- 25 Kasım 2015
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi maviye_selam
Merhaba
düzensiz yaşam düzensiz yemek depresyon derken dün tartıldım 120 kilo olmuşum. Nasıl zayıflayacam ben
zayıflamak eski günlerime dönmek istiyorum 

yardım edin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim. Hayirli olsun topigin. Oncelikle doktora gittin mi herhangi bir saglik sorunun yok degil mi?Merhabadüzensiz yaşam düzensiz yemek depresyon derken dün tartıldım 120 kilo olmuşum. Nasıl zayıflayacam ben
zayıflamak eski günlerime dönmek istiyorum
yardım edin
![]()
O zaman yapman gereken yemek tarzini degistirmek. Aksamlari erken yemek porsiyonlarini kucultmek once boyle baslayabilirsin. Sonra kendin farkedeceksin neleri yememen gerektigini. Azcik sporu da hayatina sokarsan kilo vermen cok uzun surmezMerhaba canım. Doktora gittim bi sağlık problemim yok sadece yaşam tarzından ve hareketsizlikten dolayı bu kadar çok kilo aldım galiba.![]()
Mesela 1 kupa şu içine 1 kök zencefil yarım cubuk tarçın 10 dk kaynatılıp içilecek , başka bi tarif karanfil, tane kara biber, tarçın, mate, Yeşilçay karışımı.Bismillah deyip benim de başlamam gerek. Kendimi bi düzene sokmalıyım. Yoksa alıp başını gidecek bu kilolardr hangi çayları önermişti size
O zaman yapman gereken yemek tarzini degistirmek. Aksamlari erken yemek porsiyonlarini kucultmek once boyle baslayabilirsin. Sonra kendin farkedeceksin neleri yememen gerektigini. Azcik sporu da hayatina sokarsan kilo vermen cok uzun surmez![]()
Daha önce diyetisyene gitmiştim 1500 kalorilik bi diyet uygulamıştım. Onu mu yapmalıyım yoksa daha başka bi diyet mi yapmalıyım bilmiyorum. Zayıflama çayları kürleri mi kullanmalıyım bilmiyorum