Koç Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Sorgulayıcı bir hafta sevgili Koç..
Duygusal, düşünsel anlamda dönüştüren, yüzleştiren bir hafta olacak.
Kişisel gelişimin, kişisel alanların ile ilgili dönüşüme, değişime açık olacak, hayata yeni pencereler açacaksın.
Günlük rutinlerin, konfor alanın, yerleşik düzenin ile ilgili yenilikler yapabilirsin.
Evinle ilgili düzenlemeler yapabilir, dekoratif değişimlere gidebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile yüzleştiren bu hafta, bilhassa kadınlarla ilgili krizlere karşı dikkatli olmalı, tansiyonu yüksek tartışmalara girmemeyi tercih etmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşine, partnerine karşı fazlası ile baskıcı tutumlar sergileyebilirsin.
Evliliğin, ilişkin adına manipülatif tutumlar sergilemek kopmalara, yol ayrımlarına neden olabilir, dikkat.
Bekar bir Koç isen, duygusal anlamda tercihlerden ziyade tensel çekim duyduğun ilişkilere yönelebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına hızlı akacak bu hafta riskli adımlar atmaya, ani kararlar almaya, yatırımlar yapmaya, mevcut yatırımlarını değerlendirmeye yönelik hareket edebilir, banka, kredi işlemleri, bol-alacak alanlarına yönelebilirsin.
Boğa Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Şanslı bir hafta sevgili Boğa..
Bu haftanın enerjisi fazlası ile hareketli, dinamik, tempolu bir enerjiye sahip.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına şanslar, fırsatlar yakalayacağın bir hafta olacak.
Süregelen projelerin, işbirliklerin, ortaklıkların ile ilgili yenilikler, süregelen projelerinde güncellemeler, yeni işbirlikleri, gelir kaynakları gündeme gelebilir.
İş arayan, iş başvuruları yapan bir Boğa isen, son derece şanslı bir hafta, değerlendirmelisin.
Borçlar, alacaklar, krediler, ödemeler, vergiler, sigortalar ile ilgili sürprizlere açık bir hafta.
Bekar bir Boğa isen, son derece tutkulu, fiziksel çekimi yüksek flörtlere, ilişkilere çekilebilirsin.
Sosyal ilişkilerin yeniden şekillenirken, sosyal medya hesaplarından yeni arkadaşlıklar edinebilir, hızlı ilerleyen iletişimler kurabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, son derece dönüştüren bu hafta, evliliğini, ilişkini dönüştürmek istiyor isen, bu haftayı değerlendirmeli, gerekli durumlarda terapi, astroloji, spiritüel, psikoloji danışmanlıkları almalısın.
Sağlığın, fiziksel görünümün, dış görünüşün adına yeniliklere açık olacağın bir hafta.
İkizler Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
İlişkileri dönüştüren bir hafta sevgili İkizler..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerini dönüştüren, ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gündemi kalabalık, yoğun bir hafta.
Güven, sevgi temalarını sorgulayacağın, insani değerleri önemseyeceğin, yüzeysel, samimiyetsiz ilişkileri noktalamak isteyeceğin bir dönem.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eğiriyi-doğruyu tartabilir, bazı gerçeklerle yüzleşebilirsin.
Eşinin, partnerinin öz düşüncelerini, içinden geçirdiklerini açıkça görebilir, karşılıklı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.
Bekar bir İkizler isen, ciddi anlamda bir ilişki isteyebilir, ciddi bir ilişkiye ihtiyaç duyabilir, bu bağlamda hızlı kararlar alabilir, riskleri göze alarak ani bir ilişkiye adım atabilirsin.
Sosyal ilişkilerin hem birebilir, hem de online platformalar da gelişirken, yeni arkadaşlıklar, ilişkiler öne çıkarken, süregelen ilişkiler yeniden şekillenebilir.
Ruhsal, zihinsel, duygusal, fiziksel anlamda dönüştüren, kendine adım atacağın, arınmaya niyet edeceğin, astroloji, spiritüel, psikoloji destekleri alacağın, dönüştüren bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına fazlası ile hareketli, fazlası ile yenilikçi ancak süregelen işbirliklerin, ortaklıkların, projelerin ile ilgili bazı detayları fark edip, yönler değiştireceğin bir süreç olacak diyebilirim.
