• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 - 19 Ekim 2025 Haftalık Burç Yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nhessa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
65.637
3.501
523
İstanbul
haft köpek (9).webp

Bu hafta kalbimiz, zihnimiz ve benlik algımız arasında bir denge kurma mücadelesi veriyoruz.
14 Ekim’de Venüs’ün Terazi burcuna geçişi, ilişkilerde zarafet, diplomasi ve estetik uyum arayışını artırıyor. Ancak hemen ardından gelen Güneş–Jüpiter–Chiron sert açıları (15–17 Ekim) bu uyumu bozan eski yaraları görünür hale getirebilir.

Bu etkilerle birlikte, birçok kişi “karşılık bulamadığımda neden hemen savunmaya geçiyorum?”, “ilişkide kendimi nasıl ifade ediyorum?” sorularıyla yüzleşebilir.
Ego, büyüme arzusu ve duygusal güvenlik alanı arasında gerilim var. Güneş–Chiron karşıtlığı, özellikle “benlik değeri” konusunu masaya yatırıyor.

Hafta başında Ay Yengeç burcunda, duygusal güvenliği ön plana çıkarıyor; aile, kökler ve geçmiş temaları tetiklenebilir.
Hafta ortasından itibaren Ay Aslan’a, ardından Başak’a, hafta sonu ise Terazi burcuna geçerek, enerjiyi dışa dönük, düzenleyici ve ilişki odaklı hale getiriyor.

Sonuç?
Bu hafta, kırılgan yönlerimizi kabul ederek şefkatle iyileşme haftası.
Özellikle 15–17 Ekim arası “ben haklıyım” diyen egonun değil, “ben anlamak istiyorum” diyen kalbin kazanacağı günler.

haft köpek (10).webp

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Koç Burcu Yorumları​

Venüs’ün karşıt burcun olan Terazi’ye geçişi, senin için “ilişkilerde ayna” dönemini başlatıyor. Her temas, karşındaki kişi aracılığıyla kendi davranışlarını fark ettiriyor. Özellikle 15–17 Ekim arası Güneş–Chiron–Jüpiter açıları, “Ben hep mi fedakârım?” ya da “Haklı olma çabam mı beni yalnızlaştırıyor?” sorularını getiriyor.
Bu hafta “ben” ve “biz” arasındaki çizgi çok belirgin hale geliyor. Duygusal olarak savunmada hissetsen de, geri adım atmak yerine empatik bir açıklıkla hareket etmek seni özgürleştirir.

Aşk:
İlişkin varsa, partnerin senin kırılgan tarafına dokunabilir. Egonun değil, kalbin konuşmasına izin ver. Bekâr Koç’lar için geçmişte yarım kalan bir bağlantı yeniden gündeme gelebilir. Bu kez duygusal olarak daha farkındasın, kararını geçmişe değil, bugüne göre ver.

İş & Para:
Ortaklı işlerde uzlaşma teması öne çıkıyor. Bir süredir planladığın bir proje için geri dönüşler alabilirsin, ancak sabırsızlıkla değil stratejiyle hareket et. Mali konularda karşılıklı güvene dayalı ilişkiler kurmak önemli.

Haftalık öneri:
“Benlik değerimi, başkalarının onayına değil, kendi içsel gücüme dayandırıyorum.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Boğa Burcu Yorumları​

Venüs yönetici gezegenin olduğu için onun Terazi’ye geçişi seni doğrudan etkiliyor. Gündelik hayatında, iş ortamında, sağlık ve düzen konularında yeniden denge kurma isteği beliriyor. Fakat Güneş–Chiron karşıtlığı, geçmişte bastırdığın yorgunlukları ve değersizlik hissini tetikleyebilir.
Bu hafta “daha çok çalışarak değil, daha akıllıca çalışarak” ilerlemen gerekiyor. Duygusal sınırlarını ihmal etme, iç dünyanı koru.

Aşk:
Partnerin seni anlamadığını düşündüğün anlarda sessizleşme eğilimin olabilir. Oysa bu hafta konuşmak, paylaşmak iyileştirici etki yaratır. Bekâr Boğa’lar için iş ortamından doğan bir yakınlaşma gündeme gelebilir.

İş & Para:
Yeni bir düzen kurmak için uygun bir dönem. Ancak Chiron etkisi, özgüvenini sorgulatabilir. Finansal konularda temkinli ol, özellikle borç verme veya kefil olma konularına girmemeye çalış.

Haftalık öneri:
“Değerimi kanıtlamam gerekmez; ben zaten yeterliyim.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık İkizler Burcu Yorumları​

Venüs’ün Terazi’ye geçişiyle birlikte içindeki çocuk uyanıyor. Hayata yeniden renk, eğlence ve romantizm katma arzusu belirgin. Ancak Güneş–Jüpiter–Chiron etkisi, bir arkadaş çevresinde veya grup içinde fark edilmediğini hissettirebilir. Bu duygunun altında yatan “görülme ihtiyacını” fark et.
Hafta sonuna doğru içsel motivasyonun artıyor; yaratıcılığını projelere dök.

Aşk:
Aşk hayatında hareketlilik var. Geçmişte “bir türlü tamamlanmayan” bir hikâye bu kez kapanışa gelebilir. İlişkisi olan İkizler için partnerle eğlenceli paylaşımlar yeniden sıcaklık getirir.

İş & Para:
Yaratıcılık ve iletişim becerilerini öne çıkaran projelerde başarı olasılığı yüksek. Ancak dağılma ve aynı anda birkaç işe odaklanma eğilimine dikkat et.

Haftalık öneri:
“Ruhumun ışığıyla neşeyi yeniden davet ediyorum.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Yengeç Burcu Yorumları​

Ay senin burcunda ilerlerken duygusal gelgitler güçlü. Venüs’ün Terazi’ye geçişi aile, ev ve içsel güven konularını vurguluyor. Bu dönemde “ev” senin için sadece bir yer değil, bir huzur alanı arayışı haline geliyor. Güneş–Chiron etkisi kariyer–aile dengesi arasında çatışma yaratabilir.

Aşk:
Partnerinle geçmişe dair konular gündeme gelebilir. “Benimle ilgilenmiyorsun” duygusu tetiklenirse, yumuşak bir iletişim kurmak en doğrusu olur. Bekâr Yengeç’ler için geçmişten biriyle beklenmedik bir karşılaşma olabilir.

İş & Para:
İş ortamında duygusal tepkilerden uzak durmalısın. Bir yöneticinin veya meslektaşın davranışı seni duygusal olarak etkileyebilir; sakin kalmak profesyonelliğini güçlendirir.

Haftalık öneri:
“Köklerimden gelen sevgiyi yeniden hissediyor, kalbimi güvenle açıyorum.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Aslan Burcu Yorumları​

Venüs Terazi burcuna geçtiğinde, iletişim kanalların açılıyor. Fakat Güneş–Chiron etkisi, ifade etme biçiminde “haklı çıkma” isteğini tetikleyebilir. Bu hafta dinlemek, konuşmaktan daha etkili olacak.
İletişim, sosyal medya, eğitim veya sunum alanlarında fark yaratabilirsin. Ancak düşünmeden söylenen sözler bir ilişkiyi ya da iş bağlantısını zedeleyebilir.

Aşk:
Partnerle fikir ayrılıkları yaşanabilir ama bu farklar büyüme fırsatı sunar. Bekâr Aslan’lar için entelektüel bir bağ kurulacak yeni bir tanışma olabilir.

İş & Para:
Yeni fikirler, yaratıcı projeler veya eğitim yatırımları gündeme gelebilir. Güneş–Chiron etkisi “her şeyi ben bilirim” tuzağını hatırlatıyor; ekip çalışmasına açık ol.

Haftalık öneri:
“Gerçek güç, egoyu değil kalbi ifade edebilmektir.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Başak Burcu Yorumları​

Venüs para evine geçerek kazançlarda toparlanma enerjisi getiriyor. Ancak Güneş–Chiron–Jüpiter açıları, “ben ne kadar değerliyim” temasını açıyor. Parasal değil, duygusal değer algında bir dönüşüm var.
Kendine yatırım yapma zamanı. Maddi konularda bir rahatlama geliyor ama sabırlı ilerle.

Aşk:
Partnerin sana karşı tutumunda bir soğukluk hissedersen hemen çözüm aramak yerine biraz alan tanı. Bekâr Başak’lar için eski bir flört yeniden gündeme gelebilir; bu kez şartlar farklı.

İş & Para:
Yeni gelir fırsatları ortaya çıkabilir, özellikle de yaratıcı bir fikir üzerinden. Ancak Chiron etkisi “kendine yeter misin?” duygusunu test edebilir.

Haftalık öneri:
“Değerim sayılarla değil, kalbimin dürüstlüğüyle ölçülür.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Terazi Burcu Yorumları​

Venüs senin burcuna geçti! Işığın artıyor, dikkat çekiyorsun, ilişkilerde güzellik ve uyum teması yeniden doğuyor. Ancak Güneş–Chiron karşıtlığı, “ben hep uzlaşan tarafım ama kim benimle aynı çabayı gösteriyor?” sorgusunu getiriyor.
Bu hafta, başkalarının ihtiyaçlarını önceliklendirirken kendi sınırlarını unutmamayı öğreniyorsun.

Aşk:
Partnerin seni anlamasını beklemek yerine, duygularını net ama yumuşak ifade et. Bekâr Terazi’ler için yeni bir ilişki potansiyeli var — özellikle 16–18 Ekim civarı dikkat çekici bir tanışma olabilir.

İş & Para:
Yeni iş bağlantıları kurabilir, görünürlüğünü artırabilirsin. Ancak fazla uyum sağlama çabası tükenmeye neden olabilir; diplomasi evet, taviz hayır.

Haftalık öneri:
“Zarafetle hayır diyebildiğimde gerçek dengeyi buluyorum.

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Akrep Burcu Yorumları​

Venüs senin bilinçaltı alanına geçerek içsel bir çözülmeyi başlatıyor. Geçmiş ilişki yaraları, bastırılmış duygular yüzeye çıkabilir. Bu bir kapanış dönemi. Özellikle 15–17 Ekim arasında rüyalar, sezgiler, sembolik mesajlar artabilir.
Bir şeyleri bırakmak, yeniye yer açmanın ilk adımı olacak.

Aşk:
Geçmişte kalan bir hikâye kalbini yoklayabilir. Bu hafta “ya tamam, ya devam” enerjisi var. Bekâr Akrep’ler gizli bir hayranla karşılaşabilir.

İş & Para:
Arka planda yürüttüğün bir proje sessizce büyüyor olabilir. Henüz her şeyi açıklama, stratejik ol.

Haftalık öneri:
“Geçmişi affediyorum, çünkü özgürlüğümü seçiyorum.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Yay Burcu Yorumları​

Venüs Terazi’ye geçerken sosyal çevrende hareketlilik artıyor. Ancak Güneş–Chiron etkisi, bir arkadaş grubunda dışlanma hissi yaratabilir. Bu, kendi sınırlarını yeniden tanımlaman için bir fırsat.
Hayallerini büyüt ama kimseye kendini ispatlama çabasına girme.

Aşk:
Arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki gelişebilir. Partnerinle ortak hedefler koymak ilişkinizi güçlendirir.

İş & Para:
Takım çalışmaları, işbirlikleri ve dijital platformlar üzerinden kazançlar ön planda. Ancak fazla iyimser vaatlere dikkat et.

Haftalık öneri:
“Gerçek dostluk, sessizken bile anlaşılmaktır.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Oğlak Burcu Yorumları​

Venüs kariyer alanına geçiyor — imaj, statü, ve saygınlık konularında yeni fırsatlar doğuyor. Ancak Güneş–Chiron etkisi, ailevi bir meseleyle iş arasında kalmana neden olabilir. Duygusal olarak tükenmemek için öncelik sırası belirle.

Aşk:
İlişkinde gelecek planları gündeme gelebilir. Partnerin senden netlik isteyebilir. Bekâr Oğlak’lar için iş ortamında dikkat çekici biriyle tanışma olasılığı var.

İş & Para:
Üstlerle ilişkilerde diplomasi ve ölçülülük önemli. Parasal kazançlar uzun vadede artabilir, kısa vadede sabırlı ol.

Haftalık öneri:
“Başarı, kontrolü bırakabildiğimde daha kolay gelir.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Kova Burcu Yorumları​

Venüs Terazi’ye geçerken vizyonunu genişletiyor. Öğrenmek, seyahat etmek, ufkunu açmak için ilham dolu bir dönem. Ancak Güneş–Chiron etkisi yakın çevreyle fikir çatışmaları yaratabilir. Bu tartışmalar, kendi düşüncelerini yeniden yapılandırmana yardım edecek.

Aşk:
Uzak bir ilişki veya farklı kültürden biriyle bağlantı kurulabilir. İlişkin varsa, birlikte geleceğe dair planlar gündeme gelebilir.

İş & Para:
Uluslararası işler, eğitim ve sosyal medya alanında fırsatlar var. Sözleşmeleri dikkatle incele.

Haftalık öneri:
“Gerçek özgürlük, düşüncelerimi sevgiyle ifade edebilmektir.”

13 Ekim 19 Ekim 2025 Haftalık Balık Burcu Yorumları​

Venüs Terazi’ye geçtiğinde duygusal derinliğin artar. Ancak Güneş–Chiron etkisi, maddi veya duygusal bağımlılıklarını fark ettirir. Bu hafta “paylaşmak ama kendini kaybetmemek” teması vurgulu.
Ruhsal çalışmalar, meditasyon ve içsel temizlik için mükemmel bir zaman.

Aşk:
Birlikte olduğun kişiyle duygusal olarak yakınlaşabilir, hatta geçmişteki bir konuyu nihayet çözüme kavuşturabilirsin. Bekâr Balık’lar için gizli bir hayranlık ortaya çıkabilir.

İş & Para:
Ortak gelirler, miras, kredi veya yatırım konularında dikkatli ol. Maddi dönüşümle birlikte içsel güçlenme de başlıyor.

Haftalık öneri:
“Sevgiyle bıraktığım her şey, bana huzurla geri döner.”

haft köpek (8).webp

Sevgili Koç & Yükselen Koç​

Bu hafta Venüs karşı burcunuza, Terazi’ye geçiyor ve ilişkiler güçlü bir şekilde gündeminize oturuyor. Burcunuzdaki Neptün her ne kadar karşıt açı yapsa da yani “hayaller başka hayatlar başka” hissi doğursa da, aşk yine de her yerden size dokunacak. Sosyal çevreniz ve yakın arkadaşlarınız bu süreçte size büyük destek olabilir.

İş ve liderlik konularında ise tek başına ilerlemek yerine başkalarıyla uyum içinde hareket etmeniz gerekecek. Ailevi konularda beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz; Güneş–Jüpiter karesi sizi biraz yalnız hissettirebilir. Yine de bu haftanın en güzel tarafı ilişkilerin size hizmet etmesi. Ancak bunun için bireyselliği biraz geri bırakmanız ve uyumu seçmeniz şart.

Sevgili Boğa & Yükselen Boğa​

Bu hafta Venüs burç değiştiriyor ve sizi sağlık, günlük rutin ve iş düzeni alanında etkileyecek. Kendinize daha çok vakit ayırmak, bedeninize iyi bakmak ve düzenli bir yaşam kurmak size büyük keyif verecek. Venüs’ün olumlu etkileriyle parasal konularda da şanslı olabilirsiniz; ummadığınız gelir kaynakları gündeme gelebilir. Maddi açıdan rahatlayacağınız bir dönemdesiniz.

