- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 13
- 31
- Konu Sahibi BERISMERVOS
Cinsiyet tahmini yapabilen varsa yapabilir mi arkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi
Cok saolunBanada erkek gıbı geldiSağlıcakla Insallah :)
Amin inşallah cnm Allah korusun olsaydı doktor söylerdi diyede düşünüyorumOyle seylere yorma kafanı tadını cıkar hamişliğin çekimden oyle cıkmıstır. Hıc bır sıkıntı yok ınsallah :)
Tabiki.. Onlar bazen gördüklerinden emin olmasalar bile soyluyolar ne olur ne olmaz diye... Benım bebeme bacakları kısa demıstı mesela korkmustuk..hafta olarak gelişimdede bi sıkıntı var demıstı diye hatırlıyorum ama masallah bı sıkıntı olmadı. Uzulme sen bısey görseydi soylerdı muhakkak.Amin inşallah cnm Allah korusun olsaydı doktor söylerdi diyede düşünüyorum![]()
Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasnTabiki.. Onlar bazen gördüklerinden emin olmasalar bile soyluyolar ne olur ne olmaz diye... Benım bebeme bacakları kısa demıstı mesela korkmustuk..hafta olarak gelişimdede bi sıkıntı var demıstı diye hatırlıyorum ama masallah bı sıkıntı olmadı. Uzulme sen bısey görseydi soylerdı muhakkak.
Amın ınsallahRabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasn![]()
Allah bağışlasn cnm bnmAhh hamısliğime gıttım bak simdi herseyi kafaya takarız. Analık ıste : ( 305 gun olmus bizde dunyaya geleli :)![]()
Amın canım. Cumlemizin cocuklarını bagıslasın Rabbım AMINAllah bağışlasn cnm bnm![]()
Nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Bu haftalar yanitir en iyi 11 12 13 haftalar olmalı ama sanki küçük bir çıkıntı var gibi geldi bana erkek olabilir
Saol cnm sende erkek ddnBu haftalar yanitir en iyi 11 12 13 haftalar olmalı ama sanki küçük bir çıkıntı var gibi geldi bana erkek olabilir
Bide burda 12 haftalık zatn ilkindeBu haftalar yanitir en iyi 11 12 13 haftalar olmalı ama sanki küçük bir çıkıntı var gibi geldi bana erkek olabilir