13 gün regl gecikti testler negatif

pikacunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
21
2
1
27
Merhaba kızlar , adetim 13 gün gecikti kan ve testler negatif çıktı ama ara ara minik sancılarım oluyor gögüslerimde hassas bu durumda olup hamile kaldığını sonradan öğrenen varmı aranızda ?

Merhaba kızlar , adetim 13 gün gecikti kan ve testler negatif çıktı ama ara ara minik sancılarım oluyor gögüslerimde hassas bu durumda olup hamile kaldığını sonradan öğrenen varmı aranızda ?
Adet gecikmenizin 12 ve 14. gününde kesin sonuç alırsınız. Bu yüzden doktorunuza başvurun hormonal bir dalgalanma yaşamış bu sebeple adet görmüyor olabilirsiniz.

Merhaba konuya denk geldim ne oldu ne yaptınız gebelik var mı adet oldunuz mu merak ettim

benim de 2 hafta kadar gecikti hala gelmedi testlerim negatif muhtemelen sizin de gelir adetiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…