• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Aralık transfer tarihi olan var mı:)

3. :KK43: inşallah son olur hayırlısıyla tutar da, sizin ilk mi 🌺
Benim ilk defa olacak , sürekli kendime bu bir süreç her şey olabilir her şeye hazırla kendini diyorum ama ister istemez umutlanıyorum heyecanlanıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bakalım süreç ne gösterecek 🙏

Benim ilk defa olacak , sürekli kendime bu bir süreç her şey olabilir her şeye hazırla kendini diyorum ama ister istemez umutlanıyorum heyecanlanıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bakalım süreç ne gösterecek 🙏
Benim de ilk olacak dualarım burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun 🤲

Oldum evet ama benim opum eylülde oldu dondurulmuş transfer oldum. Taze transferde opudan sonra 5.gün embriyosuysa 5gün sonra direkt transfer oluyor. Ben iki adet bekledim bi adette hormonlarım kötü geldi iptal oldu. 4. Döngümde başladık döngümün 18.günü 5.gün embriyosu transfer edildi

Merhaba transfer oldunuz mu ve yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor yani taze transfer miydiniz kaç gün sürüyor ben de yeni başladım da
Oldum evet ama benim opum eylülde oldu dondurulmuş transfer oldum. Taze transferde opudan sonra 5.gün embriyosuysa 5gün sonra direkt transfer oluyor. Ben iki adet bekledim bi adette hormonlarım kötü geldi iptal oldu. 4. Döngümde başladık döngümün 18.günü 5.gün embriyosu transfer edildi

Yaşınız kaçtı peki bana taze transfer dedileryaşın genç diye

Back
X