- 4 Nisan 2017
- 190
- 64
- 98
- 31
- Konu Sahibi Seda feyza
Merhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12mm az canım yumurta geliştirici ilaçlar kullanabilirsin sonrasında çatlatma iğnesi denersinizMerhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi
Kısmet canım inş olur ama 12mmde zor birdahaki aya belki farklı ilaçlar dener doktorunKomen kullandığım halde 12mm di bu ay şansım yok sanirim
Olur belkide bilemiyorum canım doktorun bir şey demedi mi büyür gibisindenHayırlısı olsun ne diyelim ama çatlama genelde 12.gunboluyo ya 2 mm den 3 günde 6 mm daha büyüse 18 mm olmaz mi
Findik, badem , kuru hurma , günde bir adet soda , muz ve kasar peyniri yiyin , her gün, ve yumurtanın gittikçe büyüdüğünü göreceksiniz ben denedim o sıra ovulasyon testi yapıyordum bunları tükenince inanılmaz olgunlaştıriyor en son 23 mm ultrasindaMerhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi
canım benimde 9.gün 12mmdi doktor 3 gün sonra tekrar görmek istedi büyümeye devam edecek dedi klomen kullanmıştım fakat kontrole gidemediğim için sonucu bilmiyorum şehir dışına çıkmak durumunda kaldım senin bat ne zamanMerhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi
Ben cuma günü adet oldumBenim hiç belli olmuyor bat bende klomen kullanmıştım bakalim hayırlısı senin ne zaman acaba kaldın mı insallah sağlıklı sıhhatli evlatlara hamile kalirsin![]()
Tabi canım gidiyim yazarım sana da bekleyen herkesin kucağını doldursun rabbim :)Beni de haberdar edermisin aynı şeyleri paylasiriyoz bilgi alışverişi yapariz
Canım gittim doktora bu ay da famera deneyeceğiz Pazartesi kontrole gideceğim tekrar inşallah güzel haberler alırızBeni de haberdar edermisin aynı şeyleri paylasiriyoz bilgi alışverişi yapariz
Inşallah canim benim Hayırlı haberler alCanım gittim doktora bu ay da famera deneyeceğiz Pazartesi kontrole gideceğim tekrar inşallah güzel haberler alırız
Yaaa çok sevindim paylaşsana resmini bizde görelimBende öylesine gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı sonra yine yaptım 1 saat sonra yine silik bir çizgi cıktı bakalim pazartesi gidicem doktora kan vermek için ne oluyo