Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 mi? Yok artıkYükselme çok az olmuş canm pozitif olduğunda bir gün sonrası 1000 fark atmalı normalde
Evet doktorum bile 58 çok gözüyle baktı ama hayırlı olsun dedi pazartesi tekrar gel dedi kesin konuşuruz o zaman dedi1000 mi? Yok artık2 günde bir 2 katına yükselmesi beklenir.
İkiz olabilir .benimde böyle olmuştu ilk gebeliginda doktor sağolsun anlamadı ben hep suphelenmistim doktora tekrar tekrar ikiz mi acaba diye sor . Bazen görünüyorlar diğer bebeğiEvet doktorum bile 58 çok gözüyle baktı ama hayırlı olsun dedi pazartesi tekrar gel dedi kesin konuşuruz o zaman dedi
Şuan yeni olduğu için keseyi göremiyor sizin ne zaman gorebildi kesenizi beni pazartesi tekrar çağırdıİkiz olabilir .benimde böyle olmuştu ilk gebeliginda doktor sağolsun anlamadı ben hep suphelenmistim doktora tekrar tekrar ikiz mi acaba diye sor . Bazen görünüyorlar diğer bebeği
Benım hep tek bebek gördü Baska doktor gördü ikiz oldugunu gördüğünde de kalpleri durmuştu 13 haftalık tı benim ikiz oldugunu ögrendiğim gün öldüklerini de ögrendim tek yumurta ikizi ymiş. O yüzden doktora tekrar tekrar sor dedim benim doktorum biraz sıkıntılıydi.Şuan yeni olduğu için keseyi göremiyor sizin ne zaman gorebildi kesenizi beni pazartesi tekrar çağırdı
Keseyi gördüğünde 6 haftalık tı galibaBenım hep tek bebek gördü Baska doktor gördü ikiz oldugunu gördüğünde de kalpleri durmuştu 13 haftalık tı benim ikiz oldugunu ögrendiğim gün öldüklerini de ögrendim tek yumurta ikizi ymiş. O yüzden doktora tekrar tekrar sor dedim benim doktorum biraz sıkıntılıydi.
Benimki şuan yeni olduğu için gözükmüyor muhtemelenKeseyi gördüğünde 6 haftalık tı galiba
Olabilir canım zaten erken daha korkma sen hiç Allahın izniyle kesesini de görürsün kalp atısını da duyarsınBenimki şuan yeni olduğu için gözükmüyor muhtemelen
İnşallah canım benim Allah'ım tez zamanda sana da bir evlat nasip eder inşallahOlabilir canım zaten erken daha korkma sen hiç Allahın izniyle kesesini de görürsün kalp atısını da duyarsınbana da dua et hamilelerin duası kabul olur derler. Rabbim bana da hayırlı saglık evlatlar versin, isteyen herkese de
![]()
İnşallah canım benim Allah'ım tez zamanda sana da bir evlat nasip eder inşallah![]()
3 haftalık gebelik var. Değeriniz bu yeni. Heyecan yapmayın. Güzelce dinlen meyve ye bol bol güzel beslen. Kese görünmesi için daha var. Ama istersen doktor görün. Vitamin vermesi gerekirse verir. Daha yeni. Artış hızını bilemem ama artış var. Keyfini çıkar şimdilik.Eki Görüntüle 3003263 merhabalar ben ilk kanımı pazar günü verdim ve 9.33 çıkmış ti doktorum 2 gün sonra birdaha verelim dedi ve bugün de 58.36 çıktı değer nasıldır sizce
Folik asit verdi doktora gözüktüm rahim duvarında baya kalınlaşma var denildi başka doktora gittim oda hayırlı olsun dedi folik asit verdi3 haftalık gebelik var. Değeriniz bu yeni. Heyecan yapmayın. Güzelce dinlen meyve ye bol bol güzel beslen. Kese görünmesi için daha var. Ama istersen doktor görün. Vitamin vermesi gerekirse verir. Daha yeni. Artış hızını bilemem ama artış var. Keyfini çıkar şimdilik.
Tamam kalınlaşma gebeliğe hazırlanma . Adet öncesi hazırlanma ile aynı sistem eğer gebelik yok ise atılır süreç tekrar başlar. Falan filan folik asit vermiş hayırlı olsun demiş . Hamileymişin hayırlı olsunFolik asit verdi doktora gözüktüm rahim duvarında baya kalınlaşma var denildi başka doktora gittim oda hayırlı olsun dedi folik asit verdi
Birsey sorucam her yerde karsıma cıkıyorsun3 haftalık gebelik var. Değeriniz bu yeni. Heyecan yapmayın. Güzelce dinlen meyve ye bol bol güzel beslen. Kese görünmesi için daha var. Ama istersen doktor görün. Vitamin vermesi gerekirse verir. Daha yeni. Artış hızını bilemem ama artış var. Keyfini çıkar şimdilik.
Ayrıldım canım ilişkide düşünmüyorum evlilikte. Güzel dilekler için teşekkürler. Yani boşanma devam ediyor. Teyze olucam bende ilk kez. Artık yeğen sevme zamanı. 2. Bebişi kaybettim daha doğrusu aldırdım. Allah mutluluk huzur versin gerisi gelir. Bende hafıza kıtlığı var isim konusunda :) hatırlayamaz isem özür dilerimBirsey sorucam her yerde karsıma cıkıyorsunseni her gördüğümde il bebişin deki belirtilerine suan benim belirtilerim benzediği aklıma gelerek acaip mutlu oluyorum
bu arada sen 2. Bebişi düşünüyormusun?
Yok önemli değil. Allah evladına saglıklı hayırlı uzun ömürler versinAyrıldım canım ilişkide düşünmüyorum evlilikte. Güzel dilekler için teşekkürler. Yani boşanma devam ediyor. Teyze olucam bende ilk kez. Artık yeğen sevme zamanı. 2. Bebişi kaybettim daha doğrusu aldırdım. Allah mutluluk huzur versin gerisi gelir. Bende hafıza kıtlığı var isim konusunda :) hatırlayamaz isem özür dilerim![]()