• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi Lucrin depot olanlar var mı ? Süreç nasıl ilerledi

Ben iki kez kullandım transferden önce . Bildiğin menapoz yaşıyorsunuz hazırlıklı olun ateş basmaları ani üşümeler sinir hali . Gerçi benimki yaza denk geldi çok sıcaktı belki kışın daha hafif geçer

Ayy stres oldum, inşallah olmadan bulabilirim Lucrin rahim’i hazırlamak için mi kullanılıyor ?
Sanırım mantığı, tüm hormonları durdurmak ve doktorun istediği şekilde rahimi yönetebilmesi. Hormon dengesindeki kontrolü kendisinin sağlaması

Sanırım mantığı, tüm hormonları durdurmak ve doktorun istediği şekilde rahimi yönetebilmesi. Hormon dengesindeki kontrolü kendisinin sağlaması
Peki adetliyken mi kullandınız ? Çok şükür bugün bulabildik. Bana reglyken kullanın demişti. Gelen giden yok ama bekliyorum

İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?

Malesef bende Kütahya’dan buldum. İlaçlara zam geleceği için depolarda görünmüyor ilaçlar

İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?
Valla benim sormadığım eczane kalmadı, vadişehirde zambak eczanesi var Ali bey sağolsun o yardımcı oldu.. Şuan fiyat geçiş sürecinde oldukları için depolar satmıyorlar. Bulamasaydım işim zordu bi arayın geçen tanıdığım almış deyin yardımcı olur.

Merhaba, bende aralik ilk haftasi transfer olacagim. Lucrin kullaniyorum ekim ayi basinda 1. yaptim bugunde 2. ignemi yaptim adet olmuyorsun. Ama baya gerginlik yapiyo insanda.☺️
Merhaba, ben de Lucrin vurumdum 2.yi ama lekelenme şeklinden bir tık fazla akıntım oluyor. İlk başta siyahtı akıntım sonra kırmızı oldu. Normal mi acaba? Sizin oldu mu akıntı hiç?

Kızlar bir tüp bebek denemem negatif . Baska bir doktor adenomyozis bulguları var dedi kesin teşhis nasıl konuldu sizlere ?

Aralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldum ☺️ kullanan var mı
Ben tüp bebek öncesi 3 ay lucrin depot kullandım aylık olandan. Ama tüp bebek sonucum negatif geldi. Senin işlemin nasıl geçti?
Tüp bebek sonrası ilaçları bırakınca ertesi gün 3 Kasım'da regl oldum ve aradan 37 gün geçti hala regl olmadım.

Merhabalar, Ben Agustos'ta basladım Lucrın depota ve menopoz yan etkileri başladı sıcak basması bas agrısı vs. Ve 3 ay kullanacaksın dedi doktorum.
Rahmi tüp bebeğe hazırlamak için bu tedaviyi uygun gördü. Kasım'da son lucrin depotu vurunca tip bebek tedavisine başladık. 5 embriyo döllendi ve 3 tanesi finale kaldı ama ben kalite olarak 3BB dediler transfer öncesi ve o an moralim yerle bir oldu. Transfer öncesi baya ağladım ve tüm beklentilerim suya düştü ve tabiki de tutmadı :(
Hormon tedavisini bırakır bırakmaz ertesi gün regl oldum. Şuan 37 gündür reglim gelmiyor.
Lucrin depot sonrası bu tarz sorun yaşayan var mı? Doktor bana Lucrin'in etkisi geçmiştir ondan değildir dedi ama bilemiyorum.

Back
X