Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kızım 13 aylık yalnızca altta 2 tane dişi var 8 aylıkken çıkarttı başka yok bu normal mi acaba. Bir kaç hafta sonra doktor kontrolümüz var onada sorucam ama gitmeden bilgi sahibi olan var mı yada aynı durumu yaşayan.
Benim oğlumda şuan 14 aylık. İlk 2 dişi 9. Ayda çıktı. Sonra bende hiç çıkarmıyor diye endişelenirken. Bir baktım 13 ay olduktan sonra yukarıdan bi tanesi cıkmış. 10 gün sonrada yanındaki çıktı. Yani 13 14 aylikken çıkardı 2 üst dişi. Sizinkide bu gun yarın çıkarır.
Benim oğlumda şuan 14 aylık. İlk 2 dişi 9. Ayda çıktı. Sonra bende hiç çıkarmıyor diye endişelenirken. Bir baktım 13 ay olduktan sonra yukarıdan bi tanesi cıkmış. 10 gün sonrada yanındaki çıktı. Yani 13 14 aylikken çıkardı 2 üst dişi. Sizinkide bu gun yarın çıkarır.
Yukarıkinin ilki çıktığında bende fark etmedim. Bir baktım beyaz diş görünüyor ne bir huysuzluk ne bir ateş vs yaşamadı. Hatta kabarmadi bile yularıki alt damaklar gibi şişmiyormuş. 10 gün sonra falan yanındaki patlamaya başladı. Günlerce ateş vs çok çok zorladı o dişi görene kadar canımız çıktı. Dediğim gibi bizimki yukarkinin ilki bir anda çıktı sizinkide çıkar yakında.