Haftanın kapanışında gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi ise, fırsatların kolay gelmeyeceğini, daha fazla emek sarf etmeniz gerektiğini gösterecek. Ayrıca yolculuklar ve hareketli planlar bu dönemde maddi açıdan sizi yorabilir. Daha sakin ilerlemek ve adımlarınızı sağlam atmak en doğrusu olacak.

Sevgili İkizler & Yükselen İkizler​

Haftaya Venüs’ün burç değiştirmesiyle başlıyorsunuz ve bu sizi en şanslı burçlardan biri haline getiriyor. İlişkilerde adeta aşk kuşu gibi hissedebilir, hayatın her alanında romantizmi doyasıya yaşayabilirsiniz. Bu süreç, kendinize vakit ayırma konusunda da büyük destek sunacak. Ancak kalabalık gruplar, arkadaş çevresi ya da yakınlarınızdaki insanların fikirleri arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Özellikle dostlarınızın söylediklerini fazla kafanıza takmamak önemli olacak.

Uranüs’ün Venüs’e yaptığı güzel açı, sıra dışı işler, yeni projeler ve yaratıcı girişimler için sizi destekliyor. Doğru insanlarla bir araya gelebilir, ilham verici iş birlikleri yakalayabilirsiniz. Yine de parasal konularda fazla beklentiye girmemeniz, beklentilerinizi düşük tutmanız bu dönemde size rahatlık sağlayacak.

Sevgili Yengeç & Yükselen Yengeç​

Venüs’ün burç değiştirmesi sizin için biraz sıkıştırıcı bir enerji getirebilir. Özellikle ailevi meseleler ön plana çıkarken kendinizi kendi alanınıza sığınmak isterken bulabilirsiniz. Arabuluculuk yapmak ya da aile içindeki dengeyi korumaya çalışmak yorucu olabilir. Kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden daha sakin ve huzurlu ortamlarda bulunmaya özen göstermelisiniz.

Kariyer hayatında ise özellikle kadın figürlerine karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor. İş ortamında zarif olmak, dış görünüşünüze özen göstermek ve süslü görünmek sizi olumlu yönde destekleyecektir. Eğer aktif bir iş hayatınız yoksa bile evinizde ya da kişisel alanınızda biraz daha bakımlı ve özenli olmak, enerjinizi yükseltecektir. Haftanın sonunda gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi, aileden beklediğiniz destek ya da onayların tam anlamıyla karşılanmayabileceğini gösterebilir.

Sevgili Aslan & Yükselen Aslan​

Venüs’ün burç değiştirmesi size oldukça iyi gelecek. Uzun süredir ertelediğiniz işlere başlamak için yaşam enerjiniz artıyor. Bu dönem bol bol yolculuk yapabilir, seyahat etme şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle şehirlerarası ya da kısa mesafeli seyahatler ön plana çıkarken, yurt dışı bağlantılı işlerde ise biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Hareketli, enerjik ve yeniliklere açık bir süreç sizi bekliyor.

Haftanın kapanışında gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi, fırsatları değerlendirirken içsel bir dönüşümden geçmenize neden olabilir. İstekleriniz, hayalleriniz birdenbire değişebilir. Bu süreç size aslında gerçekten ne istediğinizi sorgulatacak ve yönünüzü netleştirmenize yardımcı olacak.

Sevgili Başak & Yükselen Başak​

Bu hafta Venüs’ün burç değiştirmesiyle birlikte özellikle ortaklıklar ve ilişkiler alanında yalnızlık duygusu hissedebilirsiniz. Eski bağlar, geçmişten gelen ortaklıklar gündeme gelebilir. Parasal konular da öne çıkıyor; maddi imkanların size yeni fırsatlar getirebilmesi için sorumluluklarınızı üstlenmeniz gerekiyor. Liderlik vasıflarınızı maddi konularda da kullanmanız gerekecek.

Ancak dikkat, bu süreçte harcamalar da artabilir. Hem kendi ihtiyaçlarınıza hem de iş ortamındaki düzeni sağlamak için gereğinden fazla para harcayabilirsiniz. Haftanın sonunda Güneş–Jüpiter karesi, özellikle sağlıkla ilgili konularda harcama yapabileceğinizi ve bütçenizi bu yönde zorlayabileceğinizi gösteriyor. Kendinize yatırım yaparken bütçeyi de dengelemeyi unutmayın.

Sevgili Terazi & Yükselen Terazi​

Bu hafta sizin haftanız! Venüs burcunuza geçiyor ve aşk başta olmak üzere hayatın her alanında ışığınız parlıyor. Kendinizi çok daha rahat ifade edebilir hem ilişkilerde hem işte hem de sosyal çevrede kolayca görünür olabilirsiniz. İçsel döngünüz de oldukça güçlü; yapabilecekleriniz doğrultusunda yeni bir yol haritası çizebilir, “ben” dediğiniz alanlarda daha özgür adımlar atabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken tek şey, ilişkilerde karşı tarafı gereğinden fazla düşünmek. Fazla özveri dengenizi bozabilir, bu yüzden kendi ihtiyaçlarınıza da kulak verin. Haftanın sonunda gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi ise, özellikle eski kariyer konularında beklentilerinizi biraz daha gerçekçi tutmanız gerektiğini hatırlatıyor. Her şey hemen olsun istemek yerine, süreci sabırla yönetmek sizin için daha faydalı olacak.

Sevgili Akrep & Yükselen Akrep​

Venüs’ün burç değiştirmesi size içsel bir dönüşümü işaret ediyor. Liderlik vasıflarınızı bir kenara bırakıp sezgilerinize daha çok güvenmeniz gereken bir dönemdesiniz. Hayatınızda hangi alanlarda düzen ve şifa gerekiyorsa, dikkatinizi o yöne çevirmek size iyi gelecek. Venüs’ün etkisiyle birlikte özellikle iş ortamında ilişkileri gözden geçirmek, kimlerle yol almak istediğinize karar vermek faydalı olacaktır.

Haftanın sonunda Güneş–Jüpiter karesi devreye giriyor. Bu açı maddi konularda yavaşlamanız gerektiğini söylüyor. Özellikle aileden beklentiler ya da başkalarının maddi krizleriyle ilgilenmek sizi yorabilir. Çözüm odaklı olmanız güzel, ancak herkesin yükünü taşımak zorunda değilsiniz. Talep etmeyene yardım etmemek, bilginizi ve deneyiminizi öncelikle kendi hayatınıza saklamak daha doğru olacaktır.

Sevgili Yay & Yükselen Yay​

Bu hafta Venüs’ün etkisiyle ilişkilerde ve sosyal çevrenizde yeni bir hareketlilik başlıyor. Dostluklardan doğan fırsatlar, aşk hayatınıza yansıyabilir. Sosyalleşmek, farklı insanlarla tanışmak, kalabalık ortamlara girmek size iyi gelecek. Özellikle yaratıcılıkla ilgili işlerinizde destekleyici bir dönemdesiniz.

Ancak haftanın sonunda Güneş–Jüpiter karesi, fırsatların çok kolay gelmeyeceğini, biraz daha emek harcamanız gerektiğini gösterebilir. Aynı zamanda iş ve kariyer alanında hızlı kararlar almak yerine süreçleri dikkatle yönetmeniz faydalı olur. Bu dönem size yeni yollar açacak ama sabırlı adımlar atarsanız çok daha verimli sonuçlar alabilirsiniz.

Sevgili Oğlak & Yükselen Oğlak​

Venüs’ün Terazi burcuna geçişi sizin için kariyer alanında güçlü etkiler getiriyor. İş hayatınızda zarafetiniz, uyum arayışınız ve iletişim becerileriniz daha görünür olacak. Toplum önünde kendinizi rahatlıkla gösterebilir, doğru insanlarla birlikte önemli adımlar atabilirsiniz. Bu süreçte özellikle iş görüşmeleri, sunumlar ve ortak projeler size destek verecek.

Haftanın sonunda gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi ise, fırsatların biraz daha fazla emekle geleceğini hatırlatıyor. Özellikle aile sorumluluklarıyla iş hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Sabırlı ve planlı adımlar, uzun vadede size daha güçlü bir kariyer temeli sunacak.

Sevgili Kova & Yükselen Kova​

Venüs’ün Terazi’de ilerlemesi sizin için yolculuklar, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler alanında oldukça destekleyici olacak. Ufkunuzu genişleten konular, farklı kültürler ve yeni bakış açılarıyla beslenebilirsiniz. Bu süreçte aşkı da farklı ortamlarda, yolculuklarda ya da akademik bağlantılar üzerinden bulma ihtimaliniz yüksek.

Haftanın sonunda Güneş–Jüpiter karesi devreye giriyor. Bu açı, iletişim ve yakın çevre ilişkilerinizde sabır gerektiğini gösteriyor. Aceleyle alınacak kararlar yerine planlı hareket etmek, yolculuklarda temkinli olmak size fayda sağlayacak. Ufkunuzu büyütürken aynı zamanda ayaklarınızı yere sağlam basmanız gerekiyor.

Sevgili Balık & Yükselen Balık​

Venüs’ün Terazi’ye geçmesi, maddi kaynaklar, ortak paralar ve finansal düzenlemeler alanında etkili olacak. Ortak yatırımlar, krediler, miras ya da partnerinizin gelirleriyle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Bu dönemde finansal olarak destek alabilir ya da beklenmedik gelir fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Haftanın sonunda gerçekleşecek Güneş–Jüpiter karesi ise bütçenizi daha dikkatle yönetmeniz gerektiğini söylüyor. Fazla hayalci davranmak ya da gereksiz harcamalara yönelmek uzun vadede sizi zorlayabilir. Parasal konularda gerçekçi olmak, bütçeyi dengelemek ve adımlarınızı sağlam atmak en doğru strateji olacak.

