13 günlük evliyim.

b12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
24
5
86
36
hanımlar herkese merhaba 13 günlük evliyim ama hala ilişki yasayamadık. durum acayip sıkıyor ve üzüyor beni. vajinismus muyum bilmiyorum ama kesin kararlıyım bunu ben doktora gitmeden yenecem. nolur bana moral verin cesaretlendirn. buna öyle ihtiyacım var ki.

bnde ilk 3 gün yaşadım hiç yapamicam doktorluk olcam galiba dedim. ama korkunun üstüne gittim .kendini eşine bırak esin de anlayışlıysa cok iyi anca cabalayarak olur.olmuyo diyip bırakırsan hep öyle kalcak yani deneyin hep pes etmeyin derim inşallah aşarsiniz

bnde ilk 3 gün yaşadım hiç yapamicam doktorluk olcam galiba dedim. ama korkunun üstüne gittim .kendini eşine bırak esin de anlayışlıysa cok iyi anca cabalayarak olur.olmuyo diyip bırakırsan hep öyle kalcak yani deneyin hep pes etmeyin derim inşallah aşarsiniz
eşime bıraktığım zaman daha fazla canım yanıyor gibi hissediyorum. afedersiniz altta oldugum da ekstra bir kasılma oluyor ama üstte ben olunca biraz daha rahatlıyor gibiyim ama yine de basaramıyorum titreme oluyor kasılıyorum ve her denemenin arkasından Ağlamak mutlak kacınılmaz oluyor. 😭 her sabah uyandıgım da onun psikolojisi ve üzüntüsü ile uyanmak yedi bitirdi beni 😭😭

hanımlar herkese merhaba 13 günlük evliyim ama hala ilişki yasayamadık. durum acayip sıkıyor ve üzüyor beni. vajinismus muyum bilmiyorum ama kesin kararlıyım bunu ben doktora gitmeden yenecem. nolur bana moral verin cesaretlendirn. buna öyle ihtiyacım var ki.
Vajinismus müyüm değil miyim diyorsanız değilsinizdir
Ama anladığım kadarıyla bir sorun var ve kendinizden kaynaklandığına eminsiniz

Vajinismus müyüm değil miyim diyorsanız değilsinizdir
Ama anladığım kadarıyla bir sorun var ve kendinizden kaynaklandığına eminsiniz
kesinlikle suclu benim bunun bilincindeyim hatta afedersiniz balayına cıktıgımız da cok az kafası girdi yada zorlamadan mıdır nedir bilmiyorum ama hafif pembemsi kan gelmişti peceteye asacağım insallah ama nasıl bunu bilmiyorum

Bnmde ilk gece çok agrılı oldu cnm yanıyordu ama olmuyordu ağladım hem acıdan hemde olmuyo diye . Ama arada dinlen ve sık sık dene sonrası rahatlıkla olur

Ilk zamanlar ağrı olması normal kendini kasma ama.hemen ilişki olmasın eşin biraz kibar olsun opsun koklasın sende zaten o dak.ister istemez rahatlarsın önce ıslaklık olunca ilişkiye gir kuru olursa canın çok yanar sonradan bu hâline çok güleceksin çünkü bende senin gibiydim

insallah.. evet sonra dan kendime kızıp bu duruma güleceğime de eminim. ama su kasıla olayını Bi atabilsem kafamdan ah atabilsem😭

kesinlikle suclu benim bunun bilincindeyim hatta afedersiniz balayına cıktıgımız da cok az kafası girdi yada zorlamadan mıdır nedir bilmiyorum ama hafif pembemsi kan gelmişti peceteye asacağım insallah ama nasıl bunu bilmiyorum
Normal bu eğer vajinismus olsaydınız bu kadarını bile yapamazdiniz. Kafanızda çok buyutmeyin canınız yansa bile inanın dayanılmaz bi acı değil iğne vurulurkenki hafif batma ve tek seferlik bi acı kafamda buyuttugume değmezmiş diceksiniz..