Yeni işbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar, gelir kaynakları, yurtdışı, şehir dışı bağlantılar gündeme gelebilir
Yengeç Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Önemli değişimlere açık bir hafta sevgili Yengeç..
Duygusal, düşünsel anlamda önemli değişimleri tetikleyen, yüzleştiren bir hafta.
Öz benliğin, öz disiplinin, öz saygın ile ilgili kendinle yüzleşebilir, yeniliklere gidebilirsin.
İlişkilerine, dostluklarına, özel hayatına yaklaşımlarınla ilgili değişimlere gidebilir, kendinle ilgili fark ettiğin detayları dönüştürmek isteyebilir, yenilikçi hareket edebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine ayrıca özen göstermen gerekebilir.
Aile üyelerinin, dostlarının sorunlarına karşı sağduyu göstermen gereken durumlar öne çıkarken, fazlası ile alakadar olabilirsin ancak enerjini yönetmekte, kendine yetmekte, kendine zaman ayırmakta güçlük çekebilir, denge kurmakta zorlanabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile süregelen sorunlarınızı aşmak adına fazlası ile çabalayacağın bir hafta olabilir.
Ancak genel anlamda özverili, vicdan muhakemesi ile hareket edeceğin bir enerji söz konusu.
Bekar bir Yengeç isen, ani bir ilişkiye adım atabilir, ani kararlar alabilir, ciddi bir başlangıca imza atabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına hızlı akacak, fazlası ile önemli değişimlere açık bir hafta
Aslan Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Hareketli bir hafta sevgili Aslan..
Bilhassa kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına hızlı, hareketli bir hafta.
Oldukça önemli değişimler, yenilikler, başlangıçlar gündeme gelebilir.
Süregelen projelerin, işbirliklerin ile ilgili yeniliklere giderken, bazı bitişler ve eş zamanlı bazı başlangıçlar gündeme gelebilir.
Bankacılık işlemleri, Kredi yapılandırmaları, Borçlar, Alacaklar, Ödemeler gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece önemli yüzleşmeler getirecek bu hafta, menfaat içeren ilişkiler seni çok yorabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, fazlası ile ilgili, alakalı, tutkulu, derin tutumlar, iletişimler, yaklaşımlar sergileyebilirsin.
Eşin, partnerin ile başbaşa zaman geçirmek, birbirinizle ilgilenmek, odak noktalarınızın karşılıklı sizler olmasını isteyebilirsin.
Bekar bir Aslan isen, sürpriz bir iletişim, ilişki, başlangıç gündeme gelebilir.
Sağlığın ile ilgili titiz hareket edeceğin bu hafta, imajın ile ilgili değişimlere gidebilirsin.
Başak Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Özel hayatını ön plana çıkaracak bir hafta sevgili Başak..
Öncelikle bu hafta her duyduğuna inanma derim zira spekülatif iletişimlere açık bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile yoğun ve hızlı akacak iletişim kafa karışıklığına, gelgitlere, duygusal değişimlere neden olabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, ani gelişmeler, yüzleşmeler, yol ayrımları gündeme gelebilir.
Ayrılmak istemiyor isen, ayrılmak gibi bir niyetin yok ise mutlaka bu hafta krizlerden kaçınmalısın.
Süregelen evliliğin, ilişkin, flörtün ile ilgili sorunları aşmak adına sağduyulu, empatik, uyumlu olmaya özen göstermeli, tansiyonu yüksek krizlerden kaçınmalısın zira bir anda kopmalar, ayrılıklar yaşanabilir.
Bekar bir Başak isen, sürpriz gelişmeler, karşılaşmalar, gelişmeler, ani başlangıçlar, baş döndürücü hızla gelişebilir.
Sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların, sosyal medya iletişimlerin adına önemli değişimleri, laf dalaşları, göndermeler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin, yerleşik düzenin, evin ile ilgili değişimler, taşınmalar, yenilikler, istifalar gündeme gelebilir.