haft köpek (2).webp

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,13–19 Ekim haftası sizi hem duygusal hem de fiziksel olarak yeniden hizalanmaya davet ediyor. İçinizde uzun zamandır bastırdığınız dürtüler, artık yüzeye çıkmak istiyor. Ancak bu hafta, hızlı kararların ve düşünmeden verilen tepkilerin beklenmedik sonuçlar doğurabileceğini unutmamalısınız. Özellikle çevrenizle kurduğunuz iletişim biçimi, olayların yönünü tamamen değiştirebilir. Her adımınızda “ne söylüyorum” kadar “nasıl söylüyorum” kısmı da belirleyici olacak. Bu dönem, dürtüsel davranmak yerine, bilinçli seçimlerle ilerlemeyi öğrenme haftası.Bu hafta içsel enerjiniz oldukça yüksek; ancak bu yoğunluk, zaman zaman sabırsızlık ve ani çıkışlar şeklinde dışa vurabilir. Özellikle otorite figürleriyle ya da sizin üzerinizde etkisi bulunan kişilerle olan ilişkilerinizde tansiyonu iyi yönetmek gerekiyor. Düşünmeden verdiğiniz bir tepki, ileride geri almak isteyeceğiniz sonuçlar yaratabilir. Kendinizi savunmakla saldırmak arasındaki o ince çizgide dengeyi bulmak bu haftanın temel sınavı olacak. Unutmayın, gücü gösterme biçiminiz, onu gerçekten taşıyıp taşımadığınızı da belirler.Partnerinizle iletişimde, kelimelerin gücü her zamankinden fazla. Suskunluk ya da öfke yerine, duygularınızı açıkça ifade etmek, hem yanlış anlaşılmaları önleyecek hem de ilişkinin temelini sağlamlaştıracaktır. Karşı tarafın sizi anlamasını beklemek yerine, kendi iç dünyanızı sade bir dille anlatmanız, duvarların yıkılmasını kolaylaştırır. Bu hafta, kalp kırmak yerine kalp açmayı tercih edin. Çünkü gerçek yakınlık, duygusal cesaretle başlar.Geçmişte kalmış bir hikâyenin tekrar karşınıza çıkması muhtemel. Ancak bu geri dönüş, duygusal bir tamamlanma mı yoksa yeni bir karma mı yaratacak, bunu iyi tartmanız gerekiyor. Aceleyle verilen kararlar, sizi yeniden aynı döngünün içine çekebilir. Bu süreçte, kalbiniz kadar mantığınızı da dinlemeniz önemli. Eskiyle hesaplaşmadan yeniyi inşa etmek kolay değil; fakat bu hafta, geçmişin sizden alacağı son sözleri duymanız gerekebilir.İş hayatında yoğun bir tempo sizi bekliyor. Özellikle yöneticilerle veya ekip arkadaşlarıyla olan iletişimde daha diplomatik bir dil kullanmak, gereksiz gerilimleri önleyecektir. Finansal olarak ise riskli yatırımlardan uzak durmanız gereken bir dönemdesiniz.Bu hafta “koruma” stratejisiyle hareket etmek, uzun vadede kazandırır.Zihinsel baskı ve yoğun stres, fiziksel olarak bedeninizde kendini gösterebilir. Migren, diş sıkma, bel ve eklem ağrıları bu haftanın dikkat edilmesi gereken alanları arasında. Enerjinizi sürekli dışa yöneltmek yerine, bedeni dinlendiren aktiviteler yapmak, size denge kazandıracaktır. Kısa yürüyüşler, nefes egzersizleri veya sessiz kalabildiğiniz alanlar, bu dönemde adeta birer şifa kapısı olabilir. Unutmayın, her şeyden önce sizi taşıyan bedeninize minnet göstermek, en büyük farkındalıktır.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,13–19 Ekim haftası, hayatınızın birçok alanında yavaş ama derin bir dönüşümün işaretlerini taşıyor. Şans sizin yanınızda olsa da, bu şansın sürdürülebilir olması için temkinli davranmanız önemli. Her gelen fırsat ilk bakışta cazip görünse de, perde arkasında başka dinamikler olabilir. Bu hafta, sabırlı ve gözlemci tavrınız size büyük avantaj sağlayacak. Enerjiniz yüksek olsa da, duygusal ve fiziksel dengenizi korumak önceliğiniz olmalı. Evren size, “daha fazlasını istemeden önce, elindekinin kıymetini bil” mesajını veriyor.Haftanın genel enerjisi, size birçok alanda potansiyel kazanç ve fırsat getirebilir. Ancak burada önemli olan, hızla değil bilinçle ilerlemektir. Yeni başlangıçlar, ortaklıklar veya anlaşmalar söz konusu olabilir; fakat aceleyle atılan adımlar, sonrasında güven sorunları doğurabilir. İnsanlara ve koşullara hemen güvenmek yerine, onların size gerçekten ne sunduğunu anlamaya çalışın. Bu hafta sezgileriniz oldukça güçlü; iç sesiniz size neyin doğru olduğunu gösterecek. Sadece biraz sabır ve gözlem gerekiyor.İlişkinizde bu hafta iniş çıkışlar yaşanabilir. Zaman zaman gereksiz yere detaylara takılmak, duygusal soğukluk yaratabilir. Oysa partnerinizin de kendi içsel süreçlerinden geçtiğini anlamak, ilişkinizi güçlendirecektir. Duygularınızın geçici dalgalanmalarına değil, ilişkinizin özüne odaklanın. Sükûnet, bu hafta en büyük gücünüz. Bazen bir sessizlik, bin kelimeden daha fazla şey anlatır. Bu yüzden irdemek yerine, hissederek ve anlayarak ilerleyin.Yeni tanışmalar bu hafta gündeme gelebilir. Ancak kalbinizin hızla ısındığı biri karşısında bile temkinli davranmakta fayda var. Her şeyin hemen olmasını istemek yerine, kişinin gerçek karakterini zaman içinde gözlemleyin. İlk izlenimler yanıltıcı olabilir. Bu dönem, kalıcı bağlar kurmak için doğru bir hazırlık evresinde olduğunuzu gösteriyor. Kendinizi olduğu gibi gösterin ama sınırlarınızı da koruyun; çünkü gerçek değer, sabırla inşa edilir.İş ortamında karmaşık durumlar veya dedikodular gündeme gelebilir. Ancak siz enerjinizi bu kaosa değil, hedeflerinize yöneltmelisiniz. Sükûnetinizi koruduğunuzda, kargaşa yaratan kişiler kendi kendilerine oyun dışı kalacaklardır. Maddi açıdan ise harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Ani masraflar veya gereksiz alışverişler can sıkabilir. Küçük döviz alımları, altın ya da birikim hesapları bu hafta için daha istikrarlı seçenekler arasında.Bedensel hassasiyetleriniz artabilir. Özellikle mide, sindirim sistemi ve kaslarla ilgili rahatsızlıklar öne çıkıyor. Ayrıca halsizlik ve kilo dalgalanmaları da motivasyonunuzu etkileyebilir. Bu nedenle, ağır yiyeceklerden kaçınmak ve uyku düzeninizi korumak oldukça önemli. Doğada vakit geçirmek ya da kısa yürüyüşler yapmak size iyi gelecektir. Bu hafta, bedeninizi değil, bedeninizin sizi nasıl hissettirdiğini dinleyin. Çünkü denge, ancak kendinizi nazikçe dinlediğinizde kurulur.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,13–19 Ekim haftası, uzun süredir sizi zihinsel olarak meşgul eden konuların nihayet çözüme kavuştuğu bir dönemi müjdeliyor. Gözünüzde büyüttüğünüz sorunların birer birer anlamını yitirdiğini fark edebilirsiniz. Bu hafta, “olmaz” dediğiniz birçok şeyin kendi içinde dengeye oturduğunu göreceksiniz. Hayat size, karmaşık görünen her düğümün aslında sabır ve doğru iletişimle çözülebileceğini kanıtlayacak. Zihinsel yoğunluğunuz yüksek; ancak artık bu enerjiyi kaygıya değil, yaratıcılığa dönüştürme zamanı.Uzun zamandır sizi geride tutan belirsizlikler netleşmeye başlıyor. Özellikle geçmişte çözemediğiniz konular, şimdi mantık ve olgunluk çerçevesinde sonuca bağlanabilir. Bu hafta, olaylara daha objektif bakabilme beceriniz güçleniyor. Artık duygularınızın değil, bilincinizin yönlendirdiği kararlar almak size kazandıracak. Gözünüzde büyüttüğünüz kişiler ya da durumlar, sandığınız kadar güçlü değilmiş gibi görünebilir. Bu farkındalık, içsel özgürlüğünüzün kapısını aralayacak.İlişkinizde bu hafta, iletişim biçiminiz belirleyici olacak. Ufak tefek anlaşmazlıkları büyütmek yerine, sakin tartışmalarla çözüm üretmeye çalışın. Partnerinizle aranızdaki gerginliği yapıcı bir dille dönüştürmek, ilişkinin derinleşmesine yardımcı olabilir. Öfke patlamaları ya da eski kırgınlıkları yeniden gündeme getirmek sadece sizi yorar. Unutmayın, bazen bir adım geri çekilmek, ilişkinin uzun vadede güçlenmesini sağlar. Bu hafta, “haklı olma” değil, “birlikte olma” bilincine odaklanın.Geçmişle bağları koparma zamanı geldi. Eski defterleri yakmak, artık sizi büyütmeyen hikâyelere nokta koymak için cesaretinizi kullanmalısınız. Yeni bir dönem başlarken, duygusal olarak da hafiflemeniz gerekiyor. Geçmişte yaşadıklarınız size ders olarak kalmalı, yük olarak değil. Bu hafta kalbinizi yeniden açma isteği duyabilirsiniz; ancak önce kendi iç sesinizi dinleyin. Çünkü bu kez başlayan şey, önce sizinle barışmanızdan doğacak.Uzun zamandır çaba gösterdiğiniz bir konuda nihayet hak ettiğiniz karşılığı alma vakti geldi. Yöneticilerden ya da üst konumdaki kişilerden beklediğiniz destekler, bu hafta kapınızı çalabilir. İşinizle ilgili yeni bir proje, teklif ya da terfi gündeme gelebilir. Finansal anlamda ise ek gelir fırsatları doğabilir.Sabırlı adımlar, ilerleyen dönemde büyük kazançlara dönüşebilir.Vücudunuz size bu hafta bazı uyarılar verebilir. Özellikle böbrekler, idrar yolları ve bel bölgesi hassasiyetine dikkat edin. Su tüketimini artırmak, dengeli beslenmek ve fazla kafeinden uzak durmak önemli olacak. Zihinsel gerginliklerin bedensel ağrılara dönüşme ihtimali yüksek, bu yüzden dinlenmeyi ihmal etmeyin. Meditasyon, nefes çalışmaları veya sadece sessiz kalmak bile bedeninizin size teşekkür etmesini sağlayacak. Bu hafta, zihinsel dinginlik fiziksel iyileşmenin anahtarı olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,13–19 Ekim haftası, hayatınızda duygusal anlamda güçlenmenizi sağlayacak gelişmelere sahne oluyor. Uzun süredir sizi yoran belirsizliklerin ardından, bu hafta aidiyet duygunuz yeniden filizleniyor. Kendinizi hem sevilmeye hem de değer görmeye daha açık hissedeceksiniz. Ev, aile, ilişki veya iş gibi temalarda, “ben buradayım” deme cesaretini gösterebilirsiniz. Bu dönem, hem içsel hem de dışsal anlamda köklenmenin haftası. Artık sizi küçülten durumları değil, büyüten bağları seçme zamanı.Hafta boyunca karşınıza çıkacak gelişmeler, kendinize olan güveninizi tazeleyecek. İnsan ilişkilerinde değer görme arzunuzun karşılığını alabilirsiniz. Özellikle uzun süredir emek verdiğiniz bir konuda, çevrenizden takdir ve destek görmek ruh halinizi yükseltecek. Bu süreçte, duygusal olarak yeniden merkezleniyor ve aidiyet hissinizi güçlendiriyorsunuz. Hayatın size sunduğu küçük jestler bile, “doğru yoldayım” hissini hatırlatabilir. Sadece duygusal dalgalanmalara kapılmadan istikrarınızı korumaya özen gösterin.Bu hafta ilişkilerde köklü değişim rüzgarları esiyor. Partnerinizle birlikte alışkanlıklarınızı sorgulayabilir, duygusal bağınızı daha derin bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Cesaretinizin arttığı bir dönemdesiniz; ilişkinizin yönünü belirlemek için kararlı adımlar atabilirsiniz. Birlikte taşınmak, evlilik kararı almak veya ortak bir geleceğe dair ciddi konuşmalar yapmak gündeme gelebilir. Duygularınızı bastırmak yerine paylaşmak, size hem güç hem huzur kazandıracak. Unutmayın, duygusal derinlik bazen yenilenmenin de anahtısıdır.Evren bu hafta sizi şaşırtabilir. Tesadüf gibi görünen karşılaşmalar, hayatınıza yeni bir heyecan katabilir. Ayağınızı yerden kesecek, beklenmedik bir bağlantı gündeme gelebilir. Ancak bu etkileşim, sadece romantik değil, aynı zamanda ilham verici bir deneyim de olabilir. Kaderin sizi biriyle bir araya getirme biçimine güvenin ama hemen teslim olmayın. Öncelikle bu kişinin sizin hayat enerjinize nasıl dokunduğunu fark edin. Bu hafta, kalbinizin ritmi hızlanırken mantığınızla kalbiniz arasında bir denge kurmak önemli olacak.İş hayatında bazı gerginlikler ya da moral bozucu durumlar yaşanabilir. Ancak bunların kalıcı etkiler yaratmayacağını bilmelisiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalara açık bir dönemdesiniz. Tepki vermek yerine gözlemci olun; çünkü olayların perde arkasında düşündüğünüzden farklı dinamikler olabilir. Finansal anlamda ise borçlarınızı düzenleme, gelir-gider dengesini netleştirme haftasındasınız.Bedeniniz bu hafta stresin yansımalarını taşıyabilir. Boyun, omuz ve sırt bölgelerinde kas sıkışmaları, sinir gerilimi ya da reflü gibi rahatsızlıklar öne çıkıyor. Günlük rutininize hafif egzersizler, germe hareketleri ve su tüketimi eklemek iyi gelecektir. Özellikle duygusal stresin fiziksel ağrılara dönüştüğünü fark ediyorsanız, biraz nefes almak şart. Mentalinizi rahatlattığınızda, bedeniniz de buna yanıt verecektir. Hatırlayın; bu hafta sadece kalbinizi değil, bedeninizi de şefkatle sarmalamanız gerekiyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,13–19 Ekim haftası sahne sizin! Parladığınız, dikkat çektiğiniz ve insan ilişkilerinde denge kurma becerinizle fark yarattığınız bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta, diplomatik tutumunuz sayesinde zor görünen durumları kolayca çözebilirsiniz. İnsanlar sizi dinliyor, söylediklerinize değer veriyor. Ancak dikkat: Işığınız güçlü olsa da, fazla sorumluluk almak sizi yorabilir. Bu dönem, hem gücünüzü göstermek hem de sınırlarınızı korumak arasında denge kurma haftası.Haftanın enerjisi, hem sosyal hem de profesyonel anlamda sizi ön plana çıkarıyor. Ortamda arabulucu rolü üstlenebilir, iki taraf arasında dengeyi sağlayan kişi olabilirsiniz. Diplomatik ve uzlaştırıcı yaklaşımınız, çevrenizde takdir topluyor. Ancak bu yoğun temponun ortasında kendi ihtiyaçlarınızı unutmamaya özen gösterin. Başkaları için gösterdiğiniz anlayışı, kendinize de göstermeniz gerekecek. Özellikle ilişkiler, iş birlikleri ve topluluk içi etkileşimlerde “denge” en önemli anahtarınız olacak.Bu hafta partnerinizle olan iletişiminiz daha sağlam bir zemine oturabilir. Uzun süredir gösterdiğiniz çaba ve sabrın karşılığını almanız sizi rahatlatacak. İlişkinizde güven duygusu yeniden inşa ediliyor. Geçmişte yaşanan anlaşmazlıklar artık yerini karşılıklı anlayışa bırakabilir. Duygusal olarak daha açık olduğunuz bir dönemdesiniz; bu da sevgi bağını güçlendirecek. Unutmayın, ilişkinin değerini anlamak için bazen zor dönemlerden geçmek gerekir,şimdi o emeklerin meyvesini toplama vakti.Yeni tanışmalar bu hafta gündeme gelebilir. Ancak hemen bağ kurmak yerine, kişinin karakterini zamana bırakmakta fayda var. Karşınıza çıkan kişiler cazip görünebilir; yine de ilk izlenimle hareket etmeyin. Bu hafta evren size, “önce gözlemle, sonra kalbini aç” diyor. Sosyal çevrenizde dikkat çekiyorsunuz; hatta hiç beklemediğiniz bir kişi sizden etkilenebilir. Ancak duygusal olarak netleşmeden derinleşmek, ileride karmaşa yaratabilir.İş hayatında sorumluluklarınız artıyor; ancak bu aynı zamanda yeteneklerinizin fark edilmesi anlamına da geliyor. Özellikle ekip çalışmalarında liderliğiniz ön plana çıkabilir. Otorite figürleriyle olan ilişkilerinizde dengeyi korumak önemli; gereksiz rekabetten kaçının. Finansal olarak ise bu hafta harcamalarda temkinli davranmanız gerekiyor.Planlı davranmak bu hafta hem rahatlık hem güven getirecek.Yoğun tempo, vücudunuzda stres kaynaklı etkiler yaratabilir. Özellikle cilt hassasiyetleri, egzama, alerji ve saç dökülmesi gibi durumlar ön planda. Ayrıca tansiyon dalgalanmalarına karşı dikkatli olun. Bol su tüketimi, dengeli beslenme ve düzenli uyku, bu dönemde bedeninizi korumanın en basit ama en etkili yolları olacak. Enerjiniz yüksek olsa da, sınırlarınızı aşmadan yaşamak bu hafta için bir zorunluluk. Unutmayın, parlayan ışığın uzun ömürlü olması için istikrarlı bir bakım gerekir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,13–19 Ekim haftası, kendinizle yeniden gurur duyacağınız bir sürece adım atıyorsunuz. Uzun süredir emek verdiğiniz konuların karşılığını alabilir, kendi başarılarınızı daha fazla takdir etmeye başlayabilirsiniz. Bu dönem, özsaygınızı güçlendiren olaylarla dolu olacak. Artık başkalarının onayına ihtiyaç duymadan da “ben başardım” diyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İç sesiniz size, “artık sadece üretmek değil, hak ettiğin değeri fark etme zamanı” diyor.Bu hafta enerjiniz, özellikle kişisel gelişim ve kendini gerçekleştirme alanında yoğunlaşıyor. Hayatın size sunduğu her deneyimi bir olgunlaşma süreci olarak görüyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıkları artık sizi geriye değil, ileriye taşıyor. Bu da sizi daha olgun, daha bilge ve özgüveni yüksek bir hale getiriyor. Kendinizi daha çok sevdiğiniz, iç dünyanızla barıştığınız bu dönemde, yaptıklarınızla çevrenizden de takdir toplayabilirsiniz.İlişkinizde bu hafta dış etkenlerin yarattığı baskılar öne çıkabilir. Aile, iş veya çevresel faktörler partnerinizle aranızdaki dengeyi zorlayabilir. Ancak sabırla ve anlayışla yaklaştığınız sürece bu dönemi sağlıklı bir şekilde atlatabilirsiniz. Partnerinizin iç dünyasında yaşadığı karmaşayı kişisel algılamayın. İlişkinizi güçlendiren şey, her fırtınaya rağmen yan yana durabilme gücünüz olacak. Unutmayın, bazı ilişkiler sessizlikte değil, sabırda olgunlaşır.Kader bu hafta sahneye çıkıyor! Yazgınızı değiştirecek nitelikte bir tanışma gündeme gelebilir. Ancak bu enerji güçlü olduğu kadar riskli de olabilir. Duygularınız hızla derinleşebilir, ama hemen teslim olmamakta fayda var. Bu kişi size güçlü bir dönüşüm getirebilir; ancak ilişkinin dengesini korumak önemli. Bu hafta hayatınıza giren insanlar, geleceğinizi etkileyebilir. Bu nedenle sezgilerinizi küçümsemeyin ve ilk izlenimlerle yetinmeyin.İş hayatında yenilikler ve genişleme fırsatları gündemde. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler, eğitim fırsatları veya yeni projeler karşınıza çıkabilir. İş değiştirmek isteyen Başaklar için uygun bir dönem olabilir. Yeteneklerinizi fark eden kişilerden destek görebilirsiniz. Finansal anlamda ise küçük borçları kapatmak ve kalan bütçeyi güvenli alanlarda değerlendirmek akıllıca olur. Yoğun tempoya bağlı olarak sindirim sisteminiz ve kaslarınız hassas olabilir. Bağırsak problemleri, kas zorlanmaları, grip veya dişle ilgili hassasiyetler gündeme gelebilir. Bedeniniz size dinlenme sinyalleri verebilir, bu yüzden vücudunuzu zorlamayın. Sağlıklı beslenme, yeterli su tüketimi ve düzenli uyku bu dönemde önceliğiniz olmalı. Unutmayın; beden, ruhun yaşadığı evdir. Onu ihmal etmek, enerjinizi de zayıflatır.Bu hafta, hem içsel hem de dışsal anlamda yenileniyorsunuz. Kendinizle gurur duyun, çünkü şimdiye kadar gösterdiğiniz sabır ve azim, gelecekte size büyük fırsatların kapısını açacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,13–19 Ekim haftası, hayatınızda hem kişisel hem de profesyonel anlamda dengeyi korumanız gereken bir dönem başlıyor. Bu hafta sizi öfkeye sürükleyen durumlarla karşılaşabilir, sabrınızın sınandığını hissedebilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken şey şu: gerçek güç, duygularınızı bastırmakta değil, onları yönlendirebilmekte saklıdır. Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız, önce kendi iç sesinizi duymanız gerekiyor. Bu dönem, her türlü kaybın aslında sizi yeniden inşa etmeye geldiğini hatırlatacak.Haftanın enerjisi, sizi tahammül sınırlarınızı test edecek olaylarla karşılaştırabilir. Özellikle ilişkilerde veya iş ortamında yanlış anlaşılmalar, sabırsızlık ve duygusal patlamalar gündeme gelebilir. Bu dönemde, öfkeyle verilen tepkiler kalıcı izler bırakabilir. Bu nedenle, durup düşünmek ve tepkileri bilinçli yönetmek büyük önem taşıyor. Duygusal olarak gerilim yüksek olsa da, olaylara soğukkanlı yaklaştığınızda kontrolü yeniden elinize alabilirsiniz. Unutmayın, bazen kaybetmemek için sadece sessiz kalmak gerekir.Bu hafta ilişkilerinizde gerilimli bir atmosfer hâkim olabilir. Partnerinizle aranızda geçmişten kalan konular tekrar gündeme gelebilir. İletişim sırasında kullandığınız kelimelere özen göstermeniz, tartışmaların yönünü değiştirebilir. Karşı tarafın sizi anlamadığını düşünseniz de, sakinliğinizi koruduğunuzda aslında konunun çözülebildiğini fark edeceksiniz. Bu dönem, duygusal olgunluk testinden geçiyorsunuz. Sözleriniz ya yıkar ya da onarır — siz onarmayı seçin.Yeni bir ilişkiye başlama isteğiniz güçlü olabilir, ancak bu hafta evren sizden konfor alanınızı terk etmenizi istiyor. Aynı kalıplarla, farklı sonuçlar beklemek artık işe yaramayacak. Bu dönem sizi biraz rahatsız edecek deneyimlerle büyütebilir. Tanıştığınız kişiler hayat görüşünüzü sorgulatabilir, sizi daha cesur olmaya itebilir. Kalbinizi açarken temkinli olun, ama geçmiş korkularla da kendinizi sınırlamayın. Çünkü bu hafta, sizi dönüştürecek bağlantılar ufukta görünüyor.İş hayatında yeni ortamlara veya farklı görev alanlarına geçiş söz konusu olabilir. Bu değişim ilk etapta sizi yorsa da, uzun vadede yönünüzü tamamen değiştirebilir. Bu dönem, risk alırken detayları gözden kaçırmamanız gereken bir dönem. Finansal anlamda ise özellikle sözleşmeler, anlaşmalar ve imzalar konusunda dikkatli olmalısınız.Sabırla ilerlerseniz, bir sonraki adımda kazanan siz olacaksınız.Bedeniniz bu hafta enerjisel dengesizliğe duyarlı olabilir. Halsizlik, düşük tansiyon, baş dönmesi ve küçük kazalar gündeme gelebilir. Aşırı stres, bedeninizi yavaşlatabilir. Bu yüzden bol su içmek, dengeli beslenmek ve uyku düzenine özen göstermek çok önemli. Ağır egzersizler yerine, vücudu dengeleyen hafif yürüyüşler ya da nefes çalışmaları tercih edebilirsiniz. Unutmayın, ruhun dengesini bulan beden, kendini çok daha hızlı toparlar.Bu hafta sizin için bir “denge sınavı.” Öfkenizi bastırmak yerine, onu yönetmeyi öğrenirseniz hayatın size sunduğu değişimleri çok daha sağlıklı biçimde kucaklayabilirsiniz. Evren sizden sakinlik, sizden güç, sizden bilgelik istiyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,13–19 Ekim haftası, küllerinizden yeniden doğacağınız, geçmişin yüklerini geride bırakıp kendi gücünüzü yeniden hatırlayacağınız bir dönemin kapılarını aralıyor. Artık kimseye kendinizi kanıtlama ihtiyacınız yok; çünkü bu hafta, Anka kuşu gibi küllerinizden doğarak herkese içsel direncinizi göstereceksiniz. Hayatınızın birçok alanında dönüşüm rüzgarları esiyor. Bu değişim sizi korkutmasın — çünkü bu kez yönü siz belirliyorsunuz.Uzun süredir içsel olarak sizi sıkıştıran konular artık geride kalıyor. Artık kontrolü elinize alma, gücünüzü yeniden yapılandırma ve kendi hikayenizi yazma zamanındasınız. Yaşamınızda dönüşümün en güçlü evrelerinden birine adım atıyorsunuz. Eski düzenin yıkılması, yeninin kurulmasına alan açacak. Bu hafta, geçmişle hesaplaşmaktan ziyade geleceği inşa etmeye odaklanın. Her bitişin ardından gelen başlangıcın tohumları bu dönemde atılacak.Partnerinizle yaşadığınız sorunlar, artık daha olgun bir iletişim biçimiyle çözülebilir. Bu hafta ilişkilerde dönüşüm, hem sizden hem de karşı taraftan gelecek. Duygusal bağlarınız güçlenirken, birlikte geleceğe dair ciddi adımlar atma fikri gündeme gelebilir. Ortak hedefler belirlemek, ilişkinize derinlik katacak. Ancak geçmiş kırgınlıkları yeniden gündeme taşımak yerine, “şimdi ne yapabiliriz?” sorusuna odaklanın. Bu hafta sevgi, kararlılıkla birleştiğinde kalıcı bir bağ yaratabilir.Evren bu hafta size güçlü bir mesaj gönderiyor: “Hazırsan, kalbinin frekansına uygun biri yaklaşıyor.” Hayallerinizdeki kişiyle tanışma olasılığı oldukça yüksek. Ancak bu karşılaşma sadece romantik değil, ruhsal bir etkileşim de taşıyabilir. Uzun zamandır beklediğiniz “o doğru kişi” enerjisi bu hafta yaşamınıza dokunabilir. Bu süreçte kendinizi ifade etmekten çekinmeyin; çünkü siz ne kadar özgün olursanız, karşınıza çıkan kişi de o kadar sizi tamamlayacaktır.Artık büyük hedeflerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı geldi. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projeler, somut sonuçlar vermeye başlayabilir. Planlarınızı adım adım uyguladığınızda, başarı kaçınılmaz olacak. Ancak sabırlı olmalısınız; bu dönem hızdan çok strateji zamanı. Aceleyle karar vermek yerine, gelişmeleri izlemek daha faydalı olacak.Yoğun dönüşüm enerjisi, bedende bazı hassasiyetler yaratabilir. Hormon dengesizlikleri, ciltte lekelenmeler, baş ağrıları veya küçük yanıklar gündeme gelebilir. Bu dönemde stres faktörlerini azaltmak, bedeninizi daha dengede tutacaktır. Özellikle dinlenmeye, bol su tüketimine ve cilt sağlığınıza özen göstermelisiniz. İçsel arınma sürecinde olduğunuz için, ruhsal yüklerin bedene yansıması doğaldır. Ancak kendinize şefkat gösterdiğinizde, bu enerjiyi hızla dönüştürebilirsiniz.Bu hafta sizden korkusuz olmanız isteniyor. Her kriz, bir yeniden doğuş fırsatıdır. Siz doğuştan dönüşüm ustasısınız, şimdi sadece kendinize güvenin ve küllerinizden yeniden doğmanın muazzam gücünü hatırlayın.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,13–19 Ekim haftası, sizi konfor alanınızdan çıkaran olaylarla karşılaştırabilir. Hayatın sizden istediği şey direnç değil, teslimiyettir. Bu hafta, değişime direndikçe karma artabilir; oysa akışa güvenmeyi seçtiğinizde kapılar birer birer açılacak. Sizi zorlayan koşullar aslında büyümenize vesile oluyor. Her şeyin anlamını hemen çözmeye çalışmak yerine, olayların doğal ritmine bırakın kendinizi. Bu hafta, hayat size “bazen en iyi yön, rüzgârın estiği yöndür” diye fısıldayacak.Bu hafta önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz kararlar, artık karşınıza net bir şekilde çıkıyor. Özellikle kişisel gelişiminiz, inanç sisteminiz ve yönünüzle ilgili konularda değişim kaçınılmaz. Direnç göstermek yerine bu dönüşümü sahiplenin. Çünkü evren, sizi daha özgür ve gerçek bir benliğe yönlendiriyor. Sizin için “bırakmak” kelimesi bu hafta şifa anlamına gelecek. Ne kadar serbest bırakırsanız, o kadar hızla yenileneceksiniz.Bu hafta ilişkilerde açık iletişim çok önemli. Hissettiklerinizi bastırmak yerine paylaşmak, bağınızı güçlendirecek. Partnerinizle aranızda uzun zamandır konuşulmayan konular varsa, bunları dürüstçe ifade etmenin tam zamanı. Gereksiz gurur ya da mesafe, sadece aradaki bağı zayıflatabilir. Duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin; çünkü samimiyet, bu ilişkiyi tazeleyen en güçlü ilaç olacak. Bu dönem, sevginin keyfini yeniden hatırlama zamanı.Yeni tanışmalar gündeme gelebilir, ancak dikkatli olun. Bu hafta ölçüsüz davranan, sınır tanımayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle iletişimde hızlı ilerleyen ilişkilerde kırmızı bayrakları görmezden gelmeyin. Bu dönem sizi duygusal olarak büyütecek ama aynı zamanda seçimlerinizi netleştirecek. Gerçek bağlantı ile geçici heyecan arasındaki farkı anlamak, bu haftanın en büyük farkındalığı olacak.İş ortamında sizi kaosa çekmeye çalışan kişiler olabilir. Dedikodulara veya manipülatif söylemlere kulak asmayın. Bu hafta profesyonel duruşunuzu korumak, kariyerinizde uzun vadeli kazanç sağlayacak. Yeni fırsatlar yolda, ancak seçimlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Gereksiz risklerden kaçının; istikrar, kazancın anahtarı olacak.Bağışıklık sisteminiz bu hafta hassas olabilir. Boğaz enfeksiyonları, karaciğerle ilgili hassasiyetler veya üreme organlarında rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Aşırı yorgunluk ve stres, bedeninizi zorlayabilir. Bol su içmek, bitkisel çaylar tüketmek ve uykunuza özen göstermek bu dönemde iyileştirici etki yaratır. Ayrıca bedensel rahatsızlıkların arkasında bastırılmış öfke ya da stres olabileceğini fark ederseniz, biraz yavaşlamayı deneyin.Bu hafta hayat sizden “kontrol” değil “güven” istiyor. Değişime direnmek yerine onunla akmayı öğrendiğinizde, önünüzdeki yollar kendiliğinden açılacak. Unutmayın sevgili Yay, siz rüzgârın yönünü değiştiremezsiniz ama yelkenlerinizi ona göre ayarlayabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,13–19 Ekim haftası, sabırla beklemenin ne kadar güçlü bir strateji olduğunu bir kez daha hatırlayacağınız bir dönemi getiriyor. Bu hafta dürtüsel hareketler, sizi uzun vadede pişmanlık duygusuna itebilir. Oysa zaman, sizin müttefikiniz. Herkesin günü gelir; ama sizin gününüz, doğru zamanda atılmış adımların ardından doğar. Şu anda hayat sizden sadece bir şey istiyor: soğukkanlılık ve planlı ilerleme.Bu hafta enerjiniz yüksek olsa da, fevri davranışlardan kaçınmanız gerekiyor. Özellikle çevrenizdeki insanların sizi provoke eden tavırları karşısında sakinliğinizi koruyun. Sözleriniz bu dönemde büyük etki yaratabilir, bu nedenle ne söylediğinize dikkat edin. Olaylar karşısında sabırlı kalmak, sizi bir adım öne taşıyacak. Unutmayın, siz strateji ustasısınız — bu yüzden her hamleyi zamanında yapmak sizin doğanızda var. Herkesin günü gelebilir ama sizin başarınız kalıcı olacak.İlişkinizde bu hafta dış faktörlerin etkisi belirginleşebilir. Aile, iş veya sosyal çevrenin baskısı, partnerinizle aranıza mesafe koyabilir. Ancak bu enerjiyi bir çatışmaya dönüştürmek yerine, ilişkinizi koruyan bir alan yaratmaya çalışın. Duygusal olarak geri çekilmek yerine, daha anlayışlı bir tavır sergilemek ilişkinin güven zeminini güçlendirecek. Sabır, bu dönemde ilişkinin en güçlü yapı taşı olacak.Geçmiş vurgulu bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Bitmiş sandığınız bir hikâye, beklenmedik bir iletişimle tekrar canlanabilir. Ancak bu kez şartlar eskisi gibi değil. Karşınızdaki kişi değişmiş olabilir, ama sizin de artık aynı duygusal noktada olup olmadığınızı sorgulamanız gerekiyor. Bu hafta geçmişle hesaplaşmak değil, geçmişi olgunlukla kapatmak daha doğru bir seçim olabilir. Yine de kalbinizle aklınız arasında kuracağınız denge, sizi doğru yöne götürecektir.İş yaşamında yeni yönelimler gündeme gelebilir. Uzun zamandır düşündüğünüz iş değişikliği veya farklı bir alana geçiş konusu bu hafta tekrar önünüze gelebilir. Ancak karar verirken acele etmeyin. Planlı hareket etmek, sizi uzun vadeli başarıya taşıyacak.Kararları alırken tek başınıza değil, güvenilir danışmanlarla ilerlemeniz yararlı olacaktır.Bu hafta bedeniniz özellikle alt bölgeye odaklanıyor. Bel, diz ve bacaklarda ağrılar, dolaşım problemleri veya varis gibi konular öne çıkabilir. Uzun süre hareketsiz kalmak sizi zorlayabilir, bu nedenle düzenli yürüyüş veya esneme egzersizleri yapmanız faydalı olacaktır. Ayrıca stres kaynaklı kas gerginliklerine dikkat edin. Sağlık konusunda disiplinli davranmak, ileride oluşabilecek kronik sorunların önüne geçecektir.Bu hafta sizin için bir “sabır testi.” Olayları hızlandırmaya çalışmak yerine, zamanın size çalışmasına izin verin. Sükûnetiniz, en büyük kozunuz olacak. Unutmayın sevgili Oğlak, bazı zaferler sessiz kazanılır ama yankısı uzun sürer.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,13–19 Ekim haftası, hayat sahnesinde kendinizi yeniden tanımlayacağınız güçlü bir dönemi müjdeliyor. Uzun süredir zihninizde kurguladığınız hayaller artık somut bir yöne evriliyor. Bu hafta, kendinizi ifade etme biçiminiz, hedeflerinize ulaşmanızda belirleyici olacak. Hayat sizden “artık sırada sen varsın” diyor. Cesaretiniz, vizyonunuz ve kararlılığınız bu dönemin anahtarları olacak. Her şey değişiyor, ama bu kez değişimi siz yönetiyorsunuz.Bu hafta kendinizi gerçekleştirme enerjisi oldukça güçlü. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar bir anda karşınıza çıkabilir. Özellikle yaratıcılığınızı ön plana çıkaran alanlarda fark edilme olasılığınız yüksek. Hayalleriniz size hiç olmadığı kadar yakın; ancak bu süreçte dikkat etmeniz gereken tek şey sabır. Her şey bir anda gerçekleşmeyecek, ama her adım sizi hedefinize yaklaştıracak. Bu hafta evren sizden korkmadan adım atmanızı istiyor çünkü risk almak, ödülün ilk şartıdır.İlişkilerde bu hafta bir huzur dönemi başlıyor. Son dönemlerde yaşanan dalgalanmalar yerini daha dingin ve anlayışlı bir atmosfere bırakıyor. Partnerinizle daha çok paylaşım yapabilir, geleceğe dair planlarınız üzerinde konuşabilirsiniz. Bu dönem, duygusal güveni yeniden inşa etme haftası. Birlikte geçirilen zamanların kalitesi artıyor. Artık ilişkiniz daha derin, daha olgun bir forma bürünüyor.Yeni başlangıçlar kapıda! Kalbinizi heyecanlandıracak bir tanışma yaşayabilirsiniz. Ancak bu sefer ilk adımı sizden bekliyor olabilir hayat. Cesur olun; çünkü bu enerji “kendini göstermekten korkma” diyor. Yeni bir aşkın filizlenmesi için kalbinizin açık olması yeterli. Bu kişi sizi hem duygusal hem entelektüel anlamda etkileyebilir. Ancak unutmayın, bu ilişkiyi anlamlı kılacak şey, sizin özgün yanınızı paylaşma cesaretinizdir.Değişim kapınızı çalıyor. İş ortamında farklı bir göreve geçiş, yeni bir teklif ya da bambaşka bir sektöre yönelme ihtimali gündeme gelebilir. Bu süreç sizi biraz zorlayabilir ama uzun vadede büyük bir tatmin yaratacak. Kalp çarpıntısı, tansiyon dalgalanmaları veya baş dönmesi gibi rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Enerjiniz yüksek olsa da, bedeninizin limitlerini zorlamayın. Damar ve dolaşım sistemiyle ilgili konularda düzenli kontroller faydalı olabilir. Meditasyon, nefes egzersizi ve yeterli su tüketimi bu hafta bedeninizi dengelemenize yardımcı olacaktır. Unutmayın, zihinsel netlik için önce bedensel huzur gerekir.Bu hafta sizin için “yeniden doğuş” haftası. Hayalleriniz artık sadece bir fikir değil, gerçeğe dönüşmek üzere. Cesaretle ilerleyin sevgili Kova, çünkü yıldızlar bu kez sizin vizyonunuza hizmet ediyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,13–19 Ekim haftası, yaşamınızda dönüm noktası olabilecek gelişmelerin ardı ardına yaşanacağı güçlü bir süreci başlatıyor. Şans, sezgi ve değişim enerjisi aynı anda devrede. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar görünür hale gelebilir ve hayatınız yepyeni bir yön kazanabilir. Bu dönem, geçmişte yaptığınız fedakarlıkların karşılığını alacağınız bir evreyi temsil ediyor. Evren size diyor ki: “Artık korkmadan kendi ışığını takip et.”Bu hafta hayatınızda hızla gelişen olaylar zinciri başlayabilir. İlk bakışta belirsiz gibi görünen durumlar aslında sizi olması gereken yola yönlendiriyor. İç sesinizi dinleyin; çünkü sezgileriniz, bu dönemde en doğru rehberiniz olacak. Çevrenizden beklemediğiniz destekler gelebilir, özellikle geçmişte kapandığını düşündüğünüz bir kapı yeniden aralanabilir. Her şeyin bir planı var ve siz şu anda o planın merkezindesiniz.İlişkinizde içten yapılan her konuşma, aranızdaki bağı güçlendirecek. Bu hafta duygularınızı bastırmak yerine açıkça ifade etmek, ilişkinizdeki huzuru geri getirebilir. Partnerinizle geçmiş meseleleri çözmek, duygusal bir rahatlama yaratacak. Bu dönem, affetmenin, anlamanın ve yeniden bağ kurmanın haftası. Duygusal güveni inşa etmenin yolu dürüstlükten geçiyor; bu yüzden hislerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.Uzun süredir devam eden karmaşık veya yarım kalmış duygusal süreçler bu hafta netleşiyor. Artık sizi yoran belirsizlikler son buluyor. Hayatınıza girecek biri, “işte bu kişi” dedirtebilir. Bu enerji sadece yeni bir aşkı değil, ruhsal bir tamamlanmayı da işaret ediyor. Evren, sizin kalbinizi gerçekten anlayacak birini karşınıza çıkarabilir. Ancak bu kez geçmiş deneyimlerinizi unutmayın; sevgiye teslim olurken sınırlarınızı koruyun.İş hayatında kendinizden emin adımlar atmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Artık emek verdiğiniz konularda arka planda kalmak yerine, sorumluluk almanın zamanı geldi. Üstleriniz veya iş arkadaşlarınız gözünde güvenilir bir imaj çiziyorsunuz bu da yeni fırsatların önünü açabilir. Alerji, sinüzit, astım veya solunum yolları hassasiyetine karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle mevsim geçişleri, bağışıklığınızı zorlayabilir. Temiz hava almak, düzenli uyku ve su tüketimine özen göstermek önem taşıyor. Ayrıca duygusal stresin bedensel yansımalarını hafifletmek için meditasyon veya nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Bu hafta bedeniniz size “daha yavaşla” diyor; onu dinlemek, yeniden güç kazanmanızı sağlayacak.Bu hafta hayatınızın yönü değişebilir. Her şey bir anda gerçekleşiyor gibi görünse de, aslında uzun zamandır bu dönüşüm için hazırlanıyordunuz. Artık yeni bir sayfa açılıyor sevgili Balık bu kez hikâyeyi kalbinizin sesiyle yazma zamanı.

