Aşılama 13.GÜNÜM KAN TESTİ VERDİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normalde bugün gitmem gerekiyordu ama bayram hasatneye gitsem ne yapacaklar ki dün acilde kan idarar ikinci kez bakıldı kese zaten beşinci haftada gözüküyor değerlerin 1000 ile 3000 arasında olması lazım dedi
Ben Avrupa yakasında tüm hastahane Anadolu arayıp söylesem zaten 20 sinden since randevu yok habire kan mi vereceğim

Benim de 14. Gün 544 e yükselmiş acaba ikiz olabilir mi😊yoksa gebeliği en son adetten hesaba kattıkları dan normal mi🎈

Öncelikle hayırlı olsun canim.

330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.🙏 saglikla gelsin.

330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.🙏 saglikla gelt

330 dan 544 e.yukselmis iki katından az bir yükseliş.. ikizlerde deger daha fazla artıyor diye biliyorum ama ultrasona girene kadar hic bir sey belli olmaz..hayirlisi olsun sizin için.🙏 saglikla gelsin.
Amin teşekkür ederim ama benim daha güným geçmedi 26 saatlik yükselme bu doktor değerin gayet iyi dedi ama bilmiyorum tabiki Allah bilir on beş gün sonra ver kan dedi

Tam iki katı olmak zorunda değilmiş iki katına yakın olması yeterli dedi eğer az görmüş olsaydı üç dört gün sonra yaptır demesi gerekirdi ama on beş gün bekle dedi.kese ya da bebek gözükmesi için 1000.3000 arasinda olması gerekiyormuş. Arkadas adeti bir hafta geçtiğinde 900 çıkmış değeri benim geçmesi için daha yedi günüm var

Tam iki katı olmak zorunda değilmiş iki katına yakın olması yeterli dedi eğer az görmüş olsaydı üç dört gün sonra yaptır demesi gerekirdi ama on beş gün bekle dedi.kese ya da bebek gözükmesi için 1000.3000 arasinda olması gerekiyormuş. Arkadas adeti bir hafta geçtiğinde 900 çıkmış değeri benim geçmesi için daha yedi günüm var
Bebek 3000 değerle gözükmedi sadece kese gözüktü benim bebeği öyle hemen herkes göremiyor

Bebek 3000 değerle gözükmedi sadece kese gözüktü benim bebeği öyle hemen herkes göremiyor
Evet bir şey gözükmesi için bu değerleri bulması gerekiyor dedi yani sağlık bünyeden bünyeye değiştiği için kesin bir şey denilemiyor beşinci haftada kese altıncı haftada kalp atışı dedi ama bu altıncı hafta kese yedinci hafta kalpte olabilir

Evet bir şey gözükmesi için bu değerleri bulması gerekiyor dedi yani sağlık bünyeden bünyeye değiştiği için kesin bir şey denilemiyor beşinci haftada kese altıncı haftada kalp atışı dedi ama bu altıncı hafta kese yedinci hafta kalpte olabilir
Her insan bir olmadığını için farklı oluyor kimisi kalp atışını 8,9.hftaya kadar duyamabiliyor

Back
X