Bu hafta fırsat buldukça kendine zaman ayırmalı, kendinle başbaşa kalmalı, enerjini yükseltmek adına meditatif çalışmalar, yürüyüşler yapmaya özen göstermelisin.
Terazi Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Yüzleştiren, agrasyona açık, gelgitli bir hafta sevgili Terazi..
Duygusal anlamda gelgitleri yüksek, düşünsel anlamda tahammülü zor bir hafta.
Bir şeylere kolaylıklasinirlenebilir, sabretmekte güçlük çekebilir, tartışmalara açık olabilirsin.
En ufak şeyi büyütmeye, abartmaya açık olacağın bu hafta, ilişkilerini krize sokmamalısın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile dönüştüren bir hafta olacak diyebilirim.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşinin, partnerinin desteğine ihtiyaç duyabilir, haftanın ilk günleri olmasa da ilerleyen günlerinde beklentilerine karşılıklar bulabilirsin.
Bekar bir Terazi isen, aceleci, hızlı, riskli tutumlardan kaçınmalı, emin duygularla, düşüncelerle yeniliklere ilerlemelisin.
Platonik bir Terazi isen, bu hafta belirsiz ne varsa bitirecek, önüne bakacaksın.
Ev düzenin, yerleşik düzenin ile ilgili yenilikler, dizayn, dekoratif değişimler, taşınma, ülke, şehir değişimleri, gayrimenkul alım-satım konuları gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına hareketli bir hafta olacak, fırsatları, şansları yüksek bir hafta ancak mutlaka temkinli olmalı, spekülatif alanlardan kaçınmalısın.
Akrep Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Yüzleştiren, somut gelişmelere açık bir hafta sevgili Akrep..
Bu hafta gelgitli bir hafta, bir anın bir anına uymayacak diyebilirim.
Duyguların fazlası ile yüksek olabilir, olumlu-olumsuz her iki uçta da yüksek duygular yaşayacağın, duygusal geçişleri yoğun bir hafta olacak.
Emek verdiğin, değer verdiğin, önemsediğin insanlar, ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin belki de özel hayatın ile ilgili emek verdiğin insanlarla ilgili önemli yüzleşmeler yaşayabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına önemli gelişmeler geleceğe dair beklentilerini, planlarını değiştirebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşin, partnerin ile başbaşa kalamamak, birbirinize zaman ayıramamak seni biraz yorabilir.
Evliliğin, ilişkin adına krizlerden kaçınman gereken, sakinlik, huzur isteyen bir hafta.
Bekar bir Akrep isen, ani bir başlangıç, sürpriz iletişimler gündeme gelebilir.
Sosyal ilişkilerin, hobilerin, ilgi alanların ile ilgili önemli değişimler yaşayabilir, sana iyi gelecek, sana şans getirecek alanlara yönelebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına şanslı gelişmelere açık bir hafta olacak, ancak beklentilerini sağduyu, mantık ile yönetmeli, mutlaka emin olarak ilerlemelisin.
Yay Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
Yalanlar Yalanlar Yalanlar diyen bir hafta sevgili Yay..
Senin için önemli gelişmeler getirecek, güvendiğin dağların aslında güvenilir olmadığını vurgulayacak bir hafta olacak diyebilirim.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine dair gerçekleri farkına varabilir, sırlarının aslında sır kalmadığını öğrenebilirsin.
Süregelen ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin ile ilgili yol ayrımlarına girebilir, önemli kararlar alabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile paylaşımlarınız, iletişimleriniz şeffaf olsun, içten olsun, güven dolu olsun isteyebilirsin.
Eşine, partnerine başlarda kendini ifade etmekte güçlük çekecek olsan da, haftanın ilerleyen günlerinde son derece uyumu, dengeli gelişmeler öne çıkabilir.
Bekar bir Yay isen, fazlası ile meraklı, atılgan, girişimci olabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına beklentilerin, planların yön değiştirirken, geleceğe dair bakışın, geleceğe dair planların yön değiştirebilir.
Zam, terfi, tayin beklentileri olan bir Yay isen, güvendiğin insanların aslında altı boş vaatlerde bulundukları ile yüzleşebilirsin.
