sağolasın canım benimde hiç sütüm olmadı hep mamayla besledim merak etme herşey yoluna girecek inşallah biz çok güçlü anneleriz bebişlerimizde öyle bende preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yapmıştım kızım 6 yaşında bende çok düşündüm kızımı kardeşsiz bırakmak istemedim profa gittim hem kayseride hemde ankarada genetik araştırmalarım yapıldı kanda pıhtılaşma sorunu gebelikten önce kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım tuzu tamamen hayatımdan çıkarttım kilo verdim kendimce birtakım önlemler almaya çalıştım doktorum sıkı takiple sorunsuz kucağına alırsın dedi beni çok rahatlattı inşallah bu sefer sorunsuz ve sağlıkla kucağıma alırım
şu an için sana erken biraz büyüsün bebeğin 2. çocuk fikri giriyor insanın aklına ama mutlaka iyi bir perinataoloji uzmanına git ve bütün genetik araştırmalarını yaptır ona göre hareket edersin canı kocaman öpüyorum
bizim ailede zaten damar tıkanıklığı genetik. dedem,ananem,babam,kardeşim.hepimizin kanı koyu kıvamda.ama işte ben bunun hamileleiğe etki edeceğini bilmiyordumki. basıma geldikten sonra buhastalık neden kaynaklandı diye arastırırken farkettim.bizdeseniöptük grsrz..