122'den 72'ye... 50 KİLO NASIL VERİLİR?

Merhaba, benzer durumdayız. Ben de 169 boyunda ve bugün itibariyle 112 kiloyum. Aslında kendim bir günlük açmayı düşündüm ama sürekli yazacak vaktim yok. Fakat kabul edersen seni takip edebilir ve zaman zaman ben de sana katılabilirim.
Çok ciddi diyet denemelerim var. Ama hep başarısızlıkla sonuçlandı. En son geçen sene 10 kilo kadar verdim. Neredeyse tamamını geri aldım. Bayram öncesi 110 kiloydum. Bayramda 3 kilo aldım birini verdim. şimdi 112 kiloyum. İnsülin direncim var ve ilaç kullanıyorum. Sanırım Bayram tatilinde kullanmadığım için üç kilo aldım. Ayrıca troid nödülüm ve D vitamini eksikliğim var. Hepsi bir araya gelince kilo vermek de zorlaşıyor. aksine almak kolaylaşıyor. Bu hafta kendi kendime bir liste hazırlayıp denemeyi planlıyorum. Yapamazsam utanarak da olsa eski diyetisyenime baş vuracağım.
Hergün yediklerini yazmayı planlıyor musun?

insülin direnci, d vitamini ve troid üçlüsü gerçekten zorlayıcı, Allah kolaylık versin
İlaç yerine Ümit Aktaş'ı araştırsan, İlaçsız Yaşam diye bir kitabı var, senin bu sorunlarına da derman olabilir
Bu arada d vitamini eksikliği bende de var.
Onu gidermek için d vitamini alıp gündüz 12:00-13:00 saatleri arasında beyaz tenlilerin en fazla 15 dakika güneşlenmesi lazım. Karatay böyle öneriyor.

ben burada günlük yediğim herşeyi ve yaptığım sporu toplu olarak paylaşacağım.

Bugün 113,5 ile başlangıç yaptığım için bugün yaptığım herşeyi yarın detaylı aktaracağım.

Ben de elimden geldiği kadar günlük bilgi vermeye çalışırım. Yarın ben de başlarım... Umarım başarılı oluruz.

Merhaba, dün klasik bir kahvaltı yaptım. Bir yumurta domates salatalık zeytin az peynir. İki dilim kadar da tam buğday ekmeği... aslında gittiğim bir diyetisyen öğün başına üç dilim demişti. İnsülin direncim olduğu için yemeğiymişim. Ama üç dilim çok geliyor.
Ara öğün yapmadım. Öğlen patlıcan musakka(elbette susuz) ezoteriği gelin yoğurt iki dilim ekmek - maalesef yemekhanede tam buğday bulunmuyor.
Ara öğün bir şeftali
Akşam yeşil mercimek salata ve birkaç tane yaprak sarması
Ara öğün leblebi
Malasef spor yok.
Su konusunda hiç problemim yok. Günde iki buçuk litre içerim.
Şöyle bir göz atınca dün hiç de fena değilmişim.... ama bugünü hiç sormayın. Sabahtan beri dışardaydım. Yeni geldim. Bu nedenle ne ara öğünüm oldu ne de hafif birşeyler yiyebildim. Ama saatlerce yürüdüm.

Merhaba,
Bazı sebeplerden ötürü internet erişimim çok kısıtlı olacak,, o yüzden paylaşımda bulunamayacağım, yer kaplamaması için admin'den bu konunun silinmesini rica ettim ama olmadı.

Vaktinizi aldığım için özür dilerim.

Hayırlısı... Burada paylaşımda bulunamasanız bile diyete devam edersiniz umarım. İnşallah güzel de bir sonuç elde edersiniz.

kızlar merhaba sağlıklı kilo vermeler hem günlüğünüzü hemde takım yarışmalarına girseniz sizin için daha iyi motivasyon olmaz mı ? ben 4.takımda cuma zayıflama yarışmasındayım bekleriz gelin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…