Kendine zaman ayırmak sana iyi gelecektir, Astroloji, Spiritüel, Psikoloji çalışmaları duygusal, düşünsel anlamda iyileşmene yardımcı olacaktır.
Oğlak Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
İnzivaya çekileceğin bir hafta sevgil Oğlak..
Duygusal, düşünsel anlamda dönüşüme açık, arındıran, enerjisi şifalı bir hafta.
Kendinle başbaşalık, kendine zaman ayırmak, özbenliğin ile başbaşa olmak sana iyi gelecek.
Meditatif çalışmalar, yoga, dini ibadetler dönüştürürken, profesyonel Astroloji, Spititüel, Psikoloji danışmanlıkları sana fazlası ile iyi gelecek, değerlendirmelisin.
Emek verdiğin, değer verdiğin insanların, aile üyelerinin, dostlarının, yakın ilişkilerinin her türlü çabalarına karşılık ben merkezci tutumları, dönüşüme açık olmamaları, kendini tekrarlayan sorunlara bağımlılıkları sana ”pes” dedirtebilir.
Emek verdiğin alanları günceleyebilir, insanlara mesafeler koyabilir, enerji emen insanlar yerine sana iyi gelecek insanlara çekilebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, fazlası ile ilgili, alaka, içtenlik bekleyebilirsin.
”Sevgi varsa, bir çözümü de vardır” dediğin bir hafta olacak.
Bekar bir Oğlak isen, kontrol dışı gelişmeler, ani gelişmeler gündeme gelebilir.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına yüksek beklentilerden kaçınmalı, işlerine, projelerine odaklanmalı, planlı ancak pratik hareket etmeye özen göstermelisin, öte yandan hem iş, hem özel seyahatler bu haftaya damgasını vurabilir.
Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu
13-19 Eylül 2021
Sosyal, hoş sohbet bir hafta sevgili Kova..
Duygusal, düşünsel anlamda paylaşımlara, iletişimlere açık bir hafta olacak.
Fazlası ile iletişime açık, sosyal, destekler enerjide bir hafta olacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hızlı akacak, yoğun bir hafta.
Sosyal medya akımlarında yeni arkadaşlıklar kurabilir, sürpriz buluşmalara imza atabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile sosyalleşmek, kısa bir tatil yapmak, birbirinizi dinlemek, anlamak isteyeceğin bir hafta olabilir.
Eşinin, partnerinin sosyal ilişkilerine, ailevi ilişkilerine odaklanabilir, çözüm odaklı tutumlar sergileyebilirsin.
Bekar bir Kova isen, son derece iletişime, ilişkiye açık olacaksın, zihinsel ve fiziksel olarak uyum yakalayacağın insanlara çekilebilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin adına kontrol gerektiren bu hafta, ani değişimler, sürpriz iletişimler, istifalar, gelişmeler gündeme gelebilir.
Değişim, dönüşüm istediğin bir dönem olabilir, istifalar, ayrılıklar, yeni başlangıçlar, sektörel değişimler gündeme gelebilir.
Balık Burcu Haftalık Yorum
13-19 Eylül 2021
İş, eğitim odaklı bir hafta sevgili Balık..
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin ile ilgili hızlı akacak bir hafta olacak.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerine hız kazandırabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, günlük rutinlerin ile ilgili güncellemeler yapabilir, yeniliklere açık olabilir, hızlı adımlar atabilirsin.
Sektörel değişimler yapabilir, uzman olduğun alanda ışıldayabilir, popülarite kazanabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına bazı spekülatif iletişimler, kırıcı iletişimler gelişebilir.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, son derece çözüm odaklı olabilir, sağduyulu tutumlar sergileyebilirsin.
Eşin, partnerin ile denge, uyum arayabilir, duygusal anlamda tatmin ihtiyacı duyabilirsin.
Bekar bir Balık isen, son derece romantik, tutkulu bir ilişki, iletişim, başlangıç gündeme gelebilir.
Sosyal ilişkilerin, yakın ilişkilerin, duygusal paylaşımların adına samimiyet, içtenlik arayacağın bir dönem olacak
Seda Turan