Gebeliğe Hazırlık 12mm ile gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda feyza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
190
64
98
31
Merhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi

Merhabalar bu ayın 19 inde adet oldum bugün 9 gün oluyor 12 mm yumurtam var sizce daha gelişip hamile kalma ihtimalim olur mu doktor istediğim büyüklükte değil dedi
12mm az canım yumurta geliştirici ilaçlar kullanabilirsin sonrasında çatlatma iğnesi denersiniz

Komen kullandığım halde 12mm di bu ay şansım yok sanirim

Hayırlısı olsun ne diyelim ama çatlama genelde 12.gunboluyo ya 2 mm den 3 günde 6 mm daha büyüse 18 mm olmaz mi

Beklediğimiz kadar gelişmemiş ama yinede iki günde bir ilişki olsun dedi bakalim hayırlısı rabbimden benim iki bebeğim de geç döllenme oluyor genelde nasipse neyse o

Findik, badem , kuru hurma , günde bir adet soda , muz ve kasar peyniri yiyin , her gün, ve yumurtanın gittikçe büyüdüğünü göreceksiniz ben denedim o sıra ovulasyon testi yapıyordum bunları tükenince inanılmaz olgunlaştıriyor en son 23 mm ultrasinda

canım benimde 9.gün 12mmdi doktor 3 gün sonra tekrar görmek istedi büyümeye devam edecek dedi klomen kullanmıştım fakat kontrole gidemediğim için sonucu bilmiyorum şehir dışına çıkmak durumunda kaldım senin bat ne zaman

Benim hiç belli olmuyor bat bende klomen kullanmıştım bakalim hayırlısı senin ne zaman acaba kaldın mı insallah sağlıklı sıhhatli evlatlara hamile kalirsin

Benim hiç belli olmuyor bat bende klomen kullanmıştım bakalim hayırlısı senin ne zaman acaba kaldın mı insallah sağlıklı sıhhatli evlatlara hamile kalirsin
Ben cuma günü adet oldum bugün doktora gidiyorum tekrar tedaviye devam edeceğiz bu ay famerayı kullanmamızı söyleyeceğim bakalım ne dicek

Hayırlısı olsun canim benim rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun kucağımizi insallah

Beni de haberdar edermisin aynı şeyleri paylasiriyoz bilgi alışverişi yapariz

Bende öylesine gebelik testi yaptım çift çizgi cıktı sonra yine yaptım 1 saat sonra yine silik bir çizgi cıktı bakalim pazartesi gidicem doktora kan vermek için ne oluyo

Uygulamadan giriyorum burdan cikiyo mu ki resim hiç bilmiyorum

Canim aklıma birde şey geldi ben çorekotu bal ve tarcin kullandım ilaç klomeni kullanırken onunda faydasinolmus olabilir o kuru kullanıp çok hamile kalan okudum bi araştır faydasını görürsün belki sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…