hh (1).webp

3-19 Ekim 2025 Haftasının en önemli gökyüzü gündemi;
Venüs’ün yönetici pozisyonda olduğu Terazi burcuna geçişi💫
İlişkiler ve finansal konularda daha olumlu ve destekleyici enerjilerde olacağımız bu süreçte, 7 Kasım 2025 tarihine kadar en şanslı burçlar;
Bireysel doğum haritasında Terazi,İkizler,Kova,Yay ve Aslan burçlarında gezegen yerleşimleri olanlar🌸

haft köpek (7).webp

🔮 14–20 Ekim 2025 Haftası: “Kalp ve Zihin Aynı Şeyi Söylüyor mu?”

📌Haftaya duygusal Ay–Yengeç enerjisiyle başlıyoruz. Duygular derin, aidiyet ihtiyacı güçlü.

📌Salı günü Venüs Terazi’ye geçerek ilişkilerde zarafet, uyum ve estetik arayışını artırıyor. Ancak aynı gün Neptün’le karşıt, Uranüs’le üçgen açısı var — yani romantik idealler ile özgürlük arzusu arasında gidip gelebiliriz. Gerçekleri görmek, hayale kapılmamak önemli.

📌Çarşamba günü Venüs–Plüton üçgeni derin bağları, güçlü duygusal dönüşümleri gündeme getiriyor.

📌Cuma günü Güneş–Jüpiter karesi abartıya, fazla iyimser kararlara açık bir etki yaratırken; Mars–Kuzey Ay Düğümü üçgeni cesaretle adım atanlara kader kapılarını aralayabilir.

📌Pazar günü Merkür–Mars kavuşumu hız kazandırıyor ama acele kararlar ve sert sözler konusunda dikkat gerektiriyor.

hh (1).webp

Gökyüzünde Venüs, Satürn ile karşı karşıya… Bu karşıtlık, uzun zamandır içimizde yankılanan o sesi yeniden duyuruyor: “ Bir şey eksik.”

Venüs bu konumuyla bize soruyor:
Gerçekten mutlu musun? Ne zamandır içini kemiren o huzursuzluk neyle ilgili? Belki “doğru değil bu” dediğin bir durumla, belki geçmişte kapanmamış bir sayfayla… Kimi zaman kuruntular, kimi zamansa içimizde yankılanan eski anılarla boğuşuyoruz.

Satürn, Venüs’ün karşısında durarak bize sınırsızlığın içinde sınır koymayı öğretiyor.
Fedakârlığın içindeki o görünmez bedelleri…
Bir yanda “artık yeter” diyen yanımız, diğer yanda “bir kez daha deneyelim” diyen o içsel ses. Bu gökyüzü hali, kalbimize şu cümleyi fısıldıyor: “ Her şeye rağmen seviyorum… ama sevgimin de bir sınırı olmalı.”

Venüs–Satürn karşıtlığı, özellikle başkaları için yaptığımız fedakârlıkları yüzeye çıkarıyor.

“ Ben ne kadar kendimden verdim?”
“ Kaç kere kendi hakkıma girmişim?”
“ Ben değerli değil miyim?”

Bu sorular birer birer yankılanıyor içimizde.
Değersizlik hissi, görülmeyen emeklerin ağırlığı, içten içe sorgulanan ilişkiler…
Gökyüzü bu döngüyle bizi 2024 yazına, oradan da 2025 Nisan aylarına götürüyor.
O dönemde yaşanan olayların yankıları şimdi zihnimizde yeniden canlanıyor.

13-19 EKİM 2025 HAFTASI GÖKYÜZÜ REHBERİ: “KRİTİK KARARLARIN GÖLGESİNDE”​

tumblr_nvbzihAG8m1u5o49oo1_1280.webp

Bu hafta gökyüzü önemli iki gezegenin burç ve Retro bitimi ile bizleri karşılıyor. 13 Ekim’de Venüs kendi yönettiği burç olan Terazi’ye geçiyor. 15 Ekim’de Plüto Kova burcundaki geri hareketini tamamlayıp ileri pozisyona dönüyor. Bu gezegen geçişleri hem bireysel düzeyde hem de toplumsal zeminde etkileyici gelişmelere kapı aralıyor.

Venüs Terazi burcuna geçtiğinde zarif bir hal alır. İlişkilerde nezaket, uyum ve karşılıklı anlayış ön plana çıkar. Bu süreçte estetik değerlere, güzelliğe ve sanatla ilgili konulara daha fazla çekiliriz. Aynı zamanda ortaklıklarda denge kurmak, hak ve adalet duygusunu gözetmek daha fazla önem kazanır.

13 Ekim itibariyle bu döngü ilişkilerde diplomatik tavırları teşvik ederken, kırılgan ama çözüm odaklı bir iletişim dili geliştirmemizi sağlayabilir. Finansal anlamda ölçülü harcamalar, sanata ve estetik alanlara yapılan yatırımlar için uygun zamanlardır.

Plüto Kova burcunda ileri harekete ile haftanın en güçlü dönüşüm sinyalini veriyor. Uzun süredir durağanlaşmış, içe dönmüş olan kolektif dönüşüme enerjisi şimdi ileriye doğru hareket etmeye başlıyor. Plüton’un Kova’ daki yolculuğu, teknolojide, toplumsal yapıda, birey haklarında köklü reformalar anlamına gelirken, Retro sürecinde bu alanlarda geri çekilme, eski kalıplarla yüzleşme, sistemin çürük parçalarını ayıklama zamanıydı.

15 Ekim itibariyle bu süreç tamamlanıyor ve artık yıkılan yapıların yerine yenilerinin inşasına geçiyoruz. Özellikle toplumsal hareketler, kolektif bilinç ve dijital dünyayla ilgili konular daha radikal ve kalıcı bir şekilde gündeme oturabilir.

tumblr_nvqnxe74OD1u5o49oo1_1280.webp

BURÇLARA OLAN ETKİLER İSE:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:
Sevgili Koçlar, Bu hafta ilişkiler cephesinden yeni bir dönem başlıyor. Venüs’ün Terazi’ye geçişiyle birlikte ikili ilişkilerde daha fazla uyum arayacaksınız. Karşınızdaki kişiye kulak vermek, empati kurmak, belki de ilk kez sizi haklı değil, mutlu eden yolu seçmek isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bir arınma ve yeniden yapılandırma süreci başlıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Sevgili Boğalar, Yönetici gezegeniniz Venüs Terazi’ye geçmesiyle günlük yaşamınızda güzelleşme başlıyor. İş ortamınızda daha fazla estetik, düzen ve hoş bir atmosfer arayacaksınız. Sağlık açısından ise bedeninize zarif bir özen gösterme zamanı. Plüton’un ileri hareketi kariyer alanında gizli kalmış bir gücü ortaya çıkarabilir. Tayin, terfi,, yön değişikliği ya da yeniden yapılanma gündeme gelebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Sevgili İkizler, Aşk ve yaratıcılık alanınız bu hafta parlıyor. Venüs’ün Terazi’deki seyahati sizi flörtöz, yaratıcı ve sosyal kılacak. Sanatla ilgileniyorsanız ilham gelebilir, romantik bir tanışma kapınızı çalabilir. Plüton’un ileri hareketi ise inanç sisteminizde, hayat görüşünüzde bir dönüşümü de beraberinde getiriyor.

YENGEÇ VE YÜKSLEEN YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Bu hafta aile, ev ve özel yaşamınız ön planda olacak. Ev içinde huzur ve estetik, düzen arayışınız güçleniyor. Ev dekorasyonu, aileyle iletişimsel uyum sağlama ve kırgınlıkların giderilmesi içinde güzel zamanlar. Plüto’nun ileri hareketi ile finansal ortaklıklar, miras ya da borç konularında sizi yeniden düşünmeye sevk edebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Sevgili Aslanlar, Venüs’ün Terazi burcundaki yolculuğu, yakın çevre ilişkilerinizde diplomatik bir hava estirecek. Kardeşler, komşular ve arkadaşlarınızla ilişkileri düzeltmek için güzel dönemler. Yazılı ve sözlü iletişimde çekiciliğiniz artıyor. İkili ilişkilerde artık sabır taşını çatlatan dinamikler dönüştürülecek. Bir ilişkiyi bırakabilir ya da daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Venüs’ün Terazi burcu geçişiyle maddi konular gündeminizde. Parasal anlamda estetik harcamalar yapabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi iyileştirmek için diplomatik fırsatlar çıkabilir. Plüton’un ileri hareketi ise iş ortamınızda baskıcı düzenleri yıkıyor. Sağlıkla ilgili kronik bir konu çözüme kavuşabilir, ayrıca çalışma koşullarınızda değişebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Güzelliğin gezegeni Venüs burcunuza adım atıyor. Işığınız artıyor. Kendinize duyduğunuz sevgi, başkalarına yansıyan cazibenizle birlikte birleşiyor. Dış görüşünüzde değişiklik yapmak, sosyal çevrede parlamak ve romantik ilişkilerde ön plana çıkmak için harika bir dönem. Plüton’un ileri hareketi aşk hayatınızda bir dönüm noktasına işaret edebilir. Kalbinizle baş başa kalacağınız güçlü bir süreç başlıyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Sevgili Akrepler, Venüs’ün Terazi burcundaki seyahati sizi biraz içe döndürebilir. Arka planda devam eden bir ilişki ya da geçmişten gelen bir duygunun yeniden gündeme gelmesi mümkün. Kendinize duygusal bir alan açmak, kabullenme geliştirmek bu hafta çok kıymetli. Yönetici gezegenimiz Plüton’un ileri hareketi ise ailevi konularda uzun süredir bastırılmış bir dönüşümü harekete geçiriyor.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Sevgili Yaylar, Bu hafta sosyal çevrenizle ilişkileriniz ön planda. Venüs’ün Terazi’deki konumu sizi arkadaşlık ilişkilerinde daha zarif, uzlaştırıcı kılacak. Yeni ortamlara katılabilir, estetik ve sanat içerikli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Kardeşler, eğitim, sözlü ve yazılı iletişim alanında kontörlü sağlamak önemli olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Bu hafta Venüs’ün kariyer alanınıza geçişiyle birlikte iş yerinde daha fazla takdir görmek, zarif bir duruş sergilemek mümkün olacak. Üst düzey kişilerle kurduğunuz ilişkilerde nezaket ve diplomasi kazandırır. Plüton’un ileri hareketi maddi kaynaklarınızı yeniden şekillendirme gücü veriyor. Finansal anlamda güçlü kararlar alacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Sevgili Kovalar, Venüs’ün Terazi burcundaki seyahati size adeta bir nefes gibi gelecek. Hayata bakış açınızda iyimserlik artıyor. Seyahat planları, akademik konular ya da yabancılarla ilişkilerde güzel gelişmeler olabilir. Plüton’un burcunuzda ileri hareketine başlaması ise uzun süredir içsek baskılarla şekillenen benlik dönüşümünüzde yeni bir sayfa açıyor. Artık’’ güç kimde’’ değil, güç bende diyeceğiniz bir dönem.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Sevgili Balıklar, Bu hafta Venüs duygusal derinliği yüksek bir alandan geçiyor. Ruhsal yakınlık, finansal ortaklıklar ve duygusal bağlar ön planda. İlişkilerde teslimiyet, anlayış ve romantizm derinleşiyor. Plüton’un ileri hareketi ile bilinçaltınızda bastırdığınız konular yeniden yüzeye çıkabilir. Ruhsal açıdan arınma ve şifalanma süreci başlıyor.

