13 günde böyle bir burun düşmesi normal mi ?

sulecik33

☜♥☞Ölü PrenseS☜♥&#97
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
133
16
98
İçel Mersin
Daha 2.haftam dolmak üzere şuan sadece bantlar var onlarda yarın alıncak arkadaşlar merak ettiğim konu şu; ben doktoruna kalkık ve kavisli bi burun istediğimi söyledim hatta kendisi ameliyattan sonraki halini çekip bana göstermişti böyle oldu diye bende çok beğenmiştim tam hayallerimdeki gibiydi ama nezamanki o alçı çıktı burun ucu gitgide düştü hani burna oturuyo oturcak diye avuttum kendimi ama gün geçtikte daha çok düştü ve kötü bi hal aldı gördüğünüz gibi inceden kalına doğru gidiyo ve ucu düşük köpekbalığını anımsatan bir burun oldu ve hiç kavis yok şuan nerdeyse ameliyat olan arkadaşlara soruyorum sizdede böyle bi durum oldumu bu normal mi karşılanmalı sonradan istenilen burun ortaya cıkıyomu çünkü gerçekten moralim çok bozukk :mad: (ilk fotoğraf alçı çıktığı gün diğeride 1 hafta sonrasına bugüne ait)

Eklentiler

• 0CC3DD89-D421-44CC-ADC8-9FB2A6BFC5E8.webp
    0CC3DD89-D421-44CC-ADC8-9FB2A6BFC5E8.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 523
Son düzenleme:
Hayır canım.sana öyle geliyor burun düşmesi değil sonuçta üzerinde alçı vardı ağırlık yapıp sismesini engelliyordu.. bu durum böyle devam edecek sonra yavaş yavaş inicek toplanacak. Sitrese girme.doktorun masaj verdiyse onu aksatmadan uygula.

Tam olarak ameliayat ensasinda cekilen haliyle olmasada aşağı yukarı ona benzer bişi çıkıyor ortaya diye sysunuyoeum tabi aksilik yaşanmaz ise tüm temennimiz bu yönde tabiki zor bir süreç sabırlı olmanız gerekiyor. Ameliayat a karar vermek ameliyat olmak..... sonrası süreç eminim ki daha bir zordur. Herkese istedigii burunlar diliyorum

Hayır canım.sana öyle geliyor burun düşmesi değil sonuçta üzerinde alçı vardı ağırlık yapıp sismesini engelliyordu.. bu durum böyle devam edecek sonra yavaş yavaş inicek toplanacak. Sitrese girme.doktorun masaj verdiyse onu aksatmadan uygula.
Bu geçici bi süreç yani sanki her kalktığımda daha çok düşüyo gibi geliyoda şuan rahatladım yorumunuzla.. doktorum daha masaj vermedi ameliyattan 3 hafta sonraki süreç diyodu onun için iki hafta doldu zaten bakalım yarın ne dicek. Genelde bAnt cıktıktan sonrada kavisli kalkık burunlar gördüğümüz için internette böle olunca korktum biraz.. burun kavisli ucu kalkık durur yani şişlikler gittikten sonra öylemi ?

Burnunuz düşmemiş ki sadece önü şişmiş size öyle geliyor.
İnanın hergün hergün bakıyorum mm bütün değişimlere ondan böyle geliyor heralde tam olarak sürecide bilmediğim için doktorumun gösterdiği resimle arasında baya fArk olunca korktum teşekkür ederimm Hoppa

Bu geçici bi süreç yani sanki her kalktığımda daha çok düşüyo gibi geliyoda şuan rahatladım yorumunuzla.. doktorum daha masaj vermedi ameliyattan 3 hafta sonraki süreç diyodu onun için iki hafta doldu zaten bakalım yarın ne dicek. Genelde bAnt cıktıktan sonrada kavisli kalkık burunlar gördüğümüz için internette böle olunca korktum biraz.. burun kavisli ucu kalkık durur yani şişlikler gittikten sonra öylemi ?
Aynen öyle geçici.. ameliyat başarılı geçti ise zamanla sahada güzelleşecek ve kuculeecek.ben revizyon oldum dördüncü aya girmek üzereyim. Ve şu on gündür bayağı bir farklı geliyor artık gözüme daha kibarlasti gibi. Benim gördüğüm sonuç başarılı gibi böyle devam eder inşallah. Ödemi öyle kolay kolay atamazsin beklemekten sabretmekten başka caren yok.

Aynen öyle geçici.. ameliyat başarılı geçti ise zamanla sahada güzelleşecek ve kuculeecek.ben revizyon oldum dördüncü aya girmek üzereyim. Ve şu on gündür bayağı bir farklı geliyor artık gözüme daha kibarlasti gibi. Benim gördüğüm sonuç başarılı gibi böyle devam eder inşallah. Ödemi öyle kolay kolay atamazsin beklemekten sabretmekten başka caren yok.
Anladım canım inşallah seninde benimde güzel olur bekleyelim bakalım :))

İlk fotoğraftaki kalkıklık 2. Haftada böyle olduysa evet inmiş Burun
Şişliği mi inmş dicem ama şuan daha şiş doktorumda 6 ay bekle diyor şekli ortaya çıkcak ama tahminimce bukadar kalkık olmcagını düşünüyorum şuan dolma kadar şiş burnum özellikle de ucu tek temennim aşağı doğru ucunun düşmemesi

Şişliği mi inmş dicem ama şuan daha şiş doktorumda 6 ay bekle diyor şekli ortaya çıkcak ama tahminimce bukadar kalkık olmcagını düşünüyorum şuan dolma kadar şiş burnum özellikle de ucu tek temennim aşağı doğru ucunun düşmemesi
Umarım dahada inmez

Back
X