12yilda elde var sifir

Bence gizli para biriktirmek cok yanlis baska cozum bulunmali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evli diilsiniz sanırım.
gizli para biriktirmek bir kadının yapabileceği en akıllı yatırımlardan bence:)

Sağlınız yerindeyse yine yaparsınız. Bence idareyi ele alın gelir gideri siz yapmayı teklif edin.

e konuşursan haklı çıkarsın çünkü..
sen susmalısın ki o da haksız olduğu gerçeğini yutabilsin
söyleyebileceğim tek yöntem hayattan bıkıp, kendinden soğuduğu ilk anda
koşa koşa ev, araba ne olursa borca girmeniz :)
bir kere yapmışsın sonuçta, ev aldığınıza göre ikna etmişsin eşini..
yine yapabilirsin.

evli diilsiniz sanırım.
gizli para biriktirmek mesele değil de
ıvıra zıvıra ihtiyaç olduğunda çeneni tutmak mesele :KK32:
ben hemen çıkarıveriyorum.
(smileler de gelmiş bu arada ohh:KK26::KK26: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
gizli para biriktirmek mesele değil de
ıvıra zıvıra ihtiyaç olduğunda çeneni tutmak mesele :KK32:
ben hemen çıkarıveriyorum.
(smileler de gelmiş bu arada ohh:KK26::KK26: )

ben henüz para biriktirmeyi beceremedim, hatta geçen evde bir çeyrek altın kaybettim. Evi aradım taradım yok, olanı da kaybediyorum :) aslında en iyisi çok araya dereye bir yerlere sokuşturup unutmak, böylece ıvıra zıvıra çıkmaz

12 yılda hiç birşey sahii olmamanız çok ilginç bir işe girdiniz de iflas mı ettiniz,birikim yaptınız da elinizden mi aldı
burada iş maalesef kadına düşüyo para konusunda lafınıza gitmiyorsa ve 12 yıl çalışmışlığınızla hala bişeyler sahibi olamadıysanız çıkın işten.ayagını yorganına göre uzatmayı ögrensin eşibniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben henüz para biriktirmeyi beceremedim, hatta geçen evde bir çeyrek altın kaybettim. Evi aradım taradım yok, olanı da kaybediyorum :) aslında en iyisi çok araya dereye bir yerlere sokuşturup unutmak, böylece ıvıra zıvıra çıkmaz[/QUOTE]

seninki en temizi olmuş o zaman
arasan da bulamıyorsun :KK32:

neyse ihtiyacın olduğunda karşına çıkar inş :)

yuvayı dişi kuş yapar bu hiç unutulmamalı.
size sormadan ev satıyor,alıyor,yatırım yapıyor ve buna rağmen rest çekebiliyor.biz bu erkekleri çokk şımartıyoruz.
erkek diye herşeye hakkı mı var? onun canı varsa seninde canın var.sende çalışıyorsun harcadığı ve batırdığı parada hakkın var.
gizli para biriktirmek her kadının yapması gereken bir şey.sonuçta kötü gün parası bu,hovardalık için değil ki.
bizde bütün para bende durur,ödemeleri ben yaparım.idareyi ben sağlarım.bazen bunalıyorum isteiyorum ama Allaha şükür eşimde kendini bilen bir insandır.ben para tutamam olanı harcarım sen beni engelle der.
eşimin kendi kredi kartı ve bankamatiği var ihtiyacı olunca oradan harcar ama birikimi yapan kısıtlayan benim yine de.

ne tür yatırımlar yapıyor?

her kadının eşinden gizli bir miktar parası olmalı kenarda. neden biriktirmedin hiç?

bankaya atma. dolar al, altın al. yastık altı yap.

gerektiğinde çıkarır işte bu bizim paramız dersin. kocana karşı kullanmak için değil, kocanla kullanmak için biriktir

evli diilsiniz sanırım.
evli degilim ya ne bilyiim bana garip gelio ama karşındaki adamada bağlı bir durum sanırım

evli degilim ya ne bilyiim bana garip gelio ama karşındaki adamada bağlı bir durum sanırım
kötü günler için de olsa kendine özel para varsa ayırmak çok gerekli gerçekten.
benim eşim sormaz para hesaplamaz. Biriktirip ihtiyacımız olduğunda çıkarsam fena mı olur mesela?

Kardesim bastan neden ravrını koymadın ki anladım kadarıyla cok yumusak yüzlüsün ve esinin her dedini yapmıssın simdiye kadar ama evlilik patlasımdır senin ona verdin degeri oda sana vermeli bence yoksa bu böylede gider sana tavsiyem esini bi karsına al konus neden fikirlerime deger vermiyosun diye bi sor okadar emek veriyosun gezmek eglenmek nefes almak seninde hakkın vurcan elini masaya dinleticeksin kendini yap biseyler sende ana evladısın bukadar yüklenmesine izin verme canım benim

Internette gezinirken fakirlikten kurtulmanin yollarini anlatan bir yazı okumustum. Orda altin kural vardı. evliyseniz paranin idaresini kariniza verin diyordu.
Gercekten para konusunda esine durust olan adam her turlu mal sahibi oluyor. Enistem gibi at hirsizlari da uc kurusun hesabini yapıyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…