13 Ağustos Dünya Solaklar Günü | Solaklar hakkında bilinmesi gereken her şey

Benim de bir akrabam var baba tarafından yakın bir akraba bana bir sürü şey söylemiştir yemek ile sağ elle yemem icin ilgili allahtan annem cevabını verirdi.
Kadının torunu solak şimdi kendi torunuda aynı benim gibi sol elle yemek vs. Torunum sana çekmiş diyor.
Anne tarafim da da var bir sürü solak ben genetik olduğunu düşünüyorum.

Benim de benzer bir yaram var .Rahmetli babaannem bakmış bana annem çalışırken . sağla yazmam için zorlamışlar epey. Hatırlamıyorum bile. annemler de sonradan fark etmişler sağ ile yazdığımı. onlara bile dememişim heralde babanemin zorlamasını
Nasılsa bir tek sağ ile yazıyorum. Dİğer tüm işlerim yine sol elimle. Keşke daha bilinçli olsalarmış.

Anneminkini kutlayayım diyeceğim de yine bana "bu kız niye böyle oldu" ifadesi takınacak gerek yok.
Sitedeki solak kızkardeşlerinkini kutlarım ama.

bende var canım soldan ağızlıklı cezve göndereyim sana yada eminönünde kahveci mehmet efendinin önünde satanlar var ya orada bulabilirsin

Ben tam sağlağım ama cezveler bana ters geliyordu. Sonra baktım fincanı tutmama gerek yok, sağ elim boşalınca cezve sorununu çözdüm. Zorlandığında sol elinde fincanı tutmayı dene oky

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…