- 30 Nisan 2023
- 2.548
- 2.733
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Aynı gün transfer olacağımız birileri var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 da olur10 var![]()
3.10 da olur![]()
İlk defa mı olacak peki transfer :)
Merhaba Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor ?Aynı gün transfer olacağımız birileri var mı![]()
Merhaba benim ki dondurulmuş transfer , normalinde diğer ay olacaktı ama transfer iptali oldu bu ay opudan sonraki 4. AyMerhaba Yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer oluyor ?
Benim ilk defa olacak , sürekli kendime bu bir süreç her şey olabilir her şeye hazırla kendini diyorum ama ister istemez umutlanıyorum heyecanlanıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bakalım süreç ne gösterecek3.inşallah son olur hayırlısıyla tutar da, sizin ilk mi
![]()
Benim de ilk olacak dualarım burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsunBenim ilk defa olacak , sürekli kendime bu bir süreç her şey olabilir her şeye hazırla kendini diyorum ama ister istemez umutlanıyorum heyecanlanıyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bakalım süreç ne gösterecek![]()
Anladım inşallah hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba benim ki dondurulmuş transfer , normalinde diğer ay olacaktı ama transfer iptali oldu bu ay opudan sonraki 4. Ay
Aynı gün transfer olacağımız birileri var mı![]()
Ay evet 2 gün var arada , heyecanlı mısın peki <3Benim 11inde olacak çok yakınız
Ben de aynı durumdayım , kafamı farklı şeylere veriyorum elimden geldiğinceHem heyecan hem korku test gününün korkusu var içimde negatifi görme korkusu iyi düşünmeye çalışıyorum![]()
Merhaba transfer oldunuz mu ve yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor yani taze transfer miydiniz kaç gün sürüyor ben de yeni başladım daHem heyecan hem korku test gününün korkusu var içimde negatifi görme korkusu iyi düşünmeye çalışıyorum![]()
Oldum evet ama benim opum eylülde oldu dondurulmuş transfer oldum. Taze transferde opudan sonra 5.gün embriyosuysa 5gün sonra direkt transfer oluyor. Ben iki adet bekledim bi adette hormonlarım kötü geldi iptal oldu. 4. Döngümde başladık döngümün 18.günü 5.gün embriyosu transfer edildiMerhaba transfer oldunuz mu ve yumurta toplamadan kaç gün sonra transfer yapılıyor yani taze transfer miydiniz kaç gün sürüyor ben de yeni başladım da
Yaşınız kaçtı peki bana taze transfer dedileryaşın genç diyeOldum evet ama benim opum eylülde oldu dondurulmuş transfer oldum. Taze transferde opudan sonra 5.gün embriyosuysa 5gün sonra direkt transfer oluyor. Ben iki adet bekledim bi adette hormonlarım kötü geldi iptal oldu. 4. Döngümde başladık döngümün 18.günü 5.gün embriyosu transfer edildi
28 yaşındayım bunun yaşla alakası yok. Progesteron yüksek gelirse taze transfer iptal oluyor direktYaşınız kaçtı peki bana taze transfer dedileryaşın genç diye