Ayy stres oldum, inşallah olmadan bulabilirim Lucrin rahim’i hazırlamak için mi kullanılıyor ?5 gün içindede olan var 15 de de ama en geç 15 civarı geliyor opudan sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy stres oldum, inşallah olmadan bulabilirim Lucrin rahim’i hazırlamak için mi kullanılıyor ?5 gün içindede olan var 15 de de ama en geç 15 civarı geliyor opudan sonra![]()
Elhamdülillah pozitif kalp atışı için bekliyoruz Rabbim kimsenin eziyetinin boşa gitmesine izin vermesin bana ve tüm hamilelere kucağa almayı, sana ve isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşaAllahSonucunuz olumlu olmuştur inşallah![]()
Sanırım mantığı, tüm hormonları durdurmak ve doktorun istediği şekilde rahimi yönetebilmesi. Hormon dengesindeki kontrolü kendisinin sağlamasıAyy stres oldum, inşallah olmadan bulabilirim Lucrin rahim’i hazırlamak için mi kullanılıyor ?
Peki adetliyken mi kullandınız ? Çok şükür bugün bulabildik. Bana reglyken kullanın demişti. Gelen giden yok ama bekliyorumSanırım mantığı, tüm hormonları durdurmak ve doktorun istediği şekilde rahimi yönetebilmesi. Hormon dengesindeki kontrolü kendisinin sağlaması
Insallah hayirli haberler aliriz.Yaa sizinle yakın transfer olacağız her şey yolunda giderseinşallah güzel haberler alırız
Aynen bende regl olduğumda oldum iğneyiPeki adetliyken mi kullandınız ? Çok şükür bugün bulabildik. Bana reglyken kullanın demişti. Gelen giden yok ama bekliyorum
Valla benim sormadığım eczane kalmadı, vadişehirde zambak eczanesi var Ali bey sağolsun o yardımcı oldu.. Şuan fiyat geçiş sürecinde oldukları için depolar satmıyorlar. Bulamasaydım işim zordu bi arayın geçen tanıdığım almış deyin yardımcı olur.İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?
Merhaba, ben de Lucrin vurumdum 2.yi ama lekelenme şeklinden bir tık fazla akıntım oluyor. İlk başta siyahtı akıntım sonra kırmızı oldu. Normal mi acaba? Sizin oldu mu akıntı hiç?Merhaba, bende aralik ilk haftasi transfer olacagim. Lucrin kullaniyorum ekim ayi basinda 1. yaptim bugunde 2. ignemi yaptim adet olmuyorsun. Ama baya gerginlik yapiyo insanda.![]()
Ben tüp bebek öncesi 3 ay lucrin depot kullandım aylık olandan. Ama tüp bebek sonucum negatif geldi. Senin işlemin nasıl geçti?Aralık ayında transfer olacağım. Amh değerim çok düşük Lucrin depot oldumkullanan var mı