haft köpek (6).webp

Bu hafta; yüzümüzü güldürecek cömert bir hafta, hangi açıdan? Tabii fırsatlar, destekler, şanslar olabilir. Gökyüzü açtı kutuyu, önemli destekler var, fırsatlar var, farkında olsak da olmasak da bazı olumlu gelişmelerin içinde bulunabilir, bazı değişimlerin kadersel etkilerini yaşayabiliriz. Gökten bir elma bize de düşebilir. Aşk, sevgi, ikili ilişkiler, hayat neşemiz, sevgi lisanımızı, finansal kaynaklarımızı yöneten Venüs 14 Ekim tarihinde yönettiği ve yüceldiği kendi tahtında Terazi burcunda olacak. Venüs Terazi ‘de kendi tahtında ve güçlü olduğu konumda. Keyifli bir Venüs, aynı etkiyi bizlere de yansıtır, keyifli, destekli bir haftadayız diyebiliriz. Venüs’ün Uranüs ve Plüton kaynaklı destekleri de harika. Ani, güzel sürprizler bir anda karşınıza çıkabilir.

Aşk, ikili-özel ilişkiler, finansal konular, yatırımlardan yana güçlendiren, şanslar, ani fırsat ve gelişmeler getiren, sürprizli, ilham dolu özel zamanlar geliyor. İkili ilişkiler, anlaşmalar, ortaklıklar, finansal ve maddi konularda daha uyumlu ve dengeli ilerleme iklimi oluşuyor.

Sosyalleşmek, imaj değişimleri, güzellik, estetik, bakım, moda, dekorasyon, sanatsal konular ve yaratımlar adına da güzel dönemler.

Terazi Venüs sürecinde; özellikle 14-22 Ekim tarihlerinde Venüs, Plüton ve Uranüs ile büyük hava üçgeninde; harika destekler getirecektir. İkili-özel ilişkilerde sürprizler, aşklar, güzel ortaklıklar, şaşırtıcı temalar, beklenmedik olumlu güzel gelişmeler, yenilikçi ve orjinal konular, ani güzel tanışmalar, özgürleşme ve bireysellik isteği artabilir. Sanatsallık, ilhamlar, yaratımlar, yaratıcılık, özgün konu ve girişimler artacaktır. Finansal konular ve yatırımlarda beklenmedik ani, güzel fırsatlar oluşabilir. Sevgi ve maddi konulardan yana destekli ve güçlendirici, tutkuyu ve bağlılığı arttırıcı, ikna gücünü yükselten etkiler var. Bireyselde, derinlik, büyük köklü değişimler, dönüşümler, maddi-manevi güçlenmeler yaratır.

Başka neler var dersek; Mars ve Merkür ile Kuzey Ay düğümü KAD, motivasyonu ve heyecanı yüksek olanların yapmak istedikleri konulara harika destekler veriyor. Ama içtenlikle istemek şartıyla. Yoksa olmuyor. Fikirlerimizi ve düşüncelerimizi, akıllıca ve stratejiyle ifade etmek ve uygulamak için destekliyiz. Varsa böyle fikri hedefleriniz, yola koyulmak için uygun bir hafta olduğunu söyleyebiliriz. Güçlü ve olumlu tavırlar gerekiyor.

ANCAK;

Bu hafta dikkat edilmesi gereken durum;

Güneş ile Jüpiter ve Chiron olumsuz etkileri olacaktır. İş-çalışma hayatı, girişimler, hukuki konular, hak-adalet konuları, seyahatler, eğitimler, finansal yatırımlar, uzaklar, yurt dışı konularında aşırılıklar, abartmaya meyil hali oluşabilir. Bu da bizim bazı planlamalarımızın dengesini, rutinimizin huzurunu bozabilir. Finansal olabilir, ilişkiler anlamında olabilir, bir gölge etki verebilir. Aşırı iyimser etkiler, kibir, aşırı gurur yaratabilir. Yanıltabilir. Bir takım konularda fiziksel-duygusal-ruhsal travma, sorunlar ve yaralara yol açabilir. Geçmiş problemler kendini hatırlatabilir. Önemli konular, görüşmeler, konuşmalar, çalışma hayatı, işler vb temalarda ilerlerken dikkatli olunmalı, stratejik, çok yönlü düşünmeli. Hiç ummadığınız küçücük bir hata büyüyebilir, sorun olabilir. Stresli hallere, yaralayıcı temalara, huzursuzluklara açık bir dönem. Hasar almadan çıkmaya çalışmalı. İş, kariyer, finansal konular-yatırımlar, hukuk vb. alanlarda dikkatle ilerlemekte fayda var. Özellikle otorite figürleri, baba, patron, eril figürler ile olan ilişkilerde özenle ilerlemeli. Hep orta yolda, dengeleyici, uyumla, diplomasi ile özenli şekilde hareket etmek önemli.

14-22 haftası Venüs ile Neptün olumsuz etkilerine dikkat. Aşk, ilişkiler, finansal konularda aşırı idealize etme sonucu hayal kırıklıkları, aldanma, yanılgılar, kanma etkileri oluşabilir. Sisli puslu, belirsiz ve net olmayan haller, kararsızlık, önünü görememe hali zaman zaman zorlayabilir.

Venüs Terazi transiti sürecinde, şanslı ve güzel destekler alanlar; Terazi, Kova, İkizler, Koç, Aslan ve Yay burçları.

Kaynak: Selin Mordeniz

hftköp (5).webp

BU HAFTA BURÇLAR (Venüs Terazi süreci etkileri ile haftanın yorumu)

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Koçlar; Aşk, ikili özel ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalardan yana oluşabilecek bir takım yeni gündemler, kararlar, şans ve fırsatlar olabilir. Uyumlu, dengeli, barışçıl tavırlarla yaptığınız işler sizin lehinize sonuçlar verecektir. Çevrenizi, ekibinizi takdir etmekten çekinmeyin. Uzlaşı içinde, yapıcı, güzel duygular, iyi niyetler içeren tavrınız ortaklık ve ilişkilerinizi güçlendirebilir. Sadakat, duygular, istikrar içeren uzun vadeye yönelik ilişkiler gelişebilir. Özellikle ortaklı şekilde yapacağınız projeler, anlaşmalar oluşabilir. İş ortaklıkları ve işbirliklerinde denge ve diplomasi ile ilerlenebilir. İkili ve özel ilişkileriniz adına evlilik nişan vs gibi önemli kararlar almak, ileri vadeli konulara odaklanmak adına destekleriniz var.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar; Günlük rutinleriniz, iş yaşamınız, sağlığınız ile ilgili konular gündemde olacaktır. Sağlık ile ilgili konuları önemseyebilirsiniz. Günlük rutinler değişip yenileniyor, yeni bir spora, yeni bir aktiviteye hatta yeni bir işe başlayabilirsiniz. Günlük işlerinizden aldığınız keyif artabilir. Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam konuları gündemde olabilir. Kendi hayatınızla ilgili uyanışlar yaşayabilir, yenilikler yapabilir, yeni bir yoldan yürüyebilirsiniz. İşler, çalışmalarınız, girişimleriniz gündeme geliyor, konuşuluyor. Günlük hayatınızda uyum, uzlaşı, dengeli ilerleme haliniz artıyor. İş yaşamınız ve sağlık konularından yana güzel destekleriniz olacaktır.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler; aşk, ilişkiler, yaratıcılığınız ön plana çıkıyor. Aşk, hobileriniz, hayat neşeniz, yaratıcılığınız, borsa ve yatırımlarınız, sosyal çevreniz gündeminizde olacak. Aşk, ilişkiler, yaratımsal konularda dengeli, uyumlu, zerafetle ilerlemeniz gerekiyor. Bu konularda başarılı ve kararlısınız. Özellikle aşk ilişkileri, sosyal çevre, hayatı keyifle yaşamak için oldukça motivesiniz. Bu enerjik tavır ve heyecanınız size ayrıca şanslı bir takım açılımlar verebilir. Keyifli , tutkulu, neşelisiniz. İlhamlı işler, hobiler ile yeteneklerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyif yükseliyor. Mutlusunuz ve daha da güzel destekler gelecektir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler; aileniz ve sevdiklerinizde bulduğunuz huzur, uyum ve uzlaşı her halinize yansıyor. Aile ve ev odaklı işlerde çok destekleniyor olacaksınız. Ev, aile ile ilgili kavramlar, ev değişimi, ev yenileme, yer değişimi-taşınma, tadilatlar, evlilik konuları gündeminizde. Ev ve aile ortamınızda konfor, uyum, huzur, uzlaşı, güzellikler artarak sizi daha da motive ediyor. Aileniz ve sevdiklerinizle olan ilişkileriniz uyumlu, sevecen ve keyifli etkiler verebilir. Aile köklerine, büyüklerine, sevdiklerinize olan sevgi bağı artabilir. Duygusal güvence ve huzur arayışınızı aile bağlarında arıyorsunuz. Miraslar, iş ve projeler, çalışma hayatınızla ilgili önemli yeni güzel gündemleriniz var. Kariyerinizde, işinizde ilerleyebilir, yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Ev almak, iş kurmak gibi, alacağınız kararlarda güzel destekler gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslanlar; seyahat ve keşifte ferahlık vardır deyip, yurtiçi, yurtdışı olabilir bazı yerlere ani seyahat kararları verebilirsiniz. Başka bir şehirde, ülkede yaşama fikri de aklınızda canlanıyor. Gündeminizde, seyahatler, iletişimler, sosyal çevre, akrabalar, kuzenler, kardeşler, eğitimlerle bağlantılı durumlar var. Fikirlerinizi çok yakın çevrenizle açıkça paylaşmaya başlıyorsunuz, yeni girişim veya yaratımlar için herkesle ve her şeyle etkileşim içindesiniz. Sözleriniz, tavrınız, uyumlu, güzel, ahenkli ve dengeli olacaktır. Yazılar yazabilirsiniz, konuşmacı olabilirsiniz, bilgi edineceğiniz sosyal ortamlara girebilir, iletişim ağınızı geliştirebilirsiniz. Etkili bir dönemdesiniz. Yeni şeyler, yeni yerler, yeni dil, yeni kurs ve eğitimler, yeni bilgiler keşfetme arzusu çok yüksek. Aktif olacağınız, sosyalleşeceğiniz, yeni girişimlerde ve projelerde bulunacağınız özel ve destekli zamanlardasınız.

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başaklar; maddiyat ve finansal değerlerde sizlere bol şans var. Sizler için kazanç, para, maddi değerler, finansal konularla ilgili temalar ortaya çıkarıyor. Bütçe düzenlemesi yapmak, varlığınızı yönetmek, gelir-gider dengesini gözden geçirip korumak adına desteklisiniz. Uyum, uzlaşı, denge içerisinde ilerlemeniz önemli. Manevi değerlerden yana da desteklisiniz. Güzel iş ve girişimlerin içinde bulunabilirsiniz. Bunca emeğin boşa gitmediğini, isteklerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Parasal destekleriniz artıyor. Kredi bulabilir, işinizi büyütebilir, ortaklık yatırımı alabilirsiniz. Yeni iş ve girişim fırsatları karşınıza çıkabilir. Parasal konular, yeni kazançlar konusunda desteklisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler; Venüs sizin burcunuzda transit etmeye başlıyor. Sizler için önemli ve destekli zamanlar. Güzellik, estetik, ince zevkler gündeminizde. İmajınız, değerleriniz, hayat algınız, tarzınız, fikriniz, dış görünüşünüz vs. gibi alanlarda bazı değişimler yapabilirsiniz. Daha özgüvenli, olumlu, sevgi dolu hissedebilirsiniz. Daha uyumlu, zerafet ve güzellikle ilerlemenin faydalarını görebilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, ev-aile, yuva, sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Onlara zaman ayırabilirsiniz. Kararlı adımlar, güzel ilişkiler ve iletişimler adına önemli zamanlar sizin için. Her ne yapmak istiyorsanız, bilgiyle, araştırmayla, kendinize güvenle, cesaretle adımlar atabilirsiniz. Sahnedesiniz, gözler üstünüzde, kendinize güvenin. Işığınız yansıyor olacak zaten.

AKREP (23 Ekim -21 Kasım)

Akrepler; derin düşünceler içindeler. Kendilerini düşünüyor, hayatlarını sorguluyor, neydim ne oldum, ne olmalıydım diyorlar içten içe. Kendiniz için ne yaptınız, bunları düşünüp güzel kararlar alabilirsiniz. Kendinizi keşfetme hali size farklı yollar açabilir. Çünkü gayretli ve ciddisiniz. Öne çıkaramadığınız yeteneklerinizi, güzel özelliklerinizi fark edebilirsiniz. Sezgileriniz, ilhamlarınız ise oldukça açık ve yön gösterici. Daha bireysel kalmak istiyorsunuz, içinizdeki potansiyeli bulmak istiyorsunuz. Rüyalarınızı takip edebilir, yazabilir, bir anlam çıkarabilirsiniz bu aralar, size ilham verebilir. Bilinçaltınızı ve psikolojinizi iyileştirmek adına önemli ve güzel zamanlar.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar; Hareketli ve sosyal günlere giriyorsunuz. Sosyal hayatınız daha uyumlu, güzel, destekli ve keyifli hale gelmeye başlıyor gibi. Kendinizle uyum içindesiniz, çevrenize karşı da tatlı dilli güler yüzlü haliniz sizi çekici ve aranan bir kişi yapabilir. Arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevreniz, dernekler, toplumsal çalışma, projeleriniz ile ilgili temalarda yoğunlaşma var. Ev-yuvanız sizin huzur alanınızdır, bir yandan da yeni çevre edineceğiniz, yeni insanlarla tanışarak yeni gruplara girebileceğiniz ortamlar var. Aktif olacağınız, sosyalleşeceğiniz, yeni girişimlerde ve projelerde bulunacağınız zamanlardasınız. Arkadaşlıklardan fayda ve destek sağlayabilirsiniz. Aktifleşme, sosyalleşme, iletişim ağı hızlanıyor. Yeni insanlar, yeni çevreler, gruplar, toplumsal çalışmalar çok ilginizi çekiyor. Ciddiyetle peşinden gittiğiniz bazı hayalleriniz için gerçekleşme şansı aralanabilir.

