13+4günlük bebeğim ve kafa karışıklığı

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Kızlar 13+4 günlük gebeyim

Buğünkü kontrolde öğrendimki
boy 9 cm
gram 77

Dedi dr m .

Az önce netten bi tabloya baktım
Benim bebeğimin gramı da boyu da fazla tabloya göre.

Ama drm bana gayet sağlıklı herşey yolunda dedi.

Sizde nasıldı durumlar.
Anneler.tecrübeli arkadaşlar

Maşallah sağlıklıymış bebeğiniz neyi kafanıza taktınız?

Dr saglikli dedikten sonra baska hamileleiklerde nasil oldugu oemsizdir bence. Gelisimler her bireyde farklilik gösterir. Içinmi sadece dr rahatlatsin
Saglicakla büyüsün

Şimdiden o bilgilerin ortalama olduğunu

Her bebeğin farklı geliştiğini öğrenmiş oldunuz

Kafanıza takmayınız, zaten ikili üçlü test vs yapar doktorunuz

Anneliğe hoş geldiniz

Maşallah sağlıklıymış bebeğiniz neyi kafanıza taktınız?
Şimdiden o bilgilerin ortalama olduğunu

Her bebeğin farklı geliştiğini öğrenmiş oldunuz

Kafanıza takmayınız, zaten ikili üçlü test vs yapar doktorunuz

Anneliğe hoş geldiniz
Dr saglikli dedikten sonra baska hamileleiklerde nasil oldugu oemsizdir bence. Gelisimler her bireyde farklilik gösterir. Içinmi sadece dr rahatlatsin
Saglicakla büyüsün

Öncelikle çok tşkler.

Allah korusun fazla gelişmişlik ne bilim aşırı irilik olabilirmi diye endişeye kapıldm.
Bu saatr dr umu arıyacktm nerdeyse

Bir de o ölçümler hatalı da olabiliyor

Burada da gebelik takvimi açarsanız otasa da gram uzunluk vs oluyor

Ben de netten baktım 20 gr yazıyor sizinki 77 olunca çok fazla gibi geliyor hali ile

Farklı sitelerde farklı olabilir

Bir de gebelik bölümünde muhtemel doğum tarihine göre gruplar var orada sizinle aynı haftalardaki arkadaşlarla da paylaşın belki içimiz rahatlar

Ama tekrar ediyorum her Bebek farklıdır doktor da sıkıntı yok demiş içinizi ferah tutun

Ailelerde ebatları büyük insanlar varsa normal .
Doktor sıkıntı var demediği sürece sıkıntı yoktur :)
İçinizi rahat tutun .

Ben hiç hatırlamıyorum valla 14.haftada kaç cm di, 3100 gram 51 cm doğdu onu bilirim bi tek

Bende hamileyim o haftalarda benim bebeğimin ölçüleri de öyleydi normal yani olabilir şükür sağlıklı sorunda yok beşinci ayimizdayiz simdi

gayet iyi

Ay ne bilim bian fazla gelince ürktüm allah korusun bi sorunmudur diye.
Annelik iç güdüsü neyin heralde

Maşallah subhanallah doktorun iyi diyorsa iyidir.. Zati doktor milleti felaket tellalı gibi oluyor bişi görse söyler hemen heleki özele gidiyorsan obaaa bütün testleri kasarlar valla.. Bende koca kafalı olcak diye korkuyorum hep kocam camis gibi adam nasıl çıkartırım diye düşünüyorum kara kara.. İsin kötüsü ikimizde iri doğmusuz birimiz 4 birimiz 5 kilo...

Masallahh tospik bir bebek geliyor olabilir:)) benim bebis 14+0 haftalikken 91 gramdi. Saglikli sihhatli gelsinler insallah. Doktor sağlıklı diyorsa hic kafana takma gelisimi onden gidiyordur

Daha bu başlangıç canım benim. Anneliğe hoş geldin:)
Doktor normal dediyse hiç kafanı kurcalama.
Net bir boy- kilo yoktur. Aralık vardır.
Daha haftası çok az. İlerleyen haftalarda irilik ya da minyonluk daha çok belli olur.
Sen bu günlerin tadını çıkar:)

drlar diplomalarini zaten oylesine aliyorlar. internetteki bilgiler gercek kesin bilgi.
guzel anne adayi o 77 gr bile ortalama bi olcut. iri bebek vs bu haftalarda belli olmaz. kimi zaman iki hafta onden gider Kimizaman haftasiyka uyumlu mm ile olcum yapiliyor. 19 haftalik hamileyim daha kilosunu sormadim dr um da soylemedi. kafa olcusu normal mi bacak boyu normal mi vs hep bunlara dikkat ettim ki onemlibolan bunlar.
Allah saglikla kucaginaaldirsin. internetteki heraey dogru degil.

Öncelikle çok tşkler.

Allah korusun fazla gelişmişlik ne bilim aşırı irilik olabilirmi diye endişeye kapıldm.
Bu saatr dr umu arıyacktm nerdeyse
Hey allahim cok guldum. Bu kadar endiseli oldugunu gore Ilk cocuk herhalde ultrasonda yapilan kilo boy olcumune pek guvenme. Onlar tahmini olcumler. Soylenilenden fazla da olabilir eksik te. Saglikli sihhatli olsun yeter Insallah.

Bunda bisey yok ki ben de 14.haftada gittim 11cm 110grdi panik yok tatlim

Benim oglumunda boyu uzundu olması gerekenden. Yani kontrolde dr derdi öyle olduğunu , kilosu 3300 dü doğduğunda.Şuanda 2.5 yaşında boyumun yarısına erişti sıpa bir sıkıntı da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…