13 eylülde ufuk billkaya ameliyat oluyorum çok korkuyorummm yardummm ednn nolurrr

epey oldu foruma bakamayalı bu zaman içinde burnumda nefes alma sıkıntılarımın devam etmesinden dolayı yeniden doktora gittim ama bu kez kbb uzmanını tercih ettim, meğer benim sorunum alerji kaynaklıymış sonrasında yapılan testler kullanılan ilaçlarla tamamen geçmedi fakat baskılandı beni de biraz olsun rahatlattı diyebilirim. hatta dr dedi ki şahane bir ameliyat olmuş bundan daha iyisi yapılamazdı, seni tekrar ameliyat etmem seni daha iyi duruma getirmicek zaten önceki doktorun harika iş çıkarmış dedi.

Merhaba "cnm burnunu en küçük görüceğin halin bantların çıktığı gün şişmeden önce ödemli haline göre bileee okadar küçük oluoki snraki büyümeyi düşünürsen. 4. ayım burnum küçülceğine büyüyoo hcte iincek bi durumu yok oturdu durum bu hiç incek die bekleme bence"
Yazını okudum yoruma kapalı sanırım. Benim de alçı çıkınca çok inceydi bir ay oldu biraz toparladı ama seni merak ettim nasıl oldun?

insallah dediğin gibi olur cnmyaaaa umarm muhtesem bi burnun olurrr dua ediorum bütün olanlara cidden okadar umutla ameliyat oluosun kaç saat narkoz oluosun snra biton işkence morluğu şişliği tamponu alçıı bantı hadiii snraaa masajla ugras şişlikler insin derken bi bakıosunn istediğinle alakası olmıyann bi burun hergün yeni bi benle tanısmaktan sıkıldımm aynada hergecen gün düzelme umudumda azalıo 2 . ayım daha doğrusu düzelmiceğini biliorum umarmm benm yasadıklarımın aksinii yasarsınn. ok büük bi problemim yok benm yanii ucu istediğim seviyede diil sadece tepedede kemik kaldı kemiğideeee boşverdimm ama en azndan lokal anesteziylee 15 20 dakkada burun ucumu kaldırtıcam 4 5 ay snraaa

Back