabilirmiyim motiweye ihtiyacim war basarabilirmiyim bilmiyorum ama senin yazini okuyunca gaza geldim...suan 87 kiloyum bende iki ay once 96 kiloydum we 3 hafta sonra kardesimin dugunu war ozaman 79 olmak iatiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper gidiyorsunuz tebrikler aplaaaa

A.s canim, neden vermeyesinki. 96 kilodan inmishsin masallah.. 3 hafta icinde 79 olmak zor, yag kaybetmezsin su ve kas kaybi yasarsin bunu deneme bile. En guzeli yediklerine dikkat edersen ve sporunu yaparsan basarirsin inan buna. Hem tartiya takilma bence, onemli olan sikilasman, incelmen. Bu tartiya yansimasa bile, diyelim 82 kilo olsan bile 77 gibi gorunebilirsin.

Basaracagina inan.

2 aydir ekmek yemiyorum. Undan yapilan hich bir sey tuketmiyorum, hamur isine hayiiirrr!

2 aydir beyaz seker tuketmiyorum, beyaz seker katkili hic bir sey dilime degmedi.

Doymuyor muyum? Doyuyorum!

E neden o zaman hayati kendime zindan edeyim ki. Neden hep saklanayim? Neden istedigim kiyafetlere sigmayayim?

Vucuduma, beynime, sacima, tenime, psikolojime kisaca herseyime faydasi olmayan bu sagliksiz, gereksiz, zehir seyleri yemeyecegim!

Allahdan sadece sabir ve guc istiyorum.

Ewet canm en guselini yapiosun allh hepimize sabir we guc nasip etsin..bendemi leslie yapsam acaba sikalisirmiyim bende hamur isine karsi koyamiyorum ama mecbur dikkat etcem

Tebrik ediyorum sizi 18 kilo vermişsiniz azminize hayran kaldım umarım istediğiniz gibi devam eder:)

Evet her giden kilo ve ya gramla konusuyor, kendimi motive ediyorum. 1 hafta once tartida gordugum rakami, bugun gormuyorum, azalmaya bashliyor, geriyemdonmuyorum, ilerliyorum. Bu tarti bi daha o sayiya istese de cikamicak diyorum.. Resmen oyun oynuyorum onunla :)

O yuzden umutsuzluga, sabirsizliga, mutsuzluga gerek yok. Biz istedikten, Allah da yardimcimiz olduktan sonra kim dura bilirki onumde? Midemin kulu mu olucam? Hayir!

Menum

Sabah: 3 yemek kasigi musli+yogurt bolca ve tarcin 2 tane seftali. 1 ince dilim salam aldim kahvalti masasindan. Nefsimi kandiriyorum :)

Ogle: 4 tane kemikli izgara et vardi + domates ve kozlenmis patlican.

3 litre su ve 2 bardak kayisi form cayi ictim.

Spor

Turbo Jam - Cardio Party Mix 2 (28 dkya kadar yaptim)

Hemen ardindan da

Leslie - 4 Realy big miles (bandim olmadigi icin 3 milini yaptim)

anacım ben yeni gördüm ya senin günlüğünü
menün filan maşallah diyorum hiç ekmek filan yok. çok azimlisin.
sporu da bayağı yapıyorsun anladığım kadarıyla. kilom seninkinden biraz az ama sen benden sıkısındır.
bakarım senin de menülerine canım. hadi kendine iyi bak.

Seni gunlugumde gormek guzel

Hep ugra canim, birbirimizden guc alalim.

Eveeet, dun aylik tarti gunundu ve Allah yuzumu guldurdu yine.

2014 Haziran 10 - 120 kg
2014 Temmuz 10 - 110 kg
2014 Agustos 10 - 101 kg

Devam ediyorum, kilolar gittikce kendimi guzel hissediyorum, enerjik oluyorum gun boyu mashaAllah. Mutluyum, cok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…