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlaklar; İş ve kariyer bu haftanın da teması olacak gibi. İş teklifleri gelebilir, yeni iş girişimleri yaratabilirsiniz. Otorite figürleri, aile büyükleri, yöneticilerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Toplumsal statünüz parlayabilir, sosyal medya, internet platformu gibi iletişim araçları etkin kullanılırsa yeni nesil iş fırsatları bulunabilir. Yeni iş fırsatları, yeni girişimler, yeni insanlar size ulaşabilir. Toplum önündeki imajınız, makam mevkiniz, saygınlığınız, itibarınız, statünüz istediğiniz yönde gelişiyor. Kariyerinizde daha yaratıcı ve sanatsal konulara yönelebilirsiniz. Başarmak adına diyalog, diplomasi, finansal konular-yatırımlarda destekler var, şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Kovalar; yeniliklere açık bir tavır içinde olabilirler. Yeni şeyler keşfetmek, bilgide derinleşmek, Yurtdışı, farklı kültürler, uzaklar, yabacılar, seyahatler, yüksek öğrenim ve eğitimler, hukuki konular, ufku genişletmek, bilgide derinleşmekle ilgili konularda şanslı fırsatlar var. Süregelen davalar, hukuki konulardan yana destekler var. Ufkunuz, hayata bakış açınızda değişip yenileniyor, size yeni anlayış, imkan, yeni ufuklar getiriyor. Hayata bakış açınız değişiyor, güçleniyor, yenileniyor. Yaptığınız işlerde azim, uyum, uzlaşı, denge, zerafet ile ilerlemek isteyeceksiniz. Yeni fikirler, umutlar, inançlar adına harika destekler var.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar; ortaklı gelirler ve finansal kaynaklarda gelişmeler olabilir, gündeminizde yer alıyor. İlişkilerinde ise daha samimi, derinlikli, gerçek olanı arayış hali var. Hayatın genelinde güven, uyum-uzlaşı, dengeli ve zerafetle ilerleme ihtiyacı artar. Ruhsal, maneviyat dolu, sezgisel ve ilhamlısınız. İçten içe, değişim-dönüşüm, yenilenmeler zamanındasınız, şanslı ve kapıları açık bir hafta. Miras, borçlar, alacak-verecekler, para, ortaklı gelirler, krediler gibi konularda da gündemleriniz olabilir. Krediler, borç-alacak verecekler, ortaklı konularında daha zahmetsiz çözümler gelebilir. Para ve maddi konulardan yana desteklisiniz. Uzun zamandır beklenen maddi hakediş, ortaklı gelir, yatırımlar, kira geliri, alacak, miras vs olabilir, bunlardan yana olumlu gelişmeler olabilir.

Kaynak: Selin Mordeniz

13–19 Ekim Haftası: Denge ve Tutkunun Dansı​

hftköp (2).webp

13

Bu hafta gökyüzü iki güçlü enerjiyle sahnede.

Venüs 14 Ekim’de Terazi burcuna geçiyor, yani kendi krallığına dönüyor. Zarafet, uyum, estetik ve ilişkilerde denge arayışı ön plana çıkıyor. Venüs burada güçlü çalışır; sevgiyi, güzelliği ve paylaşımı çoğaltır. Sanatla ilgilenmek, ilişkilerde empatiyi artırmak ve kişisel bakım yapmak için harika bir dönem başlıyor.

Öte yandan Mars Akrep burcunda ve o da kendi yöneticiliğinde. Bu da demek oluyor ki tutkular, derin arzular ve kararlılık sahnede. Mars Akrep’te yüzeyde olanla yetinmez; derine iner, dönüşüm ister.

Bu iki enerji birlikte gökyüzünde etkinken; bir yanda denge, zarafet ve barış; diğer yanda derinlik, tutku ve dönüşüm var.

Kısacası bu hafta evrenden gelen mesaj net:

“Yüzeyde güzel görünene değil, kalben derin olanda huzur bul.”

hftköp (6).webp

Yükselen Koç​

İlişkilerde denge ve uzlaşma teması öne çıkıyor. Venüs karşıt burcunda seni yumuşatmaya, daha anlayışlı olmaya çağırıyor. Mars ise sezgilerini güçlendiriyor; duygularını bastırmak yerine dönüştürmeyi öğreniyorsun.

Yükselen Boğa​

Günlük yaşamında huzur ve estetik önem kazanıyor. Venüs çalışma ortamında sana keyifli bir atmosfer yaratabilir. Mars ise ilişkilerde tutku ve güç savaşlarını gündeme getirebilir. Dengede kal

Yükselen İkizler​

Aşk, yaratıcılık ve flört enerjisi yükseliyor. Venüs seni sahneye çağırıyor! Mars ise sağlığına dikkat etmeni söylüyor; ruhsal arınma şart.

Yükselen Yengeç​

Ev, aile ve köklerle ilgili konularda huzur arayışındasın. Venüs burada barışı getirirken, Mars aşk hayatını hareketlendiriyor. Hem sevgi hem tutku dolu bir dönem olabilir.

Yükselen Aslan​

Venüs iletişim alanını yumuşatıyor; sözlerin tatlı, çekim gücün yüksek. Mars ev ve aile alanında derin dönüşümler yaratıyor. İçsel sessizliğine de kulak ver.

Yükselen Başak​

Maddi konular, kazançlar ve özdeğer teması öne çıkıyor. Venüs bereket getiriyor. Mars ise iletişimde netlik istiyor, duygularını açıkça ifade etmekten çekinme.

Yükselen Terazi​

Gökyüzünün prensesi bu hafta sensin! Venüs senin burcuna geçerek ışığını parlatıyor. İlişkilerde denge ve çekim gücü artıyor. Mars ise maddi konularda kararlılık veriyor.

Yükselen Akrep​

Mars burcunda, güç tamamen sende. Venüs ise içsel dünyanı yumuşatıyor. Bir yandan tutkular yoğunlaşırken, bir yandan kalbin huzur arıyor. İç denge senin en büyük sınavın.

Yükselen Yay​

Venüs sosyal çevrende güzellik ve destek getiriyor. Mars ise seni içe dönmeye çağırıyor. Bu hafta biraz sessizlik, çokça sezgi zamanı.

Yükselen Oğlak​

Kariyer ve görünürlük alanında parlıyorsun. Venüs iş ilişkilerini tatlandırırken, Mars arkadaşlık çevrende güçlü dönüşümler yaratabilir. Liderliğini şefkatle göster.

Yükselen Kova​

Venüs uzak ufukları, inançlarını ve yolculuk temalarını tatlandırıyor. Mars kariyer alanında seni hırslı kılıyor. Hedefine tutkuyla, ama zarafetle yürü.

Yükselen Balık​

Venüs duygusal derinliklere huzur getiriyor. Mars seni yeni ufuklara çağırıyor. Bu hafta sezgisel farkındalıkların çok güçlü. Kalbinin fısıltılarını dinle.

haft köpek (3).webp

KOÇ:
Venüs 14 Ekim’de Terazi burcuna geçiyor, ayın ikinci yarısından itibaren gökyüzü fırsatlar getirebilir, tıkanmış ve ilerlemeyen işleriniz daha rahat akabilir. Taşınma, yer değişimi, gayrimenkul alım satımı, kiraya çıkmak, miras gibi durumlar varsa çözülebilir, haberler gelebilir. Eş, partnerin ailesiyle ilgili gündemler, birlikte yapılacak planlar, ortaklık teklifi, anlaşma, sözleşme söz konusu olabilir. Yönetici gezegeniniz Mars’la birlikte Merkür de Akrep burcunda, ay sonuna kadar kibirli davranışlardan kaçının, had bildirmeyin, anlaşmazlıkları, tartışmaları büyütmeyin.

Önümüzdeki hafta cuma gününe kadar Venüs- Neptün karşıtlığı bazı konularda hayal kırıklığı getirebilir, kendinizi duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Sorumluluklar yormuş olabilir, ilişkilerde yetersizlik duygusu ağır basabilir, maddi beklentileriniz yerini bulmayabilir. İlişkilerde yüzleşeceksiniz. Yaşamınızı yavaş ve istikrarlı bir şekilde dengeye getirmelisiniz. Tutkulu bir aşk başlayabilir, partneriniz varsa evlilik planları yapabilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Seyahat planları gündeme gelebilir. Riskli yatırımlardan kaçının. Sağlıkta enfeksiyon, soğuk algınlığı, diş, eklem rahatsızlıkları görülebilir.

BOĞA:
Venüs Terazi geçişi günlük hayatınızın düzeni, angarya işleri yönetmek ve çalışma temponuz için gerekli olan motivasyonu size sağlayacaktır. Yeni bir pozisyona atanabilir, görev değişimi yaşayabilir, terfi, zam alabilirsiniz. Maddi olarak rahatlayacaksınız. Beraber çalıştığınız kişilerden fayda görebilir, yeni hedefler belirleyebilir, uzun vadeli yeni iş birliğinde bulunabilirsiniz. Eyleminiz ve söyleminiz birbirini karşılayacak, bazı kararlarınız netleşecek.

Yeni ortaklıklar kurabilir, gayrimenkul alım satımı gerçekleştirebilir, danışmanlık verebilirsiniz. Aşk ilişkiniz, evliliğiniz hareketlenebilir, sorunlar toparlanabilir, olumlu ya da olumsuz keskin kararlar verilebilir. Açık düşmanlıklara, rekabete açık bir gökyüzü, sorumluluklar ve hedefleriniz arasında kalabileceğiniz bir hafta. Sosyal çevrenizde bazı kişilere mesafe koyabilir, bazı bağları kopartabilirsiniz. Venüs Terazi burcunda 7 Kasım’a kadar şekerli gıdalara, karbonhidrata düşkünlük, iştah açıklığı görülebilir.

İKİZLER:
Sizin için ayın ikinci yarısı oldukça hareketli, başvurularınız sonuçlanabilir, yeni bir anlaşma yapabilir, yeni bir girişime imza atabilirsiniz. Önemli değişimlere gebe bir gökyüzü. İş ve kariyerde isteklerinizi dile getirebilir, kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Merkür Akrep transitiyle 29 Ekim’e kadar sivri dil ve sert söylemlerden uzak durun. Karşı tarafı dinlemek ve empati yapmak bu hafta mottonuz olsun. Ertelediğinizi bir tedaviyi başlatabilir, spora başlayabilir, kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Venüs Terazi burcunda yurtdışı bağlantılı konular, seyahatler, ev alım satım, taşınma, eğitim konularında güzel gelişmeler gündeme gelebilir, bugünlerde attığınız adımların geleceğinizi şekillendireceğinizi bilin. Mücadele gücünüzü ortaya koymalı, yapmak istediklerinize odaklanmalı, önünüze bakmalısınız. Kira artışı, kiracılarla sorunlar, aile arasındaki huzursuzluk görülebilir. Özel hayatınızda partnerinizle ilgili netleşmek, yolunuzu çizmek isteyeceksiniz.

YENGEÇ:
Venüs Terazi geçişiyle yuvanızda daha fazla vakit geçirmeniz, evinizi güzelleştirmeniz, dekorasyon değişimi, tadilat ve bakım gibi uğraşlarla ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizi güzelleştirebilir, onlara daha fazla zaman ayırabilir, onların ihtiyaçlarına yardımcı olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Çalışıyorsanız mesleki olarak terfi, zam alabilir, uzun vadeli bir işe başlayabilir, görüşmeler yapabilir, imza atabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa ailenizle tanıştırabilir, aileleri bir araya getirebilir, evliliğe karar verebilirsiniz.

Yeni bir eğitim, satış, pazarlama, sosyal medya girişimleri başlayabilir, mesleki fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem hiçbir şeyin ayağınıza gelmesini beklemeyin, istekleriniz için harekete geçin. Uzun süredir devam eden bir tedavi tamamlanabilir, şifa bulabilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonuna kadar güven duygunuz sınanabilir, kandırılmalara karşı temkinli olun, sosyal medyada tanıştığınız kişilere güvenmeyin, harcamalara dikkat edin, şifrelerinizi saklayın.

ASLAN:
Venüs Terazi burcuna geçerek 7 Kasım’a kadar yaşamınızı hareketlendirecek. Arkadaşlarınızla, çevrenizle daha fazla sosyalleşecek, belki yeni ortamlara girecek, kısa seyahatlere çıkacaksınız. İletişim ağınız genişleyebilir, sosyal medya, basın yayın alanında girişimlerde bulunabilir, yarım kalmış işleriniz, projeleriniz hız kazanabilir. Yeni bir anlaşma yapabilir, özellikle kadın figürlerden destek görebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Diğer taraftan Mars, Merkür Akrep burcunda kimileri parasal olarak biraz kısıtlanabilir, masrafları artabilir, kimileri kariyerde hak ettiğini alabilir, beklediği bir para gelebilir.

Bu dönemde başladığınız her şeyin uzun vadede kalıcı olacağını bilin. Hayatınıza yeni temeller atacaksınız. Taşınabilir, tadilat yaptırabilir, satış, ticaret, eğitim alanında çalışıyorsanız sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Miras, nafaka, alım satım alanında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda yalnızsanız yeni bir aşka kapılarınızı açabilirsiniz. Hafta boyu takıntılı, kuruntulu düşüncelerden uzak kalın, hiçbir şeyde diretmeyin, sabırsız davranışlardan kaçının.

BAŞAK:
Venüs Terazi geçişi kariyerinizle ilgili büyüme, kaynaklarınızı genişletmek ve ek gelir sağlamak adına şanslar getirebilir. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir, kontrat yapabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Sadece bu hafta abartılı harcamalara dikkat edin. Hesap kitap yapmak durumunda kalmak, bütçeyi düzenlemek, gelir gider ve ödemeler bazılarını yorabilir. Rahatınıza, konforunuza düşkün olacağınızdan, bu sizi keyfi harcamalara yöneltebilir. Araç alım satımı, satış, pazarlama, iş görüşmeleri, başvurular, yazışmalar hızlanabilir, telefon trafiği yoğun olabilir.

Otorite figürlerindeki kişilerle görüşebilir, yerinizi sağlamlaştırabilir, yeni bir eğitime, kursa başlayabilirsiniz. Netleşmeyen bir iş anlaşması sonuca ulaşabilir. Ay sonuna kadar Merkür Akrep burcunda yakın çevreniz, kardeşleriniz, arkadaşlarınız, yakın temasta olduğunuz kişilerle ilgili anlaşmazlıklara karşı uyarıyor. Söylemlerinize dikkat etmeli, zihinsel olarak ay sonuna kadar takıntılardan kaçınmalı, hiçbir şey için fazla ısrarcı olmamalısınız.

TERAZİ:
Venüs burcunuza geçiyor. Parlayacak ve öne çıkacaksınız. Güneş de burcunuzda kendinizi ortaya koyacak, isteklerinizi rahatça dile getirecek, duygusal yaraları fark edecek, kendinizi dönüştüreceksiniz. Krizleri fırsata çevireceksiniz. Estetik, güzellik, imaj değişimleri, lüks alışverişler için harcamalar yapabilirsiniz. Diyete başlayabilir, spora başlayabilir, kendinizi yenileyebilirsiniz.

