evli diilsiniz sanırım.Bence gizli para biriktirmek cok yanlis baska cozum bulunmali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e konuşursan haklı çıkarsın çünkü..zar zor aldığım evimi sattı altına yatırdı sonra altında zarar ettik sonra hiç bana haber vermeden tanımadık etmedik bir mütahhitten ev almış evi yapmadı adam bir kısmı paranın öyle gitti ama hala çok akıllı davrandığını düşünmesi ilginç hiç bu konularda konuşturmuyor bile..
gizli para biriktirmek mesele değil deevli diilsiniz sanırım.
gizli para biriktirmek bir kadının yapabileceği en akıllı yatırımlardan bence:)
gizli para biriktirmek mesele değil de
ıvıra zıvıra ihtiyaç olduğunda çeneni tutmak mesele :KK32:
ben hemen çıkarıveriyorum.
(smileler de gelmiş bu arada ohh:KK26::KK26:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne tür yatırımlar yapıyor?12 yillik evlilik hayatim var.calisiyorum esimde calisiyor.ne bir evimiz var ne arabamiz.esimin dusuncesiz yatirimlariyla her seyi kaybettik.tuhaf olan hala kendini hakli goruyor.araba alalim diye israr ettim kiyamet koptu.iki gun tatile gidelim diyorum kiyamet koptu.yil boyu kac saat derse girip yoruluyorum istanbulun sicaginda evde oturuyoruz.o kadar sogudumki esimden...dik kafaliligindan...
evli degilim ya ne bilyiim bana garip gelio ama karşındaki adamada bağlı bir durum sanırımevli diilsiniz sanırım.
gizli para biriktirmek bir kadının yapabileceği en akıllı yatırımlardan bence:)
kötü günler için de olsa kendine özel para varsa ayırmak çok gerekli gerçekten.
evli degilim ya ne bilyiim bana garip gelio ama karşındaki adamada bağlı bir durum sanırım
Kardesim bastan neden ravrını koymadın ki anladım kadarıyla cok yumusak yüzlüsün ve esinin her dedini yapmıssın simdiye kadar ama evlilik patlasımdır senin ona verdin degeri oda sana vermeli bence yoksa bu böylede gider sana tavsiyem esini bi karsına al konus neden fikirlerime deger vermiyosun diye bi sor okadar emek veriyosun gezmek eglenmek nefes almak seninde hakkın vurcan elini masaya dinleticeksin kendini yap biseyler sende ana evladısın bukadar yüklenmesine izin verme canım benim12 yillik evlilik hayatim var.calisiyorum esimde calisiyor.ne bir evimiz var ne arabamiz.esimin dusuncesiz yatirimlariyla her seyi kaybettik.tuhaf olan hala kendini hakli goruyor.araba alalim diye israr ettim kiyamet koptu.iki gun tatile gidelim diyorum kiyamet koptu.yil boyu kac saat derse girip yoruluyorum istanbulun sicaginda evde oturuyoruz.o kadar sogudumki esimden...dik kafaliligindan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?