Normal bu eğer vajinismus olsaydınız bu kadarını bile yapamazdiniz. Kafanızda çok buyutmeyin canınız yansa bile inanın dayanılmaz bi acı değil iğne vurulurkenki hafif batma ve tek seferlik bi acı kafamda buyuttugume değmezmiş diceksiniz..
Bu acı her defasında mı oluyor yoksa ilk denemede mi

Bu acı her defasında mı oluyor yoksa ilk denemede mi
Sadece ilk denemede oluyor o da acı denmez yani hem zevk hem acı tuhaf ama asla korkmana değecek bir şey değil benim canım çok kıymetlidir acı eşiğim çok düşüktür ama doğru düzgün acı bile hissetmedim. Esin çok nazik ve anlayışlı olmalı çok yavaş ve yapın gerekirse kayganlastici kullanın çok kolay olur

ben suan öncekilere göre bir tık daha cesaretli gibiyim en azından eli değince veya giriş denemelerin de azıcık daha rahat gibiyim

Bu bir suç değil vajinismus olmak da suç değil...ama sure uzarsa her bakımdan yıpratıcı olur.bir iki gün daha deneyin olmazsa doktora gidin.

Merhaba aslında sorununuz cok basit ve hemen hemen herkes yasamistir. İlk olarak saglam bir ilişki yasamadiginiz için 13 gün böyle geçmiş aslında ilk gece iliskiniz olsaydı suan normal seyrinde ilerliyecekti. Tavsiyelerim ;
Esiniz ile bu konuyu görüşün. Anlayışlı olmasını isteyin korkulariniz olduğunu ve bunu birlikte yenibileceginize inandirin. Ama en onemlisi sizde inanın. Yada kendinizi soylede inandirabilirsiniz. Bu sefer acıyacak ama sonra normale donecek iliskimiz. Kendinizi inandirip kocaniza guvendiginizde ise kendinizi esinize teslim edin çünkü ona cok inaniyorsunuz.
Iliski sirasinda evinizde kimse olmasin.
Uykunuz olmasin ki oldu bittiye getirmeyin.
Isiklar kapalı olsun hafif bir gece lambasi is görür.
Yaşayıp gorebileceginiz en uzun iliskiniz olmasi icin bolca sevi-siniz.
Insallah basaracaksiniz.
Yorumda Kusur olduysa Affola iyi gunler dilerim

Canım bence sen acıyacak pskolojisi ile kendini kasıyorsun bende aynı durumu yaşamıştım eşim üstte olduğunda ağırlığıyla birlikte daha fazla canım yanıyordu sana tavsiyem senin üstte olduğun pozisyonu denemeniz o şekilde hem hakimiyet sende olur hemde kendini hazır hissettiğinde harekete geçersin ama öncesinde önsevişme ve tam anlamıyla ıslanmış olman çok önemli gerisi kendiliğinden gelecektir emin ol

eşime bıraktığım zaman daha fazla canım yanıyor gibi hissediyorum. afedersiniz altta oldugum da ekstra bir kasılma oluyor ama üstte ben olunca biraz daha rahatlıyor gibiyim ama yine de basaramıyorum titreme oluyor kasılıyorum ve her denemenin arkasından Ağlamak mutlak kacınılmaz oluyor. 😭 her sabah uyandıgım da onun psikolojisi ve üzüntüsü ile uyanmak yedi bitirdi beni 😭😭

merhaba bende sizin gibiydim. balayında yalnızca ucu girmişti ve birazz kan gelmişti. Sonra olmadı. Ama ben vajinismustum yani bu işler çok da belli olmuyor herkeste farklı. ben yendim çok şükür ama bol bol deneme şart arkadaşlar ve eşin prezervatifin üzerine bol kayganlaştırıcı ve anestol sürerse daha rahar edersin emin yok. yok baktın hala olmuyor doktora görün derim bi muayene etsin

Bu yollardan hepimiz geçtik canım merak etme kendin başarabilirsin iş vajinismusa gitmeden aş bu sorunu ilk gece acıdığı için kasıyoruz kendimizi birkaç defa daha acıyor hep acıyacak sanıyoruz ama geçecek rahat bırak kendini herkes yapıyor bunu 😊 eğer istersen özelden sana tavsiyem olabilir

Cnnm bende aynı sorunu yasadım eczaneden krem almıstım orana sürünce acıtmıyormuş ama işe yaramadı ön şevişmeyi uzatın bzm 15 günü buldu ilişkiye girmemiz şimdi 3 aylık kızım var bende ağlıyordum deneyin cnm olur orası açılıyor artık

Canım krem sürerek deneyin birde her gün yapmayan çalışın araya zaman koydukca emin ol daha çok acıyor her gün yaptıkça açılıyor zaten alışıyor kendini rahat bırak kasarsan daha fazla acır zaten krem ile kesinlikle deneyin

Back
X