Kariyer görüşmeleri, mesleki fırsatlar hız kazanabilir, belirsiz olan görüşmeler netleşebilir. Kendinize yeni bir yol çizeceksiniz. Kaynaklarınızı arttırmak için yeni yöntemler düşünebilir, çalışmıyorsanız başvurularda bulunabilirsiniz. Eşle bağlantılı yeni kaynak artışı, zam, terfi gündeme gelebilir. Kalbi boş olanlar için tutkulu bir aşk başlayabilir.

AKREP:
Merkür ve Mars burcunuzda öne çıkacak, yapmak istedikleriniz için cesaretleneceksiniz. Net kararlar alacak, kendinizi göstereceksiniz. Yeni planlar yapabilir, yeni hedefler belirleyebilir, istekleriniz için mücadele edebilirsiniz. Gölge yönünde bir şeylere takılı kalmaktan, sivri dilli konuşmalardan, acele kararlardan kaçınmanız gerekiyor. Kimseye manipülasyon yapmayın, kibirli davranışlar sergilemeyin. Harcamalar ay sonuna kadar artabilir, estetik, güzellik, keyfi masraflar sonrasında kriz yaratabilir.

Sosyal medya, ticaret, işinizi büyütmek açısından güzel bir dönem. Venüs 14 Ekim’de arka plana geçiyor, gizli saklı işler ortaya çıkabilir, gizli düşmanlıklar görülebilir, aldatılma, aldatma, kandırılma yaşanabilir. Duygusal krizlere dikkat edin. Gizli ilişkilere çekilebilir, platonik bir aşk ya da uzaklarda bir flört başlayabilir, birlikteliğinizde yüksek beklentiler sebebiyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir, hamilelik haberi gelebilir.

YAY:
Venüs Terazi geçişi 7 Kasım’a kadar kaçırdığınız fırsatların yeniden elinize geçmesi için güzel bir dönem. Gönlünüzden geçenler somutlaşacaktır. Önünüze fırsatlar gelebilir, uzun vadeli iş birlikleri gerçekleşebilir. Diğer yandan Merkür, Mars Akrep burcunda ay sonuna kadar kontrol dışı gelişmeler getirebilir, duygusal krizler yaşanabilir, şüphe ve takıntılar artabilir. Ekim ayı sizin için kadersel bir dönem.

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Kime güvendiğinize dikkat edin, size iyi gelmeyen kişi ve konulardan arının. Yurtdışı konuları, taşınma, hukuksal konular, alım satım alanında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ev arıyorsanız bulabilir, bir gayrimenkulü satabilirsiniz. Danışmanlık, iş birlikleri, yeni proje, departman değişikliği devrede olabilir. Bir arkadaş vesilesiyle, arkadaş ortamında yeni bir tanışma, yeni bir flört başlayabilir, partneri olanlar için evlilik kararları gelebilir.

OĞLAK:
Gelecek planlarınız, hayalleriniz ön planda. Beklentileriniz için harekete geçin, fırsatları değerlendirin, fırsat yaratın. Yeni insanlarla tanışabilir, davet alabilir, yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Kariyerde yeni görüşmeler, yeni planlar devrede olabilir. Kazançlarınız artabilir, alım satım yapabilir, üstlerinizden destek ve takdir görebilir, zam, terfi alabilir, pozisyon değiştirebilirsiniz.

Başarınız övülecektir. Bazı topluluklarda yer alıyorsanız bağlarınızı kopartabilir, bazı arkadaşlarla yolları ayırabilirsiniz. Kariyerde beğenilecek ve öne çıkacaksınız. Yeni iş teklifleri alabilir, yeni projelere dahil olabilir, popüler olabilirsiniz. Venüs Terazi burcuna geçiyor, 7 Kasım’a kadar maddi konularda güç kazanabilir, evlilik, iş birliği gerçekleştirebilirsiniz.

KOVA:
Venüs’ün Terazi burcuna geçişi size nefes aldıran, enerjinizi yükseltecek bir transit. Uluslararası konularda girişimlerde bulunabilir, ticari görüşmeler yapabilir, müşterilerinizi çoğaltabilir, online eğitime başlayabilirsiniz. Resmi başvurularınızdan haberler gelebilir ya da sonuçlanabilir. Seyahate çıkabilir, yolculuk planlayabilir, yeni insanlarla tanışabilir, bakış açınızı genişletebilirsiniz. Hedeflerinize daha fazla odaklandığınız, size yarar sağlayacak kişilerle tanıştığınız bir dönem.

Sosyal çevrenizden destek görebilir, yeni iş görüşmeleri yapabilir, farklı iş kollarına yönelebilir, gelirinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Kariyer planlarınızı gözden geçirecek, uzun vadeli planlar yapacaksınız. Aşk ilişkilerinde sürpriz bir tanışma, tanıştırılma yaşanabilir. Merkür Akrep burcunda ay sonuna kadar eylemlerinizin sorumluluğunu almanız konusunda baskı yapacak. İlişkilerde öfke patlamaları, kuruntu, kıskançlık yaşanabilir, konuşulmayan konular görünür olabilir. Aile içi huzursuzluklara dikkat edin.

BALIK:
Venüs Terazi transiti ortak finansal kaynaklar, eşin gelirleri, ailenizden gelen paralar alanında yenilikler getirebilir. Kredi, nafaka, miras, borç, alacak, vergi yapılandırması, emeklilik alanında güzel gelişmeler yaşanabilir. Ek gelir elde edebilir, terfi alabilir, pozisyonunuz değişebilir. Bu dönem fırsatlarla karşılaşırsanız mutlaka değerlendirin, yapmak istedikleriniz için beklemeyin, harekete geçin. Yeni bir eğitime başlayabilir, hukuksal süreçlerde önemli gelişmelerle karşılaşabilir, firma anlaşmaları, çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Uzaklara taşınmak, uluslararası konular, alım satım, atama gündeme gelebilir. Duygusal ilişkilerde uzun vadeli, sağlam kararlar alabilirsiniz. Venüs- Neptün karşıtlığı önümüzdeki hafta dikkate çağırıyor. Kendinizi duygusal olarak desteksiz ve yalnız hissedebilir, bazı sorumluluklar yorabilir, yetersizlik duygusu ele geçirebilir. Kurban psikolojisine girmeyin, mantıklı olun, beklentilerinizi dengeleyin.

13 – 19 Ekim 2025 Haftalık Astroloji

hftköp (1).webp

“Kalp ile Ego Arasında: Zarafet, Gerçeklik ve Şifa”

Tutulmaların ardından gökyüzü bu kez kalbimizin ritmine dokunuyor. Bir yanda Venüs Terazi burcuna geçiyor — zarafet, uyum ve güzellik zamanı. Diğer yanda ise Venüs’ün Neptün, Uranüs ve Plüton’la kurduğu dans kalbin hem kırılabilir hem de yeniden güçlenebilir doğasını hatırlatıyor. Bu hafta gökyüzü, “Aşk sadece duyguyla değil, farkındalıkla yaşanır,” diyor. Ve bizden, “hayal kırıklığını bile zarafetle taşımayı” istiyor.

14 Ekim – Venüs Terazi Burcunda

Venüs kendi burcuna, yani zarafetin, estetiğin ve uyumun alanına dönüyor. Bu geçiş, ilişkilerde dengeyi yeniden kurma ve güzelliği hatırlama fırsatı sunuyor. Artık duyguların dili daha yumuşak, jestlerin anlamı daha derin. Sanat, moda, estetik, güzellik ve uyum temaları ön plana çıkıyor.

14 Ekim – Venüs–Neptün Karşıtı

Hayal ve gerçek karşı karşıya.

İlişkilerde düş kırıklığı, beklentilerin boşa çıkması, “ben böyle hissetmemiştim” demeler mümkün.

Merkür retrosunun gölgesiyle birleşince yanlış anlamalar artabilir. Aşk, bu günlerde bir sis perdesi ardında. Gerçekle yüzleşmeye cesaret edenler kazanır, hayalin içinde kaybolanlar üzülür.

14 Ekim – Venüs–Uranüs Üçgeni

Ve tam da kalp kırıklarını sararken gökyüzü bir sürpriz yapıyor. Uranüs’ün ani ama tatlı rüzgarı, içimizi yeniden canlandırıyor. Aşkta beklenmedik buluşmalar, yeni tanışmalar, yaratıcı çıkışlar mümkün. Bu açı, “yeniden gülümse” diyor. Kalbin kırılmış olsa bile, yaşam seni yeniden sevdirebilir.

15 Ekim – Venüs–Plüton Üçgeni

Tutkuların, bağlılıkların, kalpten gelen sözlerin zamanı. Venüs Plüton’la el ele verirken sevgi artık yüzeyde değil, derinlerde yaşanıyor.

İlişkilerde güçlenme, bağ kurma ve bir araya gelme zamanı. Yalnız olanlar için kaderin kırmızı ipi gerilebilir; “bir bakışla her şey değişebilir.”

Yaratıcı projelerde de büyük odak ve dönüşüm enerjisi var.

17 Ekim – Güneş–Jüpiter Karesi

Şimdi sahne Güneş’te. Ego, özgüven ve büyüme isteği hızla artıyor. Ama fazla abartmak, risk almak ya da büyük konuşmak hata olabilir.

Finansal ve kariyer kararlarında dikkatli olmak gerek. “Ben bilirim” diyorsan, evren hafifçe gülümseyip seni sınayabilir. Kendine güven ama tevazuyu elden bırakma.

18 Ekim – Güneş–Chiron Karşıtı

Bu açı kalıbı, kalbinin ince çatlaklarını parlatıyor.

Kırıldığın yerden ışık sızıyor. Ego patlamaları, “ben haklıyım” demeler, sonra da pişmanlıklar… Ama asıl şifa, kendine kızmadan öğrenmekte.

Bu dönem, öz şefkatin sınavı. Kendine anlayış gösterebilirsen, içindeki savaşçı yeniden doğar.

Haftanın Teması

Gerçek zarafet, her şeye rağmen nazik kalabilmektir. Bu hafta aşkı, sevgiyi, bağlılığı, hatta kırılganlığı bile nezaketle taşımayı öğreniyoruz.

Haftanın Mesajı

“Bazen kırılırsın, ama o kırığın içinde seni yeniden büyüten ışık vardır.”

13-19 EKİM 2025 ARASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

haft köpek (1).webp

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta kalbinin sesi yüksek ama aklın “dur” diyor. İlişkilerde aniden parlayabilir, aynı hızla da soğuyabilirsin. Venüs Terazi’de seni ilişkilere ayna tutmaya çağırıyor: Sevgi mi, rekabet mi? Bunu fark etmen gerek. Geçmişten gelen bir ilişki teması tekrar gündeme gelebilir ama bu kez duyguların daha olgun. Karşı tarafın sözüne değil, eylemine kulak ver.

Boğa ve Yükselen Boğa

Rutinlerinde zarafet arıyorsun. İş ortamında, günlük yaşamında güzelliği yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Venüs’ün Terazi geçişi seni huzura, estetiğe ve sade yaşama çağırıyor. Ancak Güneş–Jüpiter karesi sana “fazla yük alma” diyor. Bedensel yorgunluklar ruhsal inişler getirebilir. Şifa; sadeleşmekten ve sınır koymaktan geçiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

Kalbin çocuk gibi, zihin fırtına gibi. Aşk, yaratıcılık ve içsel ilham alanlarında çarpıcı gelişmeler var. Bir anda ilham gelebilir, bir aşk hikâyesi seni bulabilir. Ama beklentilerini gökyüzüne değil, gerçeğe yasla. Venüs–Neptün karşıtı “hayal”le “yanılgı” arasındaki farkı gösteriyor. Gerçek sevgi seni büyütür, sahte olan ise sadece yorar.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Ev, aile ve içsel güven alanlarında duygular kabarıyor. Bir yandan geçmişi özlerken bir yandan da özgürleşmek istiyorsun. Venüs’ün Terazi’deki zarif teması seni “köklere nezaketle bakmaya” çağırıyor. Evin enerjisini güzelleştirmek, dekoratif değişiklikler yapmak iyi gelebilir. Aile içinde eski kırgınlıklar konuşulabilir; sevgiyle dinlemeyi seç.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sözlerinin gücü bu hafta kaderini şekillendirebilir. İletişimde zarafeti koru. Venüs’ün geçişi seni diplomatik ve sevecen yapıyor, ama Güneş–Chiron karşıtlığı “ego yaralarına” dikkat çekiyor. Haklı olmaktan çok, huzurlu olmayı seç. Bir dostla kırgınlık varsa bu hafta konuşmak, özür dilemek için doğru zaman. Kalbin yumuşadığında yollar da açılır.

Başak ve Yükselen Başak

Venüs’ün Terazi’ye geçişi sana “kendi değerini zarafetle savun” diyor. Maddi konularda yeni fırsatlar doğabilir, ama fazla abartmadan ilerle. Venüs–Plüton üçgeni sana güçlü dönüşüm ve tutku enerjisi getiriyor. Yaratıcılığını işe dönüştürebilirsin. Sağlığına da dikkat et; bedenin senin en dürüst aynan.

Terazi ve Yükselen Terazi

Venüs senin burcuna geldi: evren seni parlatıyor. Güzelliğin, çekiciliğin ve yaratıcılığın artıyor. Ama Neptün karşıtı, kendini fazla feda etme diyor. Herkesi memnun etmeye çalışırken kendi kalbini unutmamalısın. Bu hafta başkalarının gözünde değil, kendi gözünde iyi görün. Gerçek zarafet içeriden gelir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Venüs’ün 12. evinde ilerlemesi seni içe dönmeye çağırıyor. Belki eski bir aşk, belki kapanmamış bir hikâye zihnini yoklayabilir. Venüs–Plüton üçgeni bu süreçte duygusal bir arınma sağlıyor. Artık bırakma, affetme, hafifleme zamanı. Güneş–Chiron karşıtı ise bedensel olarak dikkat istiyor; ruhunu şifalandırırken bedenini unutma.

Yay ve Yükselen Yay

Sosyal çevren canlanıyor. Yeni insanlar, yeni gruplar, yeni dostluklar kapıda. Venüs–Uranüs üçgeni sana “kalpten gelen bir sürpriz” sunabilir. Bu hafta spontane planlara açık ol. Ama Güneş–Jüpiter karesi egonu parlatabilir; alçakgönüllülük seni büyütecek. Gerçek dostluk, gösterişsiz olanda saklı.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kariyer alanında ışığın yükseliyor. Venüs Terazi’deyken sen zarafetle otorite kuruyorsun. Üstlerle ilişkilerde dikkatli ol, kibirli görünen bir söz yanlış anlaşılabilir. Venüs–Plüton üçgeni ise seni güçlü ve kararlı kılıyor. Bu hafta tutkunla çalış, ama dinlenmeyi de unutma. Başarı, sadece tırmanmak değil; zirvede kalabilmektir.

Kova ve Yükselen Kova

Ruhun genişlemek istiyor. Eğitim, seyahat, inanç ve vizyon konularında yenilenme zamanı. Venüs’ün Terazi geçişi sana zarif bir vizyon kazandırıyor; farklı kültürlerden, sanat dallarından ilham alabilirsin. Güneş–Jüpiter karesi acele kararlar konusunda uyarıyor: büyük hayalleri küçük adımlarla gerçekleştir.

Balık ve Yükselen Balık

Duyguların derinleşiyor. Ortak kaynaklar, borçlar, ilişkilerde paylaşım temaları ön planda. Venüs–Neptün karşıtı seni duygusal bulanıklığa çekebilir; ama Uranüs üçgeni bir o kadar da seni özgürleştiriyor. Gerçek sevgi, sahiplenmek değil; akışta kalmaktır. Maddi anlamda bir rahatlama, ruhsal anlamda bir yenilenme dönemi başlıyor.

Back
X