• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplama, çatlatma iğnesi için muayene acil yardım kızlar

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
298
Yer
Eskisehir
kızlar cuma günü istanbula şişli memorialde muayene oldum adetimin ikinci günü itibari ile 225 gonal f ile başladım pazartesi mutlaka buraya gel dediler semra hocayla görüşmemiştim semra hoca görsün muayene etsin diye o gün en büyüğü 11 mm di 300 olarak düzenledi dozu ve bugün tekrar muayeneye gittim eskişehirde en büyüğü 18,5 olmak üzere 17,2 ve 14 ,15,13,11 olarak 6 yumurtam var gonalf dozu 300 bugün cetrotide başlıcam aksam yarın illa istanbula gel dediler eskişehirde sabah muayene olayım dedim işyerinde sıkıntı olucak çarşamba günü cuma gelirsin demişlerdi çatlatma iğnesinden önce çağırıyoruz burda yapıyoruz opudan bir iki gün önce burda olmanız gerekiyor diyerek
yumurtalar hangi büyüklüğü gelmesi gerekiyor sizce ne zaman çatlatma iğnesi yapılır yarn eskişehirde muayene olsam cuma gitsem çok kararsız kaldım

Son düzenleme:
kızlar cuma günü istanbula şişli memorialde muayene oldum adetimin ikinci günü itibari ile 225 gonal f ile başladım pazartesi mutlaka buraya gel dediler semra hocayla görüşmemiştim semra hoca görsün muayene etsin diye o gün en büyüğü 11 mm di 300 olarak düzenledi dozu ve bugün tekrar muayeneye gittim eskişehirde en büyüğü 18,5 olmak üzere 17,2 ve 14 ,15,13,11 olarak 6 yumurtam var gonalf dozu 300 bugün cetrotide başlıcam aksam yarın illa istanbula gel dediler eskişehirde sabah muayene olayım dedim işyerinde sıkıntı olucak çarşamba günü cuma gelirsin demişlerdi çatlatma iğnesinden önce çağırıyoruz burda yapıyoruz opudan bir iki gün sonra burda olmanız gerekiyor
yumurtalar hangi büyüklüğü gelmesi gerekiyor sizce ne zaman çatlatma iğnesi yapılır yarn eskişehirde muayene olsam cuma gitsem çok kararsız kaldım
Opu ve transferi nerede olacaksanız o doktorunuzu dinleyin

eskişehirde ikamet ediyorum istanbul şişli memorialde tedavi görüyorum, kurulda muayene günleri ve dozları belirleniyor hemşireler bildiriyor ben muayene olmayım demiyorumki eskişehirde muayene olayım yarın, lcuma günü sabahtan yine muayeneyi orda olayım istiyorum bana saat 4 e muayene için çağırdılar o saatte izin bir sonraki güne iizn alabilmem sıkıntı olduğu için

bende orada tedavi oluyorum sadece onlara değil kan değerlerinede bakıyorlar 18-20 aradı çatlatma iğnesine başlıyor bunun altında kalan varsada zaten kalan 36 saate kadar 1 yada 1,5 mm büyüme ihtimali olduğu için 20 mm ulaşan yumurta olunca asla bekletmiyorlar çünkü 20 mm çatlatma iğnesi vurulmazsa kendi kendine çatladığı için yumurtayı riske atmak istemiyorlar

pazar günü yumurta toplama işlemim oldu cuma akşamı çatlatma iğnesini oldum
Lale hanım benim 22 ve 23 olmak üzere 2 yumurtam vardı en büyük onlar için söyle bir şey söyledi bu büyüklğkteki yumurtalar çok büyüdüğü için iyi kalite olmama olasılığı yüksek semra hoca diğerleri daha biyüsün diye bunalrı gözden çıkarabilir bugünde gonalf ve cetrotide vurabilirsin demişti ama gözden çıkarmamış olucak ovitrelle yaptırdı

Bu çok güzel bir haber inşallah beşinci güne kadar hepsi gelir opu da kaç yumurtanız çıktı kaçı dördüncü güne kadar gitti sizin ne kadar stresli bir bekleyişmiş bu beş gün

7 yumurta toplandı 6 yumurta döllendi bugün 3 .gün aradılar 5 embriyo devam ediyormuş ,evet çok stresliymiş gerçekten unutmuşum

Oooo çok iyi bir süreçde ilerliyor inş 5 güne kadar bu kadar güzel devam eder

Back
X