Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devlete gidiyorum gordu yuzde yuz ama soylemeyecem dedi daha 1 ay sonra sor bana dedi:)Devlet hastaneleri 16 haftadan önce söylemiyor. Özelde görebilirse erken söylüyor. Görmezse bir dahaki gelişinde bakarız diyorlar.
Anne hisseder derler sen ne hissediyorsun :)Evet devlete gidiyorum gordu yuzde yuz ama soylemeyecem dedi daha 1 ay sonra sor bana dedi:)
Ben erkek hissediyorum ilk gunden beri esimde oyle bazenfarkinda olmadan oglum diyorum ruyamdada hep erkek goruyorum tersine cikmazsa tabi:)Anne hisseder derler sen ne hissediyorsun :)
Gordu bence yüzde yüz sordum cinsiyet belli mi diye güldu soyleyecekti sonra yanilma payi cok oluyo bu haftalarda soylemeyecem dedi:)Aslında görebilirdş ben 12 de ögrendim
Benimde yengemin bebeğini 12 haftada hemen gördü söyledi erkek diye. Benim 13 hafta söylemedi, sanırım kız :)kız bebekler göstermiyor nedense kendisini. benim ilginçtir 11. haftada belli oldu cinsiyet.erkekti.özeldeydim ve söyledi.
Ben ilk bebeğimi 13 haftalıkken öğrendim kız.. Erken yada geç die bişe yok bence..Kendini gizliyorsa kız bebektir genelde erkek bebekler 12. Haftadan itibaren kendini belli ediyor ama kız bebekler 20. Haftaya kadar gizleyebiliyor
Özele gidiyorsan öğrenirsinArkadaslar bnde birdahaki ay 2li tarama testi icin gidicem doktoruma özele gidiyorum acaba belli olurmu cinsiyeti tam 12 haftalik oluyorum gidicegim gun
Can'ım erkek çocukları 12. Haftada kendini gösteriyor. Ben kızımı 18 haftada tam olarak öğrenmiştim. Erkek çocuklarımı 12. haftada daha ben sormadan söyledi. Ama yinede Rabbim büyük.MERHABA BENDE 15+4 GUNLUK HAMİLEYİM.OZELE GİDİYORUM.DOKTORUMUZA CİNSİYETİNİ SORDUK SALI GUNU ERKEN DEDİ EŞİM ISRAR EDİNCE KIZA BENZİYOR DEDİ.FAKAT BİŞEY ALMAYIN KESİN DEĞİL DEDİ 1 AY SONRA BEKLEYİN DEDİ.